Amiiiin inşallah buna gerçekten çok ihtiyacım var çünkü ben anne olmak için çok savastimÇok üzüldüm kızınız için. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bana da aynısını dediler ilk çatlatma iğnesinde tuttu ve bende pco var. İnşallah sizde de tutargüzel bi hamilelik geçirirsiniz
Güzel haberlerinizi bekliyorumAmiiiin inşallah buna gerçekten çok ihtiyacım var çünkü ben anne olmak için çok savastim
2. Günü git bence 3-4. Günü ilaca başlatırlarSelam kızlar bugün regl oldum şimdi ben doktora yarın mı gitmeliyim yoksa perşembe günü mü yani reglin 3.günü gitsem olur mu? İlk kez ilaç tedavisine başlayacam da tam bilmiyorum normalde regl 6 gün kadar sürüyor
Canım bende t rahim çıktım benimde şöyle oldu 5 düşüğüm oldu 3 ü kimyasal biri boş gebelik diğeri de kendi parça şeklinde düştü bunlar evliliğimin ilk 3 senesinde oldu doktorlar sağlıksız sağlıklı olur denemeye devam dediler genetik testler temizdi neyse ben rahim filmi teklif ederdim çektirsem mi diye doktor gerek yok falan derdi neyse sonra doğuya tayinim çıktı baktım son bir senedir gebe kalamıyorum dedim burda bir rahim filmi çektireyim geçen sene Eylül ayıydı hormonlara da baktırdım hepsi iyiydi amh 3.06 çıktı galan sonra film çekildi doktor gayet iyi sorun yok dedi neyse bende aradan 20 gün geçti görüntüyü merak edip açıp baktım anestezili olmuştum filmi birde baktım bu t rahim dedim az çok araştırmam vardı anlıyordum neyse hemen birkaç doktora attım görüntüyü hepsi t rahim bu histeroskopi gerekiyor dedi ve ben şubat ayında Adana da profesör Bülent haydar dedeoğluna gittim adam aynı zamanda tüp bebek doktoruydu rahim profu diye tanınır bana bu bariz t rahim bu rahimle gebe kalman mucize olmuş dedi ve ameliyatımı yaptı iki ay korun sonra dene bebeğin olur dedi hatta ben hocam artık tüp bebek düşünmüyorum dedim hayır sen tüp bebek hastası değilsin olur dene dedi 4 ay kadar denedik ama bi gebelik yok hala bende bu ay ilk kez ilaç tedavisine başlayayım dedim olmazsa aralıkta tüp düşünüyorum yaşım da 34Evet ilk iğnem . 14 ay önce 24 haftalık erken doğum yaptım suyum gelmişti . Kızım 12 saat yaşayıp vefat etti . Evliliğimizin 8. Ayında hamile kaldım onda soğan suyu denedim ve o ay tutmuştu . Uzun tedaviler sonucu 4 ay oldu korunmayı bırakalı ve ilk 3 ay letu estrofem duphaston kullandım gebelik olmadı bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum . Bunda da olmazsa asilamaa onlada olmazsa tüp bebek dediler . Hiç bir sorun sıkınti yok eşimin sprem testi gayet iyi . Benim T rahim denildi Ağustos da ameliyat oldum . T rahim sebebiyle erken doğum oldu sadece .
Bende temmuz ayında rahim filmi çekildim ve ağustos da histereskopi oldum T rahim den. Ve doktorum 6 ay içinde gebelik oluşmadı lazim dedi bende perinatoloji doktoru çağrı gulumsere gitmiştim . Bu ay 4. Ayım bakalım olacak mı . İlk 3 ay yumurta takibi olmadan ilaç verdi ve ilişki günü önerdi gebelik olmadı . Bu ay üniversiteye geçtim ilk defa çatlatma iğnesi oldum 5. Günüm inşallah tutar . Benimde bir kimyasal birde 21+4 de suyum geldi 24+2 de doğum yaptım 14 ay oluyor kızım 12 saat yaşadı sonra melek oldu. Erken doğum sebebim T rahim olmammis . Sigarayı bırak dedi 5 ay oldu bırakalı .Canım bende t rahim çıktım benimde şöyle oldu 5 düşüğüm oldu 3 ü kimyasal biri boş gebelik diğeri de kendi parça şeklinde düştü bunlar evliliğimin ilk 3 senesinde oldu doktorlar sağlıksız sağlıklı olur denemeye devam dediler genetik testler temizdi neyse ben rahim filmi teklif ederdim çektirsem mi diye doktor gerek yok falan derdi neyse sonra doğuya tayinim çıktı baktım son bir senedir gebe kalamıyorum dedim burda bir rahim filmi çektireyim geçen sene Eylül ayıydı hormonlara da baktırdım hepsi iyiydi amh 3.06 çıktı galan sonra film çekildi doktor gayet iyi sorun yok dedi neyse bende aradan 20 gün geçti görüntüyü merak edip açıp baktım anestezili olmuştum filmi birde baktım bu t rahim dedim az çok araştırmam vardı anlıyordum neyse hemen birkaç doktora attım görüntüyü hepsi t rahim bu histeroskopi gerekiyor dedi ve ben şubat ayında Adana da profesör Bülent haydar dedeoğluna gittim adam aynı zamanda tüp bebek doktoruydu rahim profu diye tanınır bana bu bariz t rahim bu rahimle gebe kalman mucize olmuş dedi ve ameliyatımı yaptı iki ay korun sonra dene bebeğin olur dedi hatta ben hocam artık tüp bebek düşünmüyorum dedim hayır sen tüp bebek hastası değilsin olur dene dedi 4 ay kadar denedik ama bi gebelik yok hala bende bu ay ilk kez ilaç tedavisine başlayayım dedim olmazsa aralıkta tüp düşünüyorum yaşım da 34
Anladım canım üzüldüm inşallah sağlıkla olur bana en az bir sene dene dedi bende yaşım geçiyor dedim yumurtaların çok iyi olur dedi bunu diyende bir tüp bebekçi baya iyi bir profesör ama bakalım kendiliğinden olacağı yok bende ilaç deneyeyim doğuda biyerde görev yapıyorum doktorlar iyi değil güvenemiyorum da ama gidecem yine deBende temmuz ayında rahim filmi çekildim ve ağustos da histereskopi oldum T rahim den. Ve doktorum 6 ay içinde gebelik oluşmadı lazim dedi bende perinatoloji doktoru çağrı gulumsere gitmiştim . Bu ay 4. Ayım bakalım olacak mı . İlk 3 ay yumurta takibi olmadan ilaç verdi ve ilişki günü önerdi gebelik olmadı . Bu ay üniversiteye geçtim ilk defa çatlatma iğnesi oldum 5. Günüm inşallah tutar . Benimde bir kimyasal birde 21+4 de suyum geldi 24+2 de doğum yaptım 14 ay oluyor kızım 12 saat yaşadı sonra melek oldu. Erken doğum sebebim T rahim olmammis . Sigarayı bırak dedi 5 ay oldu bırakalı .
