- 4 Kasım 2019
- 1.602
- 2.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba nerede oldunuz aşılamanızıDoktorum sağolsun yetişti imdadıma hemen yazdı korkma olabilir dedi. Rabbim gayretimizi rahmetlendirsin inşallah bu ay gözümüz aydın olsun cümleten çok dua ediyorum şuan benim gibi isteyen dileyen cümle kullarına nasip etsin sağlıkla sıhhatle kolaylıkla rabbim. Birkere sordum doktora asistan araciligi ile oda gerek yok dedi ama progestan kullanımı hala kafama takılıyor. şimdi numarasını verdi bana sormayada cekiniyorum su istimal etmemek adına kadını rahatsız etmek istemiyorum ama çoğu kişiye progestan verilmiş bana vermedi.kafama göre kullanmak da içime sinmiyor.rahim kalınlaşması ile bebeğin tutunmasini sağlıyormus aşılamadan 3 gün önce rahim kalınlığı için 7 kusurlu bir rakam söyledi acaba rahim kalinligini normal gördüğü için mi vermedi. Elimde hazır duruyor ama kullanmaya cesaret edemiyorum
Özelde oldum canımMerhaba nerede oldunuz aşılamanızı
Neresi acaba?Özelde oldum canım
Medipol hastanesi canimNeresi acaba?
Şişli’deki mi ?Medipol hastanesi canim
Medipol hastanesi canim
Medipol hastane
Bahçelievler canimNeredeki canım ben de gitmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim canımBahçelievler canim
Canım benim tuttu bugün asilamanin 16.gunu kan testim 1507 ye yükselmiş.Kızlar aşılaması tutan yok mu yaaa . Bende 25 inde yaptırdım gün sayıyorum. Banada ümit olursunuz
ben de 28inde yaptırdım heyecanla bekliyorumKızlar aşılaması tutan yok mu yaaa . Bende 25 inde yaptırdım gün sayıyorum. Banada ümit olursunuz
Aiyyy allahımm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yaa çok seviniyorum böyle tutanı görünce.Canım benim tuttu bugün asilamanin 16.gunu kan testim 1507 ye yükselmiş.
İlk aşılaman mı canım . Birde 16.gün olmasına rağmen değerin gayet iyi maşallah. Belirtin oldu muuAiyyy allahımm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yaa çok seviniyorum böyle tutanı görünce.
Sağol canım rabbim sizede nasip etsin dualarım bütün dileyen isteyen herkez için.Aiyyy allahımm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yaa çok seviniyorum böyle tutanı görünce.
Bende 25 indeben de 28inde yaptırdım heyecanla bekliyorum
Ewet canım illa asilamam.canim göğüs sizlamasi hariç bariz bı belirti oluşmadı yani adet zamanı olabilecek olanlar oldu.9 gün pozitif gördüm idrarda ve aynı gün yerleşme kanaması oldu.ewet değer tahminimden yüksek cuma günü kontrol var bakicaz inşallah.dua edin sizlerde 3 kaybim var ister istemez stres yapıyorumİlk aşılaman mı canım . Birde 16.gün olmasına rağmen değerin gayet iyi maşallah. Belirtin oldu muu