Reglinize kaç gün var ve hangi marka testiniz evet çift çizgi görünüyorKızlar sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 3506825 Eki Görüntüle 3506824
3 yada 4 gün önce regl olmam gerekirdi onun yerine pembe ve kahverengi lekelenme oldu 3 4 gün sürdü normalde reglden önce lekelenmem olur ama bu kadar uzun sürmezdi awox marka kullandımReglinize kaç gün var ve hangi marka testiniz evet çift çizgi görünüyor
Awoxun yorumları iyi oluyor heveslendirmek istemem ama muhtemelen hamilesiniz kan testi verin bence ona göre hayırlısı olsun diyelim3 yada 4 gün önce regl olmam gerekirdi onun yerine pembe ve kahverengi lekelenme oldu 3 4 gün sürdü normalde reglden önce lekelenmem olur ama bu kadar uzun sürmezdi awox marka kullandım
Saat kaçta yapayım canım peki 8 iyi mi
Ay inşaallah hamileyimdir hemen kan vermicem strese sokar beni bir kaç tane daha gebelik testi yapcamAwoxun yorumları iyi oluyor heveslendirmek istemem ama muhtemelen hamilesiniz kan testi verin bence ona göre hayırlısı olsun diyelim
Kaset testte yapın isterseniz emin olun benim de testim böyle cıkmıştı emin olamadım açıkçası markası artimed diye regl günümü bekliyorumAy inşaallah hamileyimdir hemen kan vermicem strese sokar beni bir kaç tane daha gebelik testi yapcam
Kan verdim erken gebelik testi aldım yapcam 3 gün var reglimeGebelik belirtileri bence leke kırmızıya dönerse regl oluyo ama dönmemiş sende bence bı test yap ya da kan ver bat a kaç gün kaldı
İnşallah bu ay ikimizde hamileyizdir çizgi ilk 5 dk icindemi çıktı artimed biraz sıkınti başka hangi kaset testi onerirsinizKaset testte yapın isterseniz emin olun benim de testim böyle cıkmıştı emin olamadım açıkçası markası artimed diye regl günümü bekliyorum
Sabah ilk idrarla denemelisin inşallah pozitif çıkarKan verdim erken gebelik testi aldım yapcam 3 gün var reglime
Tmmdir teşekkür ederim erken yptim şimdi ama çikmadi varsa kanda çıkar degilmiSabah ilk idrarla denemelisin inşallah pozitif çıkar
İnşallah 2 dakika içinde çıktı çizgi kaset testleri pek bilmiyorum hangisi iyidirİnşallah bu ay ikimizde hamileyizdir çizgi ilk 5 dk icindemi çıktı artimed biraz sıkınti başka hangi kaset testi onerirsiniz
Hamile olabilirsiniz yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyinİnşallah 2 dakika içinde çıktı çizgi kaset testleri pek bilmiyorum hangisi iyidir
Kaset test denedim negatif ama reglme 2 gün var dahaHamile olabilirsiniz yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin
Reglin gecikmesini bekleyin o zaman geç döllenme olmuş olabilirKaset test denedim negatif ama reglme 2 gün var daha
Gözün aydın canım benim halen tek çizgi yumurtlamaycam sanırım bu ayBugün ki de bu şekilde pik oldu mu sence ? Yakın mıyım hala
umarım canım tam pik olmadan silikleşiyordu bu sefer öyle olmaz umarımAynen canım benimde böyleydi sabah akşam 8-9 gibi yaptım pikti
İdrar tutmaya sıvı alımına dikkat ediyor musun canımGözün aydın canım benim halen tek çizgi yumurtlamaycam sanırım bu ay
Ediyorum canım en son 10 da su içtim yemekte yemedim 12.45 de yaptım işte yok idrarı da tuttum baksana yok bomboşİdrar tutmaya sıvı alımına dikkat ediyor musun canım
Hiç bilmiyorum kaset test zaten reglden önce göstermiyor diyorlarReglin gecikmesini bekleyin o zaman geç döllenme olmuş olabilir
Kuzum test mi bozuk acaba hiç çıkmaması biraz tuhaf ya kaçıncı gündesin bugünEdiyorum canım en son 10 da su içtim yemekte yemedim 12.45 de yaptım işte yok idrarı da tuttum baksana yok bomboş