- 23 Şubat 2024
- 41
- 75
- 23
Amin insallah canımİnşallah bu Sabri'nin mükafatı çok güzel olsun canım. Pozitif olsun sağlıkla kucağımiza alalım inşallah duamdasin
Benimki uzun hikaye canım ya 9 gebelik 8 kurtajim 1 kimyasal gebeliğim var bu ikinci denemem ilki 2 yıl önceydi tutmadı yaşım Ağustos da 32 oluyorum bu sefer 5. GünKız sakin ol bizide heycamlandırıp gaza getiriyonkacıncı denemen senin yaş kaç
Maşallah ayyyyyyKizlar ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim
Ay bariz var cizgiii hayırlı olsun şimdiden inşallah kanda da güzel bir değer çıkarKizlar ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim
Maşallah kalinligin çok iyi inşallah beraber güzel haberlerimizi veririzAaa ben de aynı saatte oldumBen de şuan bir şey hissetmiyorum.benim rahim kalınlığı 13mmdi.5 gün emryosu yapıldı
Oyyy oyyyy maşallah rabbim size bağışlasın hemen malum sorulara cevap veriyorsun aşkoKizlar ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim
Hey maşallah sana herşey serbest ozamanBenimki uzun hikaye canım ya 9 gebelik 8 kurtajim 1 kimyasal gebeliğim var bu ikinci denemem ilki 2 yıl önceydi tutmadı yaşım Ağustos da 32 oluyorum bu sefer 5. Gün
5aa kalitede 2 embriyo transfer edildi bu gün daha sifirinci gün öğlen gibi oldum transferi
cok sevimdim darısı kana güzel sonuclar al inşaalhKizlar ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim
8 kürtaj... Önünde egiliyorum çok güçlü olmalısın ben iki tanede perişan oldum. Seni dusunemiyorumBenimki uzun hikaye canım ya 9 gebelik 8 kurtajim 1 kimyasal gebeliğim var bu ikinci denemem ilki 2 yıl önceydi tutmadı yaşım Ağustos da 32 oluyorum bu sefer 5. Gün
5aa kalitede 2 embriyo transfer edildi bu gün daha sifirinci gün öğlen gibi oldum transferi
5.gun embriyosu, 7 mart sabah 10.30 da transfer oldu, 13 mart aksam 22.30 da test yaptimOyyy oyyyy maşallah rabbim size bağışlasın hemen malum sorulara cevap veriyorsun aşko
Kaçıncı gün embriyosu ne zaman test yaptın
Aynı hastane canım.Aa iyi olmamış bu gidecegin hastane umarım farklıdır. Bana transferden üç saat sonra yemek getirdiler yetmedi akşam yemeği de verdiler eşime de. Sabah da güzel bir kahvaltı verdiler.memnun ayrildik biz hastaneden.
Akşam akşam iyi havanı attın heYaa ben de her hastane aynı sanıyorum. Keşke verselermis
Eveeeet bana demistincok sevimdim darısı kana güzel sonuclar al inşaalhKız sabah sanamı dedim ben sen yaparsan bende yaparım dıye mecbur cuma yapıcam ozaman asıl tarihim pazartesi .
Ahahaha ya kese ultrasonu alalım inşallah hepimiz kapistiririz hangimizin minigi daha iyi çıkmış diyee.Akşam akşam iyi havanı attın heyarın hepimiz görüntü istemek için hastanelerimizi arıcaz belki kayıt vardır dıye
Aminnnnn yarabbiAhahaha ya kese ultrasonu alalım inşallah hepimiz kapistiririz hangimizin minigi daha iyi çıkmış diyee.Ama benimki önceden tecrübeli haberiniz olsun tabi
İnşallah o günler de gelecek Allah büyük kucagimizi boş birakmasin inşallah.Aminnnnn yarabbi8 ay yumurta takibi yaptım sürekli yumurta ultrasyonunu . Kese ulstrasyonu hayal ettim
Ay maşallllaaaahhhhhhhhKizlar ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim
Cook tesekkurler, ins kulaklarımıza da almak nasip olur saglikla. Senin de ins cuma gunku degerin katlana katlana gelir.Ay maşallllaaaahhhhhhhhSağlıkla ilerlesin inşallah. Tebrik ederim Her pozitifte ağlayasım geliyor mutluluktan. Maşallah.