Yerleşme kanaması olabilir mi bende şimdi iç çamaşırımda 2 damla açık Kahverengi leke gördüm geldiğini hissetmedim bile reglme 2 gün var ama gelirken ne ağrım oldu ne bir şeyKızlar ya benim bat normalde 18 kasımdı. Dün gece pembe kahve akıntı geldi tuvalet kağıdına, sabaha sökülmüş olur dedim, yeni sat bat yazdım gruba. Ama uyandım bu saat oldu ne gelen var ne giden. Adetten 1 gün önce kaset test yapmıştım negatifti. Zaten bu ayı degerlendiremedik diye çok umudum yoktu. Üzülmeyeyim de yeniden umutlanmak da istemiyorum napsam acaba ya
Ay inşallah hamileyimdir hala kahverengi lekelenme var rengi çok açık adete döner diye bekliyorum inşallah adet olmam bir kaç gün daha beklicemBenim test bu şekildeydi kan 84 çıktı silik de olsa çift çizgi de yanılma payı çok olmuyo hayırlısı olsun hakkınızda inşşAllah
14 cü günüm canım sanmıyorum bozuk olsa diğeri de çıkmazdı yaniKuzum test mi bozuk acaba hiç çıkmaması biraz tuhaf ya kaçıncı gündesin bugün
14 günü bugün normalde 30 günde 1 oluyordum bu ay 27 güne düştü işte bende bilmiyorum hangisine göre yapacam bekleyecemAdetinizin kaçıncı günü bende geç gördüm yumurtlamayı
Benim de hiç ağrım biseyim yok, adet olmayı bekliyor gibiyim bakalımYerleşme kanaması olabilir mi bende şimdi iç çamaşırımda 2 damla açık Kahverengi leke gördüm geldiğini hissetmedim bile reglme 2 gün var ama gelirken ne ağrım oldu ne bir şey
Belirtin var mı canım? Benim bugün her an regl olacak gibi kasıl ve bel ağrım var ve meme ucu hassasiyeti yaşıyorum
Bakalım hayırlısıBenim de hiç ağrım biseyim yok, adet olmayı bekliyor gibiyim bakalım
Bilemedim ki kuzum sen ihmal etme benimde 8 gün pike yakın gibi oldu sonra silikleşti bak bugün 14 gün 6 gün sonra pik oldu yani bırakma test yapmayı inşallah görürsün pik14 cü günüm canım sanmıyorum bozuk olsa diğeri de çıkmazdı yani
Canım hoşgeldin aramızaMerhaba;
Ben de katılmış olayım aranızasat 7 Kasım, bat 6 Aralık
Ay hadi gözün aydın kuzumCanım beni güncelle pik gördüm sonunda bu gün 20 Kasım pik
Kuzum benim evet çok zor hayal kırıklığı yaşamakBu ayda olmadı üzüntüde buraya girmeyi bile umuttum
Ah tebrikler
Bu kadar zorlu bir süreçten geçtiğin için ne kadar güçlü olduğunu unutma. Bu kaygıların çok normal, ama her hamilelik farklıdır. Şu an bir umut ışığı var ve buna tutunabilirsin. Kendine şefkat göster, doktorunun yönlendirmelerine güven ve yalnız olmadığını bil. Her şeyin yolunda gitmesini tüm kalbimle diliyorum.Kızlar 3 kez düşük yaşadım 1 tüp bebek tedavisi gördüm o da olmamıştı, başka bir doktora gittim rahim yapışıklığından ameliyat oldum Eylül ayında, normal yolla denememi söyledi, şimdi hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni ama bugün doktora gittim keseyi gördük ama benim hep kalp atışı duymaya gittiğimiz hafta da kalbi duruyordu o yüzden çok korkuyorum gene.
Ayyy çok teşekkür ederim destek mesajın için umarım herşey yolunda gidicem. Bu gruptaki herkes inşallah güzel haberler alırBu kadar zorlu bir süreçten geçtiğin için ne kadar güçlü olduğunu unutma. Bu kaygıların çok normal, ama her hamilelik farklıdır. Şu an bir umut ışığı var ve buna tutunabilirsin. Kendine şefkat göster, doktorunun yönlendirmelerine güven ve yalnız olmadığını bil. Her şeyin yolunda gitmesini tüm kalbimle diliyorum.
Bu ayın 30 una kadar testim kaldı yaparım zaten olmazsa artık diğer aya reglim gelmiş olur 7 Aralık regl tarihim nasip herşey senden güzel haberler bekliyorum benide etiket yapBilemedim ki kuzum sen ihmal etme benimde 8 gün pike yakın gibi oldu sonra silikleşti bak bugün 14 gün 6 gün sonra pik oldu yani bırakma test yapmayı inşallah görürsün pik
Etiketlerim canım hemen ümidini kaybetme belki testlerde sorun var yumurtlama oluyor sen gün aşırı ilişki yaşa canım ben şansa bırakmak istemedim 6 gündür birliktelik yaşıyorum 4 gün daha yaşarım çekilirim köşeme sende öyle yapBu ayın 30 una kadar testim kaldı yaparım zaten olmazsa artık diğer aya reglim gelmiş olur 7 Aralık regl tarihim nasip herşey senden güzel haberler bekliyorum benide etiket yap
Ben geçen 17 sında ilişki yaşadim bugün birde dedim 2 günde 1 olsun bilemedim yaEtiketlerim canım hemen ümidini kaybetme belki testlerde sorun var yumurtlama oluyor sen gün aşırı ilişki yaşa canım ben şansa bırakmak istemedim 6 gündür birliktelik yaşıyorum 4 gün daha yaşarım çekilirim köşeme sende öyle yap