2024 KASIM AYI FEMARA/KLOMEN GONAL F VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR

Değerlendir canım ne gibi bir problem olabilir ki? 2-3 günde 1 ilişki olsun her halükarda biz öyle yapıyoruz, benim de pazartesi kontrolüm var ama ilişki olur o zamana kadar en az 2 kez

Değerlendir canım ne gibi bir problem olabilir ki? 2-3 günde 1 ilişki olsun her halükarda biz öyle yapıyoruz, benim de pazartesi kontrolüm var ama ilişki olur o zamana kadar en az 2 kez
Canım sorum şu yumurtlama yarın olsa ben değerlendirsem doktor pazartesi günü iğne vermez ozaman dimi görür çatladıgını yani beni neden çok geç çağırdı anlamadım sonuçta ilacı ilk kez kullanıyorum belki erken büyüyecek dimi

Çatlama olursa iğne vermez herhalde ama evet pazartesi çağırması geç olmuş. Ben mesela gonal f e dün başladım pazartesi gel dedi pazartesi de iğne vurmadan gel bi bakalım dedi 6 gün olmuş oluyor. Ama her halükarda yapabileceğin birşey yok, ya doktora erkenden gidip kontrol ettireceksin tekrardan ki ben sana pazartesi gel demiştim diyebilir, ya da pazartesiye kadar bekleyip ilişkiye devam edeceksin. Haklısın biraz geç çağırmış.
Pcos mu var sende yumurtaların catlamıyor mu?

Yok canım pcos yok benim kendiliğinden gebeliklerim oldu 5 düşük var işte ilk kez ilaç tedavisine başladım çatlaması olmayana mı iğne veriliyor sadece benim bildiğim ilaç kullanan çoğu kişiye verilmiyor mu

Hay Allah canım geçmiş olsun sıkma canını inşallah bidaki döngünde atılır ben de pcos var ama ben doğum kontrol hapı hiç kullanmadım klomen yapmış olabilir mi ki
Klomen yapmış olabilir canım bende pcos yok ama 2 veya 3 yumurtam gelişiyor illa. Bu döngümde de 2 tane gelişt belki biri çatladı arkadan bi yumurta daha geldi ve kiste döndü. Mümkün yani. İlk tedaviye başlamadan önce yani 3 ay önce böyle birşey yoktu çünkü.
Soğan kürü nasıl oluyor canım. Bana şimdilik vermedi doğum kontrol hapı sadece 12. Gün gel bir bakalım dedi.
Biz de 1 yılı aşkın süredir korunmuyorduk ama dikka de etmiyorduk. Tedavimin 3. Ayı. 2 klomen 1 femara kullandım 3 ayda da gonal f ve çatlatma. Belki çatlamayan yumurta kalmıştır
Gir gir canım sen. Fazla ilişki göz çıkarmaz şuan 2 günde bir olsun ovülasyonda pil gördüğün zaman 3-5 gün yapabiliyorsanız her gün yapın. Ama 3 gün kesin her gün yapın

Canım hiç moralini bozma, geçen ay aynısını yaşadım. Klomenle 3 yumurtam oluştu ama hiç birisi çatlayamadı ve 3 tane kistim vardı, 2 tanesi kendiliğinden ilk reglde atıldı ancak 1isi kaldığı için 1 ay doğum kontrol hapı kullandım yasmin. Evet 1 ay ara vermek can sıkıcı olabiliyor ama sonucunda tertemizdi hiç bişey kalmadı ve bu ay da femara başlayabildim. Herşey senin ve gelecek bebişin sağlığı iyiliği için öyle düşün ve lütfen modunu yüksek tut

İğneye rağmen çatlamayabiliyor yani..

Bana femara kullanırken verilmedi çünkü yumurtam kendi kendine çatlıyor ama şimdi aşılama için doktor ovitrelle aldırttı, herhalde reçete ettiğine göre yapılacaktır iğne daha o aşamaya gelemedim, tamamen doktorun kararı iğne verip vermemek

Benide ekleyebilir misiniz? Klomen kullandım, ovitrelle 20.11.2024 tarihinde vuruldu. Daydi
Ekliyorum canım
Doğru diyorsun canım soğan kürü diyen de çok var kistin erimesine yardımcı oluyormuş denemiş miydin

Anladım canım benim ilaç bugün bitti 7.gündü bugün pazartesi gidecem doktora ama aynı zamanda ovalüsyon yapıyorum evde bakalım

Ekliyorum canım

Doğru diyorsun canım soğan kürü diyen de çok var kistin erimesine yardımcı oluyormuş denemiş miydin
Ben denemedim soğan kürünü çok düşündüm ama amh değerim 0.99 o yüzden doktorun verdiğinden başka bi yöntem denemek istemedim ters tepmesin diye

Beni de ekler misiniz, femara ovitrelle 15 kasım

Kızlar bir şey sorucam. İğneden sonra ilk ilişkiyi doktorunuz ne zaman önerdi? Bize 24-36 saat arasında ilişki olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…