- 14 Temmuz 2023
- 3.827
- 4.340
- 53
- 23
Ayyy maşallah maşallah saglikla gel küçük prensEvet canım belli oldu erkek bebek bekliyoruz Allah nasip ederse. Seni de tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy maşallah maşallah saglikla gel küçük prensEvet canım belli oldu erkek bebek bekliyoruz Allah nasip ederse. Seni de tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Maşallah canım 22 haftalık olmuşsun Sağlıkla kucağına al inşallah. Mide bulantin oldu mu canımKızlar selammmm nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ve güzel haberler almışsınızdır. Özledim sizleri bi bakiym napiyorlar dedim hepinizi çok öpüyorum![]()
Mevsim sen naptin canim iyimisinMaşallah canım 22 haftalık olmuşsun Sağlıkla kucağına al inşallah. Mide bulantin oldu mu canım
İyi değilim canım moral olarak iyi değilim. Midem çok kötü ne denediysem fayda yok ilaçta fayda etmedi. Yerimden sadece oğlum için kalkabiliyorum herşeyden soğudum. Ev berbat durumda kalkıp yapamıyorumMevsim sen naptin canim iyimisin
ay iyi değilim deyince. Bian kötü bisey oldu sandım. Naneli sakız denedin mi dene iyi yapıyor o.İyi değilim canım moral olarak iyi değilim. Midem çok kötü ne denediysem fayda yok ilaçta fayda etmedi. Yerimden sadece oğlum için kalkabiliyorum herşeyden soğudum. Ev berbat durumda kalkıp yapamıyorum
Aşırı bulantım oldu 16. Haftaya kadar iğrençtiiii ama geçti ve tam 8 kilo aldımMaşallah canım 22 haftalık olmuşsun Sağlıkla kucağına al inşallah. Mide bulantin oldu mu canım
Onu da denedim canım ayva yedim muz yedim leblebi falan yok hiçbiri fayda etmediay iyi değilim deyince. Bian kötü bisey oldu sandım. Naneli sakız denedin mi dene iyi yapıyor o.
8 hafta daha idare etcem oy oy tez geçer inşallahAşırı bulantım oldu 16. Haftaya kadar iğrençtiiii ama geçti ve tam 8 kilo aldım![]()
Pozitif derim ben bu teste kuşkuşuz yani cunku baya bi net hayırlı olsunKızlar benim testime de bakabilir misiniz bat 9 şubattı sat 12 ocak prodoctor marka ile yaptım
Kuzucuum ben çok sık girmiyorum yeni gördüm mesajınııı iyi çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik 19. Haftadayız hayırlısıyla tamamlamayı bekliyorum Seninde hayırlı uğurlu olsuuunn yeni gördüm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahO ogretmennnhaniiimm1 canım nasılsın. Nasil gidiyor hamilelik
@Sunsun9 @arbett siz naptiniz kizlar nasılsınız
Maşallah büyümüş yolun yarısını tamamlamişsin. Teşekkür ederim amin ikimizedeKuzucuum ben çok sık girmiyorum yeni gördüm mesajınııı iyi çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik 19. Haftadayız hayırlısıyla tamamlamayı bekliyorum Seninde hayırlı uğurlu olsuuunn yeni gördüm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Acele etmeyin kan testi yaptırınKızlar benim testime de bakabilir misiniz bat 9 şubattı sat 12 ocak prodoctor marka ile yaptım
Acele etmeyin kan testi yaptırıKızlar benim testime de bakabilir misiniz bat 9 şubattı sat 12 ocak prodoctor marka ile yaptım
Neresi nett cok silik inşeallah vardır günümüzün geçmesini bekleyinPozitif derim ben bu teste kuşkuşuz yani cunku baya bi net hayırlı olsun
Ben baya net gördüm ikinci çizgiyi test hatalı olabilir belki?Acele etmeyin kan testi yaptırı
Neresi nett cok silik inşeallah vardır günümüzün geçmesini bekleyin
Bende zonguldaktayım iyi bir kadın doğumcu önerirmisnizZonguldakda oturuyorum cnm ben
Burda araştırma hastanesinin özel doktoru var
Bayadır takip ediyorum ona giderim belki
Başka doktor tanımıyorum cnm
Hanımlar herkese slm uzun zamandır yazmiyordum ama bugün güzel haberi aldım çok şükür 11 ay sonunda sabah test yaptım 2 tane pozitif görünce kan verdim 7.2 reglime 8 gün var doktor çok yeni bı kaç gün sonra tekrarla dedi candyy sana ulaşamadım haberi ve
Hayırlı olsun nasılsın oldu şimdiHanımlar herkese slm uzun zamandır yazmiyordum ama bugün güzel haberi aldım çok şükür 11 ay sonunda sabah test yaptım 2 tane pozitif görünce kan verdim 7.2 reglime 8 gün var doktor çok yeni bı kaç gün sonra tekrarla dedi candyy sana ulaşamadım haberi vermek için Allahım hepimize nasip etsin inşallah