- 7 Ekim 2024
- 275
- 93
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki benim doktorum da verir o iğneler ekstra ne yapıyor ki klomenle zaten yumurtalar büyüyorAşılama olcak sanırım doktor farklı tedaviye geçicez tüp bebek de kullanılan iğneleri kullancaksın dedi hap yerine günlük iğneler sanırım. Düşük dozda başlatcam dedi
Kan testi kadın doğum kontrolKızlar acil yardım benim kanamam dün o anlık gelenden sonra hiç gelmedi beyaz ve kahverengimsi bişi geldi bı iki damla şuan peçeteye bile gelmiyo ilk kez oldu böyle bişi napiyım bilemedim
AnlamadımKan testi kadın doğum kontrol
Regle kaç gün var ya da geçti mi test yaptınız mıKızlar acil yardım benim kanamam dün o anlık gelenden sonra hiç gelmedi beyaz ve kahverengimsi bişi geldi bı iki damla şuan peçeteye bile gelmiyo ilk kez oldu böyle bişi napiyım bilemedim
5 gün kadar varRegle kaç gün var ya da geçti mi test yaptınız mı
Kan testi verebilirsin sonra da muayene gidip doktoruna durumu anlat demek istiyorumAnlamadım
Anladm sağolunKan testi verebilirsin sonra da muayene gidip doktoruna durumu anlat demek istiyorum
İki gün sonra evde test yapın bence ya da erken gebelik testi varsa sabah yapabilirsiniz5 gün kadar var
Ovulasyon testinin içinde çıkan gebelik testlerinden var yarın sabah ilk idrarla yapsam o gösterir miİki gün sonra evde test yapın bence ya da erken gebelik testi varsa sabah yapabilirsiniz
Anladm sağolun
günlerimiz yakın ne zaman test yapacaksınız adetimi bekliceksinizAltına imzamı atarım
Markası ne acaba ama büyük ihtimalle gösterir ilk idrarla yapınOvulasyon testinin içinde çıkan gebelik testlerinden var yarın sabah ilk idrarla yapsam o gösterir mi
Yumurtaları daha kaliteli yapıyormuş. Diğerlerine göreBelki benim doktorum da verir o iğneler ekstra ne yapıyor ki klomenle zaten yumurtalar büyüyor
siz regl olmamışmıydınız erken sanki dün öyle demiştinizOvulasyon testinin içinde çıkan gebelik testlerinden var yarın sabah ilk idrarla yapsam o gösterir mi
Anladım canım umarım gerek kalmazYumurtaları daha kaliteli yapıyormuş. Diğerlerine göre
2 defa klomen kullandım evet büyüttü ama kaliteli değildi yumurtalar sonda doktorumu değiştirdim.Belki benim doktorum da verir o iğneler ekstra ne yapıyor ki klomenle zaten yumurtalar büyüyor
Yumurtanın kalitesi belli oluyor mu benim de yumurtam her zaman büyüyor femera klomen hatta ilaçsız da ama kalitesi hakkında doktor bir şey söylemiyor2 defa klomen kullandım evet büyüttü ama kaliteli değildi yumurtalar sonda doktorumu değiştirdim.
Öyle sandım o anlık bı kanama oldu sonra kesildi kahverengi bı iki damla geldi ve durdu şuan hiç bı şekilde kanama yoksiz regl olmamışmıydınız erken sanki dün öyle demiştiniz
İnnovitaMarkası ne acaba ama büyük ihtimalle gösterir ilk idrarla yapın