MaşaAllah Resmen mucize yaşamışsınız
Bende 3.5 senedır evlıyım 2.5 senedır ıstıyoruz bebek. Daha önce Catlatma ıgnesı felan hep kullandım Oluşmadı. Bende Polikistik var Eşimde bır sorun yoktu. Ragım fılmı cekıldım bırsey cıkmadı. Sonra Aşılama Yapalım dedık sperm testı verdım esimin spermı az cıktı 1 sene ıcınde dusmus sayısı ya Test yanlıstı ya da bılmıyorum Aşılama tutmadı zaten %10 ıhtımaldı.. sonra tup bebege baslayalım dedık 2023 eylul ayında basladık İlk denememı aralık ayında oldum 2 adet Embrıyo transfer edıleı Ama Olumsuz oldu. Dondurdugum 2 adet embrıyom vardı ama doktor cok kalıtelı degıl tekrar Yumurta toplayalım dedı tekrar topladı bu sefer 2 embrıyo oluştu Tek tek dondurulmasını soyledım. Sperm kalıteli yapan bı yontem var dedı piezzo işlemi yaptı sperme bana rahıme cızık attı sonrada adet oldum İşte Şimdi Transfer hazırlıgındayım
Bazen umudumu Kaybedıyorum tekrar olmayacak belkı dıyorum ama Nasıp herşey tabı. Bakalım neler olacak Mucizemiz bizi bulacakmı
bu seferde olmasa artık ara verırım bı sure bunyem cok yoruldu Şiştim Rahatsızlıklarım arttı 26 yasındayım Ama Ruhen çöktüm