2024 KASIM AYI FEMARA/KLOMEN GONAL F VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR

Kayiplarindan dolayi endiseni cok iyi anliyorum Allah'ım hayirla sonuclandirsin bu defa
Yok canim ben yan etki hic yasamadim ne inositol de ne yumurta buyutme ilaclarinda
Kendini sakin skma akisina birak,Rabbim karsiligini versin
Amin inşallah canım

Selam kızlar bende 9 kasımda iğne oldum 7. Günüm. İlk günden beri mide bulantım var 2 gündürde sabahları uyandığımda bulantım oluyor böyle bişey yaşayan varmı

Selam hanimlar adetin 2 günü letu ile yumurta büyütme Perşembe günü oviterelle çatlatma iğnesi ve bugün mikro çipli ile aşılama oldum.hersey güzel geçti gerisi rabbimin takdiri.kafama takılan birşey oldu bana hiç progestan fitil fikan vermedi.orda sormayı unuttum sonra yazdım asistanina oda gerek yokmuş diye bilgi geçti.ama aşılama olan çoğu kişi kullanıyor bu ilacı.kendjm alıp kullanmaya korkuyorum.ama kullanmassam da acaba kullansaydim diye kendimi yermiyim diye düşünüyorum.daha önce 2 kimyasalın bir kürtajım var.

Bendede oldu hala devam ediyor
Siz ne zaman aşı oldunuz ve hangi günleri değerlendirdiniz. Dr.um bana 36 saat sonrası için mutlaka ilişki olsun dedi ama öncesi için bir şey demedi. Yumurtlama öncesi yapılan ilişkilerin tutma ihtimali daha kuvvetli diye bir şey okumuştum. O yüzden ben iğne akşamı da yaptım, yaklaşık 36 saat sonrası da.. bakalım, kısmet..

Günaydın kızlaar,

ÇAtlatma iğnesinden sonraki 13. gün ve koskocaman bir tek çizgi. Sanıyorum bu ay da elendim

Ben 10 kasımda iğne yaptım 10-11-12 aralıksız değerlendirdik sonra 14-16 değerlendirdik. Doktorum 36 saat sonra demişti ama ben iğne olduğum gün çok bulantım ve ağrım olunca aradım yumurtan çatlamıştır deyince iğne yaptığım günü de değerlendirdim. Merakla sonucu bekliyorum ama hala bitmek bilmeyen bir mide bulantım ve gaz sorunum var..

Günaydın kızlaar,

ÇAtlatma iğnesinden sonraki 13. gün ve koskocaman bir tek çizgi. Sanıyorum bu ay da elendim
Herhangi bi belirti falan yaşamışmıydın. Bence adet gününü bekle canım adet gününe kadar negatif görüp uzun süre sonra pozitife dönenler gördüm burada hayırlısı olsun hemen umutsuz olma

Herhangi bi belirti falan yaşamışmıydın. Bence adet gününü bekle canım adet gününe kadar negatif görüp uzun süre sonra pozitife dönenler gördüm burada hayırlısı olsun hemen umutsuz olma
Bir kaç gün öncesine kadar kasıklarımda ağrı vardı. Göğüslerimde hassasiyet falan. Ama bu birkaç gündür kasık ağrım yok. Bakalım görücez zaten yarın. Çok da birşey kalmadı

Kızlar tekrar selamlar benim iğne olalı 12.günüm göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var testler bu şekilde iğne etkisi midir sizce hala

Eklentiler

• IMG_9561.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_9560.jpeg
    29,9 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar tekrar selamlar benim iğne olalı 12.günüm göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var testler bu şekilde iğne etkisi midir sizce hala
Canım iğne etkisi büyük olasılıkla geçmiştir. Ama en kesin iğneharici 14. günü beklemeni öneririm.

Kızlar tabloyu güncellememi veya kendisini eklememi isteyen varsa beni etiketleyerek yazabilir. Tabloyu ne zamandır güncellemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…