- 1 Kasım 2023
- 134
- 120
- 23
Çok geçmiş olsun size de umarım çabucak iyileşirCoook geçmiş olsun çok üzüldüm, evet eşimin kardeşi kv hepsi covit bizde eşimde çok hastalandı, sanırım ondan geçti. Sürekli burnu temizliyorum çok ciddi tıkanık ciğerine inmemiş dedi doktor aşırı öksürüyor öksürük tutuyor ve kusuyor sonrasında bir haftada 200 gram verdi. İştahı hiç yok, ne ek gıda ne anne sütü ne mama asla yemiyor. Çok üzülüyorum. Bende evde hava veriyorum 4 kere ventolın iki kere cartier veriyoruz
ay inanmıyorum canım çok geçmiş olsunGeçmiş olsun kuzum çoğu kişi hasta bzde atlattık. Kara gözlümü öp benim içinmercanında dün eli yandı.
Air fairye dokundudünden beri kremler pansumanlar yapıyorum, su topladı çorap geçirdim eline en son. Çünkü yoluyor elini
Peki sen ek gıda olarak ne verıyorsun gizem, nası ilerliyorsun
canım çok geçmiş olsun üzülme böyle hasta oldukça da bağışıklıkları güçleniyor keşke hiç hastalanmasalar ama Allah ciddi hastalık vermesin hepsi yaşıyorlar öksürük üşütme ateş inşallah geçer çok çabuk toparlar kilosu da gayet iyi maşallahCoook geçmiş olsun çok üzüldüm, evet eşimin kardeşi kv hepsi covit bizde eşimde çok hastalandı, sanırım ondan geçti. Sürekli burnu temizliyorum çok ciddi tıkanık ciğerine inmemiş dedi doktor aşırı öksürüyor öksürük tutuyor ve kusuyor sonrasında bir haftada 200 gram verdi. İştahı hiç yok, ne ek gıda ne anne sütü ne mama asla yemiyor. Çok üzülüyorum. Bende evde hava veriyorum 4 kere ventolın iki kere cartier veriyoruz
Canım nasılsınnn özledim seni, ya canım 15 gün olacak atlas iyileşmiyor pazartesi başka bir doktora götüreceğim, iştahı tamamen gitti canım, çok üzülüyorum.canım çok geçmiş olsun üzülme böyle hasta oldukça da bağışıklıkları güçleniyor keşke hiç hastalanmasalar ama Allah ciddi hastalık vermesin hepsi yaşıyorlar öksürük üşütme ateş inşallah geçer çok çabuk toparlar kilosu da gayet iyi maşallah
canım maalesef virüs geç gidiyor vücuttan güneşe çıkar biraz hava güzel bugün üzülme sen o kendine yetecek kadar yiyordur diş zamanlarımız da geldi onun da etkisi vardır İshak da çok iştahsızlaştı huzursuz dün çok ağladı ben dişe yoruyorum mamasını hep yarım bırakıyor ben de ben de özledimCanım nasılsınnn özledim seni, ya canım 15 gün olacak atlas iyileşmiyor pazartesi başka bir doktora götüreceğim, iştahı tamamen gitti canım, çok üzülüyorum.
Eli iyi cnm kurudu kabuk gbi oldu inş izi falan kalmazTikabasa canımmm mercan nasıl oldu eli nasıl benim güzel kirpiklimin
Off kıyamam canım, gerçekten hep şöyle diyorum canım. Uykusuz kalmaya razıyım ama yeterki yesin, ya onun aç olduğunu bilmek beni çok üzüyor kuzum insallah sizde hemen hemen atlatırsınız,canım maalesef virüs geç gidiyor vücuttan güneşe çıkar biraz hava güzel bugün üzülme sen o kendine yetecek kadar yiyordur diş zamanlarımız da geldi onun da etkisi vardır İshak da çok iştahsızlaştı huzursuz dün çok ağladı ben dişe yoruyorum mamasını hep yarım bırakıyor ben de ben de özledim
Oturuyor ama etrafta ilgisini çeken bir şey olunca devriliyor güvenemiyorum bırakmayakızlar bebişler desteksiz oturabiliyor mu biz oturamıyoruz
Tam rahat diğilim hala desteksiz otursa bile devrilmeler oluyorkızlar bebişler desteksiz oturabiliyor mu biz oturamıyoruz
Oturuyor ama arada devriliyor cnmkızlar bebişler desteksiz oturabiliyor mu biz oturamıyoruz
Günde 2 öğün ek gıda verıyorumKızlar bebisler günde kaç kez besleniyor sizin. Oğlum çok iştahsız olmaya başladı 3 saatte bir acıkırdı yok içmiyor ne anne sütü ne mama
benim oglumda hep gecen 2 hafta boyunca bazen tum gun boyu toplam 1 saat emdi, bazen saat basi 2 dakika emdi bazen 5-6 saatte bir emdigi oldu sonra tekrar 3-4 saate sabitledi kendisi. ben istedikce emziriyorum saatli vermiyorum bazen istahsiz olabiliyolar bence kilosunda bir sikinti olmazsa ya da baska bir huzursuzlugu yoksa normaldirKızlar bebisler günde kaç kez besleniyor sizin. Oğlum çok iştahsız olmaya başladı 3 saatte bir acıkırdı yok içmiyor ne anne sütü ne mama
Aynı dediğiniz gibi 5 dk hatta öyle sadece ağzında tutuyor bazen çekmiyor bile. Emzirmeyi istediği zaman ama genelde aksama doğru sanki azalıyor gibi hissediyorum mama takviyesi yapıyorum doğduğundan beri o yüzden saat tutuyorum mama için. Dişi çıktı yeni ona bağlıyorum bakalımbenim oglumda hep gecen 2 hafta boyunca bazen tum gun boyu toplam 1 saat emdi, bazen saat basi 2 dakika emdi bazen 5-6 saatte bir emdigi oldu sonra tekrar 3-4 saate sabitledi kendisi. ben istedikce emziriyorum saatli vermiyorum bazen istahsiz olabiliyolar bence kilosunda bir sikinti olmazsa ya da baska bir huzursuzlugu yoksa normaldir
Dün bizde öyleydik diş ola bilirOğlum saat 10 Dan beri kriz geçirerek ağlıyor çok uykusu var uyuyor hemn aglayarak uyanıyor. Öyle böyle degil çığlık çığlıga ağlıyor. Neden acaba.
Diş bu kadar kötü yapiyor mu ki çok çok uykusu var daliyor birden aglmaya başlıyor. Gözü kapali ağlıyor kriz geçirdi resmen. Gündüz çok şükür boyle degil gece oluyormu başlıyor 2 3 gündür. Bu gün kafa ultrasonu oldu. Kendini geri atmaya baslayinca korktum. Çok şükür iyi dedi. Bide kaç gündür burnu tikaniyor akiyor. Belliki üşüyor artık çok dikat etmemiz lazim havalar sogudu.Dün bizde öyleydik diş ola bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?