Sağol canım ya aminÇok sabırlısınEldorin yap erken gebelik testini merak ettim bende inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Evet kuzum ya. İnsan umutlanınca da hayalkırıklığı çok zorluyor. Ben de bir önceki döngüden çok umutluydum. Kesin oldu gibi hissetmiştim ve negatif görünce biliyorsun direk kapattım kendimi. Ama her döngü yeni bir şansBu ay olucak gibi hissetmiştim ya
Bende pazartesi çekileceğim sen nerede çekildin özelim devletmi anestezilimiBenim doktorum bu ay bir şey yapmayalım dedi belki başka doktorlar yapıyordur bilmiyorum
Canım ümitndirmek istemem ama HCG yükselince de ovülasyon testi pik çıkıyorKızlar ben daha bugün yumurtladım yumurtlama testlerine göre dün strip test yaptım sipariş ettim gölge çıkartıyor mu denemek için bi baktım çift çizgi bugün de yaptım çift çizgi inanmadım 2 tane daha yaptım arka arkaya 2 damla idrarla onlarda da var inanmadım tekrar yarım saat sonra erken gebelik yaptım çizgi var bu nasıl olur hepsi mi yanlış inanamıyorum şuan böyle bişey mümkün mü elin ayağım titriyor
Kan vermeye gidicem birazdanEve gözüküyor gerçekten ama idrar testlerine hiç güven olmaz. Kan ver bence. Bizi de haberdar et
Eşime söyledim canım gidicem akşama kan vermeye 3 farklı test 3 ünde de çizgiCanım ümitndirmek istemem ama HCG yükselince de ovülasyon testi pik çıkıyorbi kan mı versen acaba belki erken döllenme olmuştur?
Ben özelde çektim anesteziliBende pazartesi çekileceğim sen nerede çekildin özelim devletmi anestezilimi
Evet sanki oluyo gibiiBende kahve delisiyim yudum yudum gider gelir içerim ama 2 saat sıvı almamaya dikkat ediyorum sende öyle yapmalısın canım o seyreltiyor idrarı ondan görmüyorsundur büyük ihtimalle
Ayyyy yaz burayaEşime söyledim canım gidicem akşama kan vermeye 3 farklı test 3 ünde de çizgi
Merhaba testiniz hangi marka acaba bide kaç saat sıvı almadınız kaçta yapıyorsunuzEvet sanki oluyo gibii
Evet canım devam et olucakEvet sanki oluyo gibii
Yazarım canımAyyyy yaz buraya
Bir gebenin günlüğü canım bu ben 1.5 saat dayanabildimMerhaba testiniz hangi marka acaba bide kaç saat sıvı almadınız kaçta yapıyorsunuz
Anladım canım peki kaç günde 1 regl dönemin bugün kaçıncı gününBir gebenin günlüğü canım bu ben 1.5 saat dayanabildimsu bağımlısıyım
Kötü düşünmeyelim ki kötü şeyler olmasınSağol canım ya aminama yapmak istemiyorum test ya gecikmeden negatif görmek ya da hayalet çizgi kovalamak istemiyorum iki gün kaldı bata iki gün sonra olmazsam test yaparım
Evet kuzum ya. İnsan umutlanınca da hayalkırıklığı çok zorluyor. Ben de bir önceki döngüden çok umutluydum. Kesin oldu gibi hissetmiştim ve negatif görünce biliyorsun direk kapattım kendimi. Ama her döngü yeni bir şansinşallah olması gereken zamanda, sağlıkla sıhhatle gelsinler
Yaa inşallah öyledir canımKızlar ben daha bugün yumurtladım yumurtlama testlerine göre dün strip test yaptım sipariş ettim gölge çıkartıyor mu denemek için bi baktım çift çizgi bugün de yaptım çift çizgi inanmadım 2 tane daha yaptım arka arkaya 2 damla idrarla onlarda da var inanmadım tekrar yarım saat sonra erken gebelik yaptım çizgi var bu nasıl olur hepsi mi yanlış inanamıyorum şuan böyle bişey mümkün mü elin ayağım titriyor
İnşallah canım her buraya baktığımda dua ediyorum herkes için herşey gölünüzce olsun inşallahMaşallah bu ay bir sürü gebe var tabloda. Bize de dua edin, bat icin 4 gun kaldi benim bel ve kasık agrim cok artti, goguslerim sizliyor ve süreçteki heyecan beni asiri gergin ve duygusal yapti
Yani akıntı bende de olmuyor. Yani çamasira gelecek şeklinde olmuyor. Bende ovu testi kullanmadım. Ama kasık ağrısı oldu bende yumurtlama oluyor dedimOvulasyon testi yapmadım o yüzden emin olamıyorum belki benim de geç yumurtlama oldu ve 30dan sonrasına sarkacak regl. Dün kasık ağrısı ve meme ucu hassasiyeti başladı sanırım bu ara yumurtlama olacak ama akıntı görmeyince sanki olmamış gibi hissediyorum