- 3 Ocak 2021
- 2.666
- 851
- 35
Amin inşallah canımKayiplarindan dolayi endiseni cok iyi anliyorum Allah'ım hayirla sonuclandirsin bu defa
Yok canim ben yan etki hic yasamadim ne inositol de ne yumurta buyutme ilaclarinda
Kendini sakin skma akisina birak,Rabbim karsiligini versin
Kızlar hepinize merhaba,
Kasım ayında Ovitrelle çatlatma iğnesi vurulanlar olarak birlikte takip yapalım istedim.
Tablodaki bilgileri beni etiketleyerek iletirseniz tablo üzerinden kolayca birbirimizi takip edebiliriz.
Umarım Kasım ayı hepimize şans getirir.
İSİM KLOMEN/FEMARA/LETU OVİTRELLE TARİHGÜN/TEST SONUCU GEBELİK Daydi KLOMEN 05.11.2024 @yaseminarya KLOMEN 28.10.2024 8 / - @cmlex27 08.11.2024 Flowersgirl57 07.11.2024 @asyaa9833 08.11.2024
Selam kızlar bende 9 kasımda iğne oldum 7. Günüm. İlk günden beri mide bulantım var 2 gündürde sabahları uyandığımda bulantım oluyor böyle bişey yaşayan varmıKızlar hepinize merhaba,
Kasım ayında Ovitrelle çatlatma iğnesi vurulanlar olarak birlikte takip yapalım istedim.
Tablodaki bilgileri beni etiketleyerek iletirseniz tablo üzerinden kolayca birbirimizi takip edebiliriz.
Umarım Kasım ayı hepimize şans getirir.
İSİM KLOMEN/FEMARA/LETU OVİTRELLE TARİHGÜN/TEST SONUCU GEBELİK Daydi KLOMEN 05.11.2024 @yaseminarya KLOMEN 28.10.2024 8 / - @cmlex27 08.11.2024 Flowersgirl57 07.11.2024 @asyaa9833 08.11.2024
Biri 18 biri 20’e yakın 2 yumurtam vardı, 5 gün femara kullandım. 42 yaşındayım. Çok ümitli değilim açıkçası.Merhaba kızlar, ben de dün 16.30 gibi iğne oldum. Her şeyin hayırlısı için dua ediyorum.
Hayırlısı olsun inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hiç yan etki yaşadınızmı dünden beriBiri 18 biri 20’e yakın 2 yumurtam vardı, 5 gün femara kullandım. 42 yaşındayım. Çok ümitli değilim açıkçası.
, teşekkür ederim. Bugün yani -24 saat anca olmuştur- mide bulantım var hafifHayırlısı olsun inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hiç yan etki yaşadınızmı dünden beri
Bendede oldu hala devam ediyor, teşekkür ederim. Bugün yani -24 saat anca olmuştur- mide bulantım var hafif
Siz ne zaman aşı oldunuz ve hangi günleri değerlendirdiniz. Dr.um bana 36 saat sonrası için mutlaka ilişki olsun dedi ama öncesi için bir şey demedi. Yumurtlama öncesi yapılan ilişkilerin tutma ihtimali daha kuvvetli diye bir şey okumuştum. O yüzden ben iğne akşamı da yaptım, yaklaşık 36 saat sonrası da.. bakalım, kısmet..Bendede oldu hala devam ediyor
Ben 10 kasımda iğne yaptım 10-11-12 aralıksız değerlendirdik sonra 14-16 değerlendirdik. Doktorum 36 saat sonra demişti ama ben iğne olduğum gün çok bulantım ve ağrım olunca aradım yumurtan çatlamıştır deyince iğne yaptığım günü de değerlendirdim. Merakla sonucu bekliyorum ama hala bitmek bilmeyen bir mide bulantım ve gaz sorunum var..Siz ne zaman aşı oldunuz ve hangi günleri değerlendirdiniz. Dr.um bana 36 saat sonrası için mutlaka ilişki olsun dedi ama öncesi için bir şey demedi. Yumurtlama öncesi yapılan ilişkilerin tutma ihtimali daha kuvvetli diye bir şey okumuştum. O yüzden ben iğne akşamı da yaptım, yaklaşık 36 saat sonrası da.. bakalım, kısmet..
Herhangi bi belirti falan yaşamışmıydın. Bence adet gününü bekle canım adet gününe kadar negatif görüp uzun süre sonra pozitife dönenler gördüm burada hayırlısı olsun hemen umutsuz olmaGünaydın kızlaar,
ÇAtlatma iğnesinden sonraki 13. gün ve koskocaman bir tek çizgi. Sanıyorum bu ay da elendim
Bir kaç gün öncesine kadar kasıklarımda ağrı vardı. Göğüslerimde hassasiyet falan. Ama bu birkaç gündür kasık ağrım yok. Bakalım görücez zaten yarın. Çok da birşey kalmadıHerhangi bi belirti falan yaşamışmıydın. Bence adet gününü bekle canım adet gününe kadar negatif görüp uzun süre sonra pozitife dönenler gördüm burada hayırlısı olsun hemen umutsuz olma
Canım iğne etkisi büyük olasılıkla geçmiştir. Ama en kesin iğneharici 14. günü beklemeni öneririm.Kızlar tekrar selamlar benim iğne olalı 12.günüm göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var testler bu şekilde iğne etkisi midir sizce hala
Bilmiyorum korkuyorum bir yandan bel ağrımda yoğun ,regli bekleyeceğim bakalımCanım iğne etkisi büyük olasılıkla geçmiştir. Ama en kesin iğneharici 14. günü beklemeni öneririm.
Merhaba şimdi sonuç nedir merak ettim. Birde iğneyi vurduktan sonra 12.gune kadar herhangi bir belirti oldu mu?Kızlar benim bugün 12. Gün test yaptım negatif çıktı. Burdan döner mi bilmiyorum
Günaydın, tekrarladınız mı testi? Hepimiz merakla bekliyoruzKızlar tekrar selamlar benim iğne olalı 12.günüm göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var testler bu şekilde iğne etkisi midir sizce hala