- 7 Ekim 2024
- 295
- 99
- 21
Anladm teşekkür ederimYerleşme kanaması olsa bile bazı insanlarda testte hemen çıkmıyormuş kan testi daha sağlıklı gibi
aaa çok ilginç yerleşme kanaması falanmı acabaÖyle sandım o anlık bı kanama oldu sonra kesildi kahverengi bı iki damla geldi ve durdu şuan hiç bı şekilde kanama yok
İyi sanırım o siz nasıl düşünürsünüz bilmiyorum ama bence regl gününe kadar bekleyin evde pozitif görürseniz kan vermeye gidinİnnovita
Bilmiyorum ki çok da merak ediyorum catliycam meraktan ilk kez böyle bişi yaşıyorum ümidimi kesmiştim tamamen ama böyle bişi olunca anlam veremedimaaa çok ilginç yerleşme kanaması falanmı acaba
Tamam öyle yapıyım sağolunİyi sanırım o siz nasıl düşünürsünüz bilmiyorum ama bence regl gününe kadar bekleyin evde pozitif görürseniz kan vermeye gidin
gebelik değil ama elinde ovulasyob testi varsa yapsanaAnladm teşekkür ederim
ayy inşAllah hamilesindir hayırlısı hakkında yani beklemek çok zor malesef ama ya bekliceksin yada kan vericeksin bi gebelik oluştuysa kana geçmiştir herhaldeBilmiyorum ki çok da merak ediyorum catliycam meraktan ilk kez böyle bişi yaşıyorum ümidimi kesmiştim tamamen ama böyle bişi olunca anlam veremedim
Onda ne çıkacak ki yani neye göre bakicamgebelik değil ama elinde ovulasyob testi varsa yapsana
Yani bencede geçmiştir zaten idrardan önce kanda beliriyor rabbim hayırlısını nasip etsinayy inşAllah hamilesindir hayırlısı hakkında yani beklemek çok zor malesef ama ya bekliceksin yada kan vericeksin bi gebelik oluştuysa kana geçmiştir herhalde
eğer kanda hcg varsa lh hormonuda yükseliyo ovulasyon pike yakın yada pik şekilde çıkıyo benim iki gebeliğimdede öyle oldu ikincisi eylül ayında kürtajla sonuçlandı amaOnda ne çıkacak ki yani neye göre bakicam
Çok üzüldüm sizin adınıza rabbim gönlünüze göre versin inşallah testi de deniycem hemen şimdieğer kanda hcg varsa lh hormonuda yükseliyo ovulasyon pike yakın yada pik şekilde çıkıyo benim iki gebeliğimdede öyle oldu ikincisi eylül ayında kürtajla sonuçlandı ama
Çikolata kistim var benim kalitesiz hale getiriyor yumurtaları tüp bebek iğneleri daha etkiliymiş kaliteli olmasın da. Femara letu da iyi ilaçlar ama klomen bir işe yaramıyor ya kalite konusunda.Yumurtanın kalitesi belli oluyor mu benim de yumurtam her zaman büyüyor femera klomen hatta ilaçsız da ama kalitesi hakkında doktor bir şey
Allah razı olsun çok teşekkür ederimÇok üzüldüm sizin adınıza rabbim gönlünüze göre versin inşallah testi de deniycem hemen şimdi
İnşallahAllah razı olsun çok teşekkür ederimdeneyin bizede atın resmini inşAllah koyu çizgiler çıkar
Evde gebelik testi vardı onu yapmıştım sonuca şimdi bakıyorum da silik çizgi var gibi çok kötüyüm şuan nolur bakınAllah razı olsun çok teşekkür ederimdeneyin bizede atın resmini inşAllah koyu çizgiler çıkar
Silik çizgi var ne zaman yapmıştınız kiEvde gebelik testi vardı onu yapmıştım sonuca şimdi bakıyorum da silik çizgi var gibi çok kötüyüm şuan nolur bakın
Saati hatırlamıyorum ihtimal var mı sizceSilik çizgi var ne zaman yapmıştınız ki
Olabilir neden olmasın kuruma çizgisi de olabilir istersen biraz idrara sıkış test yap istersen sabah tekrarla ilk idrarlaSaati hatırlamıyorum ihtimal var mı sizce
aaa ne zaman çıktı acaba bu çizgi burda çizgi var ama eğer elinde varsa bi gebelik testi daha yapEvde gebelik testi vardı onu yapmıştım sonuca şimdi bakıyorum da silik çizgi var gibi çok kötüyüm şuan nolur bakın