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAnladım canım üzüldüm inşallah sağlıkla olur bana en az bir sene dene dedi bende yaşım geçiyor dedim yumurtaların çok iyi olur dedi bunu diyende bir tüp bebekçi baya iyi bir profesör ama bakalım kendiliğinden olacağı yok bende ilaç deneyeyim doğuda biyerde görev yapıyorum doktorlar iyi değil güvenemiyorum da ama gidecem yine de
Amin inşallah canımHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bugün kan verdim canım malesef negatifBugün 15. gününmüş canım senin Y yaseminarya kan verdin mi sen veya regl oldun mu?
Bugün kan verdim canım malesef negatif
Yok daha olmadım canım bi kaç güne gelir muhtemelen 14. Gün test yapmıştım silik çıktı umutlandım ama malesef olmadıHay allah ya regl de olmadın daha demi
Ah şu testler de zaten gerçekten pozitife benziyor aslında canım /:Yok daha olmadım canım bi kaç güne gelir muhtemelen 14. Gün test yapmıştım silik çıktı umutlandım ama malesef olmadı
Güzel haberler alalım hepimiz canı gönülden dua ediyorum tüm bekleyenlereBenimde bu 2. Gebelik olucak 24 haftalık erken doğum yaptım suyum gelmişti 14. Ay olacak doğum yapalı . Benimde aynı kasık ağrısı ateş basması vs var . Sağlıklı beslenip sürekli uzanıyorum arada kalkıp yürüyorum kan akışı olsun diye . Dikkat ediyorum açıkçası .
Malesef canım senin hayırlı haberlerini alırız inşallahAh şu testler de zaten gerçekten pozitife benziyor aslında canım /:
Canım naptın gittin mi doktora, gittiysen ne dediKızlar yarın ilk kez ilaç tedavisi başlamak için doktora gidecem yarın adetimin 3.günü daha önce gebelik kayıplarım oldu hepsi kendiliğindendi adetken hiç muayene olmadı zaten vajinal muayeneden de aşırı korkuyorum daha önce oldum ama korkumu asla yenemedim herhangi bir acıdan ağrıdan değil o koltuğa çıkınca soğuk soğuk terliyorum titriyorum kalbim çarpıyor yani sebebini bilmiyorum aşırı bir korku oluyor neden böyleyim anlam veremedim adetliykende zor mu oluyor sonuçta kanamada var yani ne yapmam lazım kaç gündür kendimi rahatlatmaya motive etmeye çalışsam da yok yani
Ay inşallah canım ya benim bata 5 gün kaldı bugn beyaz akıntı gelmiş neden olabilr ki yaMalesef canım senin hayırlı haberlerini alırız inşallah
Gittim canım alttan muayene etmedi şaşırdım hatta hemşireye neden dedim bu şekilde bakıyor dedi neyse muayene oldum yaşadıklarımı anlattım ya doğuda bi ildeyim sözde özel hastane ama ben konuşuyorum o dinliyor eee yorumunuz ne hocam diyorum e ilaç denememişsin dene bakalım birkaç ay dedi falan fenada yazıyorum dedi ama eczane letu vermiş aynı şey mi? 7 gün kullan sabah akşam dedi ve 11 gün sonra gel dedi sizce neden bu kadar geç çağırdı ?? İşte 11 gün sonra gel bakalım istediğimiz boyuttaysa iğne veririz dedi bende tamam dedim ha hormon tahlili de verdim birde kullanmam için vitamin tarzı takviye verdi evde çok dedim olsun al bunu kullan dedi foto ekliyorum canım yorumun ne ilk kez ilaç tedavisi başlıyorum burası küçük bi yer doktor ne yazık ki istediğimiz gibi bulamıyoruzCanım naptın gittin mi doktora, gittiysen ne dedi
Ay inşallah canım ya benim bata 5 gün kaldı bugn beyaz akıntı gelmiş neden olabilr ki ya
Beyaz akıntı hamilelik belirtisi diolar canım inşallah ona işarettir bende beyaz olmadı hiçCanım naptın gittin mi doktora, gittiysen ne dedi
Ay inşallah canım ya benim bata 5 gün kaldı bugn beyaz akıntı gelmiş neden olabilr ki ya