Önemsiz gibi görünüyor ama bunlarda moral oluyor insana. Maddi manevi emek veriyoruz karsılığını görmek mutlu ediyor benceDiyarbakir Dicle memorial canim. Ben cok memnun kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemsiz gibi görünüyor ama bunlarda moral oluyor insana. Maddi manevi emek veriyoruz karsılığını görmek mutlu ediyor benceDiyarbakir Dicle memorial canim. Ben cok memnun kaldım
Aaa ben de aynı saatte oldum Ben de şuan bir şey hissetmiyorum.benim rahim kalınlığı 13mmdi.5 gün emryosu yapıldıCanım nasıl geçti ben hiç birşey hissetmiyorum 11 buçukta oldum transfer öncesi bebislerimi gördüm senin rahim kalinligi kaçtı bana 7.6 mm dedi daha cuma 7.5 mm di moralim bozuldu birazcik
Kesinlikle. Yani ilk gün çıkıp donmezdik tabiki başka yerde kalırdık ama hastane ortamında olmak hemşirelerin sürekli gelip ilgilenmeleri, yatağa yemek getirmeleri benim bunlar için hiç kalkmamam baya moral olmuştu bana.Önemsiz gibi görünüyor ama bunlarda moral oluyor insana. Maddi manevi emek veriyoruz karsılığını görmek mutlu ediyor bence
Yaa ama bize göstermedileeeerAy hava atmak gibi olmasın ama hastane bana ultrason görüntüsü vermişti. Çok fotojenik oluyorlarrr
Medipol mega Bağcılar canım. Üç transferde de verdiler görüntüleri. Ben her hastane veriyor sanıyorumHangi hastane kız seninki
Yaa ben de her hastane aynı sanıyorum. Keşke verselermisYaa ama bize göstermedileeeer
Allah iyiliğini versin ya güldürdün beni benim kocam da, herkes çok bekledi bize bı şey almak için fırsat vermezler her şeyi bedava gelir diyor bakalım gorucez inşallah öyle olurİnşallah odası kıyafetleri oooo neler alırım ona kocama böbreğini bile sattiririm
ben de gösterdiklerini bilmiyordumm.Yaa ben de her hastane aynı sanıyorum. Keşke verselermis
Ben pozitif görene kadar hiç yüzüstü yatmadım canım yat ve sırt üstü uyudum. Dün ilk defa yüzüstü uyumaya calistim ama tedirgin olup tekrar yan döndüm yeri rahat olsun bebeklerin dedimben de gösterdiklerini bilmiyordumm.
Peki şuan yan veye yüzüstü yatmamız sakıncalı olur mu bi bilginiz var mı insan bu zaman da bi garp oluyor ya böyle yapınca tutmazsa gibisinden
Ben pozitif görene kadar hiç yüzüstü yatmadım canım yat ve sırt üstü uyudum. Dün ilk defa yüzüstü uyumaya calistim ama tedirgin olup tekrar yan döndüm yeri rahat olsun bebeklerin dedim aynen daha ilk günden tedirginim yan yatmaya bile tedirgin oluyorum
Kız benim kocam diyor ki bebeklerimize öyle çeyrek falan istemem tam olsun hele aileler 2.5 lu takicaklar tüp bebege yaptiklarimizi cikartiriz diyor bende onlar bebislerimin asla vermem diyorum öyle sapsap hayal kuruyoruzAllah iyiliğini versin ya güldürdün beni benim kocam da, herkes çok bekledi bize bı şey almak için fırsat vermezler her şeyi bedava gelir diyor bakalım gorucez inşallah öyle olur
Bir deee pozitif mi dedinizz Allahım ne kadar güzelBen pozitif görene kadar hiç yüzüstü yatmadım canım yat ve sırt üstü uyudum. Dün ilk defa yüzüstü uyumaya calistim ama tedirgin olup tekrar yan döndüm yeri rahat olsun bebeklerin dedim
maddi ve manevi çöküyoruz yani normalKız benim kocam diyor ki bebeklerimize öyle çeyrek falan istemem tam olsun hele aileler 2.5 lu takicaklar tüp bebege yaptiklarimizi cikartiriz diyor bende onlar bebislerimin asla vermem diyorum öyle sapsap hayal kuruyoruz
İlk adetle mi başlıyor doktorunuz? Ben ikinci adetle başladım hazırlığa. 3 Ocak opu 5 Mart transfer oldum. İlaç kullanıyor musun o geciktiriyor olabilirKızlar benim yumurta toplama işlemim oldu transfer hazırlıklarına başlicaz1 hafta içinde adet olursun dedi hemşire 9 gün olacak hâlâ gelen giden yok daha çok beklermiyim acaba ilk denememde toplama sonrası 5. Gün adet olmuştum
Evet ilk adette başlicaz dostinex ve antibiyotik vermişlerdi acaba onların etkisi mi olduİlk adetle mi başlıyor doktorunuz? Ben ikinci adetle başladım hazırlığa. 3 Ocak opu 5 Mart transfer oldum. İlaç kullanıyor musun o geciktiriyor olabilir
Sabırla ve inatla cumartesi sabahını beklıyorum. Hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallahCanım nasılsın? 16 sini beklemekte kararlı misin halaa
Yaa şuan için evet bakalım yarın iki katı artacak mı inşallah hepimiz için pozitif sonuçlansin bu süreçler inşallahBir deee pozitif mi dedinizz Allahım ne kadar güzel
İnşallah bu Sabri'nin mükafatı çok güzel olsun canım. Pozitif olsun sağlıkla kucağımiza alalım inşallah duamdasinSabırla ve inatla cumartesi sabahını beklıyorum. Hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah
İlaçlar etkiliyor olabilir biraz daha bekleyip hemşireye bilgi verebilirsin istersen. Ben farklı ilaçlar kullanmıştım onlar geciktirmistiEvet ilk adette başlicaz dostinex ve antibiyotik vermişlerdi acaba onların etkisi mi oldu