2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bilmiyorum ki çok da merak ediyorum catliycam meraktan ilk kez böyle bişi yaşıyorum ümidimi kesmiştim tamamen ama böyle bişi olunca anlam veremedim
ayy inşAllah hamilesindir hayırlısı hakkında yani beklemek çok zor malesef ama ya bekliceksin yada kan vericeksin bi gebelik oluştuysa kana geçmiştir herhalde

ayy inşAllah hamilesindir hayırlısı hakkında yani beklemek çok zor malesef ama ya bekliceksin yada kan vericeksin bi gebelik oluştuysa kana geçmiştir herhalde
Yani bencede geçmiştir zaten idrardan önce kanda beliriyor rabbim hayırlısını nasip etsin

eğer kanda hcg varsa lh hormonuda yükseliyo ovulasyon pike yakın yada pik şekilde çıkıyo benim iki gebeliğimdede öyle oldu ikincisi eylül ayında kürtajla sonuçlandı ama
Çok üzüldüm sizin adınıza rabbim gönlünüze göre versin inşallah testi de deniycem hemen şimdi

Yumurtanın kalitesi belli oluyor mu benim de yumurtam her zaman büyüyor femera klomen hatta ilaçsız da ama kalitesi hakkında doktor bir şey
Çikolata kistim var benim kalitesiz hale getiriyor yumurtaları tüp bebek iğneleri daha etkiliymiş kaliteli olmasın da. Femara letu da iyi ilaçlar ama klomen bir işe yaramıyor ya kalite konusunda.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim deneyin bizede atın resmini inşAllah koyu çizgiler çıkar
Evde gebelik testi vardı onu yapmıştım sonuca şimdi bakıyorum da silik çizgi var gibi çok kötüyüm şuan nolur bakın

Eklentiler

• IMG_20241121_003256.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 40
Böyle daha net ay agliycam çok kötüyüm

Eklentiler

• IMG_20241121_003434.jpg
    213,6 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…