ovulasyon yaptınmıSaati hatırlamıyorum ihtimal var mı sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ovulasyon yaptınmıSaati hatırlamıyorum ihtimal var mı sizce
Digerini sabah İlk idrarla yapmayı düşünüyorum beklemek çok zor ama kesin sonuç olur ovulasyon yapıcam şimdiOlabilir neden olmasın kuruma çizgisi de olabilir istersen biraz idrara sıkış test yap istersen sabah tekrarla ilk idrarla
Kuruma çizgisi olabilir çok geçtiyse yarın tekrarlayın benceSaati hatırlamıyorum ihtimal var mı sizce
İlk idrarla daha kesin olmaz mı bilemedim ovülasyon var onla mi yapsamaaa ne zaman çıktı acaba bu çizgi burda çizgi var ama eğer elinde varsa bi gebelik testi daha yap
Olabilir ama kalbim durucak gibi çok kötü oldum birden ovulasyon yapıcam şimdiKuruma çizgisi olabilir çok geçtiyse yarın tekrarlayın bence
Tamam ama sakin olun stres yapmayın şu an tüm sonuçlara da hazır olmanız gerekirOlabilir ama kalbim durucak gibi çok kötü oldum birden ovulasyon yapıcam şimdi
Çok haklısınız kendimi tutmam lazmTamam ama sakin olun stres yapmayın şu an tüm sonuçlara da hazır olmanız gerekir
Test anında pik olduTamam ama sakin olun stres yapmayın şu an tüm sonuçlara da hazır olmanız gerekir
günlerimiz yakın ne zaman test yapacaksınız adetimi bekliceksiniz
HamilesinnnnTest anında pik oldu
Gerçekten miHamilesinnnn
Bence sen erken gebelik testini de yapsana bi onda da çıkacak gibiGerçekten mi
gözün aydın hamilesin o zaman müjdemi isterimTest anında pik oldu
Açıkçası ben ovülasyon testinin nasıl değerlendirilmesi gerektiğini bilmiyorumTest anında pik oldu
Allah razı olsun hepinizden gözyaşlarımA engel olamıyorum kan versem çıkar mıgözün aydın hamilesin o zaman müjdemi isterim
benimde 9 yada 10 günde silik çizgi görmüştüm sonucum 15 çıkmıştı14 Kasım çatlama oldu tam 9 gün sonra yapacağım oğlumda da çatlamadan 9 gün sonra silik çizgi görmüştüm kan vermiştim 31 çıkmıştı
Simdi mi yapayımBence sen erken gebelik testini de yapsana bi onda da çıkacak gibi
evet varsa ki varrr yüzde 90 ihtimalle çıkar kesinlikleAllah razı olsun hepinizden gözyaşlarımA engel olamıyorum kan versem çıkar mı
evet o ovuyu yaptığın idrarla yap dökmediysenSimdi mi yapayım
Bence zaten gebelik var ama için rahat etsin istiyorsan sabah yap sonra kan verirsinSimdi mi yapayım