2024 KASIM AYI FEMARA/KLOMEN GONAL F VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR

Canım normal 11. gün çağırması. yumurtaların 18,19,20,21 mm civarı çıkarsa çatlatpma iğnesi verebilir. Bugün veya yarın vur der. Letu klomen femara bunlar hep aynı ilaçlar muadilleri. Ben de ilk 5 gün sabah akşam klomen kullandım bu ay sonra 3 gün gonalf iğne kullandım 10. günü gittim gonal f in bu ay dozu yüksek olduğu için erken büyümüş yumurtalar bugün çatlama iğnesi yap dedi. Normalde 12. gün çatlama vuruyordum.
Beyaz akıntı hamilelik belirtisi diolar canım inşallah ona işarettir bende beyaz olmadı hiç
Ay hadi inşallah 5 inde çatlama vuruldum. Tam iki hafta sonrası hep regl oldum yani ayın 19u hedef tarihim 5 gün var inşallah gebelik belirtisidir dediğin gibi. Bu kadar erken başlar mı ki belirtii.

Bende olmadığı için emin değilim canım ama burda baya yorum okudum 12 gün idrar testi pozitif olup hamile olan var idrarda 12. Gün çıkıyorsa 9. Gün belirti olabilir gibi geldi bana olumlu düşünelim inşallah olumlu olsun

Canım 11 gün sonra gel dedi yani adetten sayarsam adetin 15.günü oluyor yani bugünden itibaren 11 gün sonra gel dedi ilaçı 7 gün kullan sabah akşam dedi yani ilaç bittikten 4 gün sonra gitmiş olacam kısaca ayın 25 inde gidecem yani nebilim bana uzun geldi aralık anlamadım birde alttan muayene etmedi direk üstten etti

Canım 50'lik doz düşük bir doz zaten ondan 19 ken bir gün daha kullan demiştir. ben 150 doz 3 gün kullandım sabah 9'da gittiğimde biri 19,5 diğeri 21,6 idi. Düşün yine de ovitrelleyi akşam 10 gibi vur dedi.
Canım bu bahsettiğin iğneler çatlatma mı bana Şuan sadece letu verdi işte 11 gün sonra gel yeterli büyümüşse iğne vereceğim dedi sizin dediğiniz bu iğneler yumurta büyütmek için mi yoksa çatlatma için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…