2024 Kasım aşılama

Selam kızlar nasılsınız? Belirtileriniz var mı? Ya da ayın başında aşılama yaptırmış olup da pozitif sonuç alan var mı? Merak ettim🥰

Ben aşılama sonrası 4.gündeyim. İlk 2 gün kasık ağrım ve hafif kanamam vardı şimdi hiç bir şeyim yok

Doktorum sağolsun yetişti imdadıma hemen yazdı korkma olabilir dedi. Rabbim gayretimizi rahmetlendirsin inşallah bu ay gözümüz aydın olsun cümleten çok dua ediyorum şuan benim gibi isteyen dileyen cümle kullarına nasip etsin sağlıkla sıhhatle kolaylıkla rabbim. Birkere sordum doktora asistan araciligi ile oda gerek yok dedi ama progestan kullanımı hala kafama takılıyor. şimdi numarasını verdi bana sormayada cekiniyorum su istimal etmemek adına kadını rahatsız etmek istemiyorum ama çoğu kişiye progestan verilmiş bana vermedi.kafama göre kullanmak da içime sinmiyor.rahim kalınlaşması ile bebeğin tutunmasini sağlıyormus aşılamadan 3 gün önce rahim kalınlığı için 7 kusurlu bir rakam söyledi acaba rahim kalinligini normal gördüğü için mi vermedi. Elimde hazır duruyor ama kullanmaya cesaret edemiyorum
Merhaba nerede oldunuz aşılamanızı

Kızlar benimde aşılamamım bugün 10. Günü aşırı şişkinlik hissediyorum. Başka belirti yok. Test yapıp pozitif olan var mı?

Kızlar aşılaması tutan yok mu yaaa . Bende 25 inde yaptırdım gün sayıyorum. Banada ümit olursunuz 🥲🌸

İlk aşılaman mı canım . Birde 16.gün olmasına rağmen değerin gayet iyi maşallah. Belirtin oldu muu
Ewet canım illa asilamam.canim göğüs sizlamasi hariç bariz bı belirti oluşmadı yani adet zamanı olabilecek olanlar oldu.9 gün pozitif gördüm idrarda ve aynı gün yerleşme kanaması oldu.ewet değer tahminimden yüksek cuma günü kontrol var bakicaz inşallah.dua edin sizlerde 3 kaybim var ister istemez stres yapıyorum😔

X