İSİM | KLOMEN/FEMARA/LETU | OVİTRELLE TARİH | GÜN/TEST SONUCU | GEBELİK |
---|---|---|---|---|
| KLOMEN | 05.11.2024 | ||
Y yaseminarya | KLOMEN | 28.10.2024 | 8 / - | |
Olur inşallah bu dönemde çok da stres yapmamak gerekiyor.İnşallah kızlar benim bu ay 3. çatlatma iğnesi denemem bakalım :)
Benim iğne tarihi 28 Ekim 5. Gün test yaptık silik çizgi çıktı denemek için ölesine yapmıştım zaten 8. Gün testim negatifti iğme etkisi geçmiş bugün 11. Günüm 14üne kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Aaa senin sonucu öğrenmene çok az kalmış canım :) Ben iğne etkisi geçti mi diye daha denemeye bile başlamadım testle. Muhtemelen 15 Kasım gibi başlarım bende test yapmaya. Hap kullanmış mıydın sen?Benim iğne tarihi 28 Ekim 5. Gün test yaptık silik çizgi çıktı denemek için ölesine yapmıştım zaten 8. Gün testim negatifti iğme etkisi geçmiş bugün 11. Günüm 14üne kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
İdrarda yanıltır. İlk çocuğuma hamile iken yaptım negatif dedi idrar, kanda çıkmıştı 14. 15 gün yapmak daha sağlıklı olurBenim iğne tarihi 28 Ekim 5. Gün test yaptık silik çizgi çıktı denemek için ölesine yapmıştım zaten 8. Gün testim negatifti iğme etkisi geçmiş bugün 11. Günüm 14üne kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Çatlatma iğnesi olduktan sonra bi 5 gün sonra aslında test yapmaya başlanması gerekiyor iğne etkisini ne zaman kaybedecek diye görmek için. Sonrasında gördüğün çift çizgilere daha rahat sevinmek içinİdrarda yanıltır. İlk çocuğuma hamile iken yaptım negatif dedi idrar, kanda çıkmıştı 14. 15 gün yapmak daha sağlıklı olur
Evet canım adetimin 5. Günü klomene başladım günde 2 kere kullandım 5 gün sonra doktor büyümüş yumurta dedi ovitirelle vuruldum gün aşırı ilişki dedi şimdide bekliyorum hayırlısıyla birde bende pko var ilk iğnem inşallah tutarAaa senin sonucu öğrenmene çok az kalmış canım :) Ben iğne etkisi geçti mi diye daha denemeye bile başlamadım testle. Muhtemelen 15 Kasım gibi başlarım bende test yapmaya. Hap kullanmış mıydın sen?
kaç mmdi kaç yumurtan vardı canımEvet canım adetimin 5. Günü klomene başladım günde 2 kere kullandım 5 gün sonra doktor büyümüş yumurta dedi ovitirelle vuruldum gün aşırı ilişki dedi şimdide bekliyorum hayırlısıyla birde bende pko var ilk iğnem inşallah tutar
Ben 5. Gün çift çizgi görmek için yaptım tamamen öylesine :)İdrarda yanıltır. İlk çocuğuma hamile iken yaptım negatif dedi idrar, kanda çıkmıştı 14. 15 gün yapmak daha sağlıklı olur
Doktor hiç mm söylemedi bende tecrübesiz olduğum için hiç sormadımkaç mmdi kaç yumurtan vardı canım
Anladım canım hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :))Doktor hiç mm söylemedi bende tecrübesiz olduğum için hiç sormadım
İnşallah canım güzel haberler verelim birbirimizeAnladım canım hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :))
Canım 50'lik doz düşük bir doz zaten ondan 19 ken bir gün daha kullan demiştir. ben 150 doz 3 gün kullandım sabah 9'da gittiğimde biri 19,5 diğeri 21,6 idi. Düşün yine de ovitrelleyi akşam 10 gibi vur dedi.Kızlar bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi. Bu ay aşılama yapılacak gonal f kullanıyorum. Bugün kontrolde 19mm 2 yumurtam olduğunu söyledi. Bugün de 50lik doz uygula yarın ovitrelle yap dedi. Geçen ay başka bi doktor 17mm olduğunda vermişti iğneyi. 19mm olduktan sonra iğneye devam eden hiç görmedim kafam karıştı.
Anladım canım teşekkür ederimCanım 50'lik doz düşük bir doz zaten ondan 19 ken bir gün daha kullan demiştir. ben 150 doz 3 gün kullandım sabah 9'da gittiğimde biri 19,5 diğeri 21,6 idi. Düşün yine de ovitrelleyi akşam 10 gibi vur dedi.