2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Reglinize kaç gün var ve hangi marka testiniz evet çift çizgi görünüyor
3 yada 4 gün önce regl olmam gerekirdi onun yerine pembe ve kahverengi lekelenme oldu 3 4 gün sürdü normalde reglden önce lekelenmem olur ama bu kadar uzun sürmezdi awox marka kullandım

3 yada 4 gün önce regl olmam gerekirdi onun yerine pembe ve kahverengi lekelenme oldu 3 4 gün sürdü normalde reglden önce lekelenmem olur ama bu kadar uzun sürmezdi awox marka kullandım
Awoxun yorumları iyi oluyor heveslendirmek istemem ama muhtemelen hamilesiniz kan testi verin bence ona göre hayırlısı olsun diyelim

Ay inşaallah hamileyimdir hemen kan vermicem strese sokar beni bir kaç tane daha gebelik testi yapcam
Kaset testte yapın isterseniz emin olun benim de testim böyle cıkmıştı emin olamadım açıkçası markası artimed diye regl günümü bekliyorum

Eklentiler

• 269267B7-14B7-4B7C-A9DD-A11913F02812.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 34
Kaset testte yapın isterseniz emin olun benim de testim böyle cıkmıştı emin olamadım açıkçası markası artimed diye regl günümü bekliyorum
İnşallah bu ay ikimizde hamileyizdir çizgi ilk 5 dk icindemi çıktı artimed biraz sıkınti başka hangi kaset testi onerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…