2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Yerleşme kanaması olabilir mi bende şimdi iç çamaşırımda 2 damla açık Kahverengi leke gördüm geldiğini hissetmedim bile reglme 2 gün var ama gelirken ne ağrım oldu ne bir şey

Yerleşme kanaması olabilir mi bende şimdi iç çamaşırımda 2 damla açık Kahverengi leke gördüm geldiğini hissetmedim bile reglme 2 gün var ama gelirken ne ağrım oldu ne bir şey
Benim de hiç ağrım biseyim yok, adet olmayı bekliyor gibiyim bakalım

YOK hiç bir belirti yok. Olsada daha erken ki daha 10 gün var
Belirtin var mı canım? Benim bugün her an regl olacak gibi kasıl ve bel ağrım var ve meme ucu hassasiyeti yaşıyorum

14 cü günüm canım sanmıyorum bozuk olsa diğeri de çıkmazdı yani
Bilemedim ki kuzum sen ihmal etme benimde 8 gün pike yakın gibi oldu sonra silikleşti bak bugün 14 gün 6 gün sonra pik oldu yani bırakma test yapmayı inşallah görürsün pik

Merhaba;
Ben de katılmış olayım aranıza sat 7 Kasım, bat 6 Aralık
Canım hoşgeldin aramıza şans getirsin
Canım beni güncelle pik gördüm sonunda bu gün 20 Kasım pik
Ay hadi gözün aydın kuzum
Bu ayda olmadı üzüntüde buraya girmeyi bile umuttum
Kuzum benim evet çok zor hayal kırıklığı yaşamak amanher ay yeni bir umut demek istersen sat bat yaz güncelleyeyim

Kızlar 3 kez düşük yaşadım 1 tüp bebek tedavisi gördüm o da olmamıştı, başka bir doktora gittim rahim yapışıklığından ameliyat oldum Eylül ayında, normal yolla denememi söyledi, şimdi hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni ama bugün doktora gittim keseyi gördük ama benim hep kalp atışı duymaya gittiğimiz hafta da kalbi duruyordu o yüzden çok korkuyorum gene.

Ovülasyondan sonra 12. gün. Dünden beri regl olacakmış gibi kramplarim başladı. Akıntım varmış gibi sürekli ıslaklık hissediyorum ama akıntım da yok öyle yoğun. Hala test yapmadım, direniyorum bugün alayım dedim aklımdan sonra vazgecirdim kendimi yine iki gün sonra adet olmam lazım bakalım kırmızılar gelecek mi?

Duygularım çok yoğun, uykum çok ağırlaştı ve uyku ihtiyacım arttı.

Bu kadar zorlu bir süreçten geçtiğin için ne kadar güçlü olduğunu unutma. Bu kaygıların çok normal, ama her hamilelik farklıdır. Şu an bir umut ışığı var ve buna tutunabilirsin. Kendine şefkat göster, doktorunun yönlendirmelerine güven ve yalnız olmadığını bil. Her şeyin yolunda gitmesini tüm kalbimle diliyorum.

Ayyy çok teşekkür ederim destek mesajın için umarım herşey yolunda gidicem. Bu gruptaki herkes inşallah güzel haberler alır

Bilemedim ki kuzum sen ihmal etme benimde 8 gün pike yakın gibi oldu sonra silikleşti bak bugün 14 gün 6 gün sonra pik oldu yani bırakma test yapmayı inşallah görürsün pik
Bu ayın 30 una kadar testim kaldı yaparım zaten olmazsa artık diğer aya reglim gelmiş olur 7 Aralık regl tarihim nasip herşey senden güzel haberler bekliyorum benide etiket yap

Bu ayın 30 una kadar testim kaldı yaparım zaten olmazsa artık diğer aya reglim gelmiş olur 7 Aralık regl tarihim nasip herşey senden güzel haberler bekliyorum benide etiket yap
Etiketlerim canım hemen ümidini kaybetme belki testlerde sorun var yumurtlama oluyor sen gün aşırı ilişki yaşa canım ben şansa bırakmak istemedim 6 gündür birliktelik yaşıyorum 4 gün daha yaşarım çekilirim köşeme sende öyle yap

Ben geçen 17 sında ilişki yaşadim bugün birde dedim 2 günde 1 olsun bilemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…