• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Evet canım belli oldu erkek bebek bekliyoruz Allah nasip ederse. Seni de tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸💕
Ayyy maşallah maşallah saglikla gel küçük prens 🤴

Mevsim sen naptin canim iyimisin
İyi değilim canım moral olarak iyi değilim. Midem çok kötü ne denediysem fayda yok ilaçta fayda etmedi. Yerimden sadece oğlum için kalkabiliyorum herşeyden soğudum. Ev berbat durumda kalkıp yapamıyorum

İyi değilim canım moral olarak iyi değilim. Midem çok kötü ne denediysem fayda yok ilaçta fayda etmedi. Yerimden sadece oğlum için kalkabiliyorum herşeyden soğudum. Ev berbat durumda kalkıp yapamıyorum
ay iyi değilim deyince. Bian kötü bisey oldu sandım. Naneli sakız denedin mi dene iyi yapıyor o.

Kızlar benim testime de bakabilir misiniz bat 9 şubattı sat 12 ocak prodoctor marka ile yaptım

Eklentiler

• BF8A531B-E9A6-45E2-AAF4-0EF61D1AD0CB.webp
    BF8A531B-E9A6-45E2-AAF4-0EF61D1AD0CB.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 018222A5-D18E-4D85-940F-DE78E340F7FD.webp
    018222A5-D18E-4D85-940F-DE78E340F7FD.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_4601.webp
    IMG_4601.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 24
O ogretmennnhaniiimm1 canım nasılsın. Nasil gidiyor hamilelik 🤰🏻
@Sunsun9 @arbett siz naptiniz kizlar nasılsınız
Kuzucuum ben çok sık girmiyorum yeni gördüm mesajınııı iyi çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik 19. Haftadayız hayırlısıyla tamamlamayı bekliyorum Seninde hayırlı uğurlu olsuuunn yeni gördüm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Kuzucuum ben çok sık girmiyorum yeni gördüm mesajınııı iyi çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik 19. Haftadayız hayırlısıyla tamamlamayı bekliyorum Seninde hayırlı uğurlu olsuuunn yeni gördüm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Maşallah büyümüş yolun yarısını tamamlamişsin. Teşekkür ederim amin ikimizede

Hanımlar herkese slm uzun zamandır yazmiyordum ama bugün güzel haberi aldım çok şükür 11 ay sonunda sabah test yaptım 2 tane pozitif görünce kan verdim 7.2 reglime 8 gün var doktor çok yeni bı kaç gün sonra tekrarla dedi candyy sana ulaşamadım haberi vermek için Allahım hepimize nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 1000141132.webp
    1000141132.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000141131.webp
    1000141131.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 7
Hanımlar herkese slm uzun zamandır yazmiyordum ama bugün güzel haberi aldım çok şükür 11 ay sonunda sabah test yaptım 2 tane pozitif görünce kan verdim 7.2 reglime 8 gün var doktor çok yeni bı kaç gün sonra tekrarla dedi candyy sana ulaşamadım haberi ve

Hanımlar herkese slm uzun zamandır yazmiyordum ama bugün güzel haberi aldım çok şükür 11 ay sonunda sabah test yaptım 2 tane pozitif görünce kan verdim 7.2 reglime 8 gün var doktor çok yeni bı kaç gün sonra tekrarla dedi candyy sana ulaşamadım haberi vermek için Allahım hepimize nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun nasılsın oldu şimdi

Back