Bence hergün en garanti eşinin sperm sorunu yoksa tabi canımmBen geçen 17 sında ilişki yaşadim bugün birde dedim 2 günde 1 olsun bilemedim ya
Hakkımızda hayırlısı olsun ben pes ettim olmuyorsa vardır yaradanın bir bildiği ..
Ama senin için yolun başı 1 yıla kadar normal üzülme lütfen yaşın daha genç
Kendinizi üzmeyin kızlar hepinizin hakkında hayırlı olsun M minma1215 pes etme canım rabbim be zaman isterse olur ama sen pes edersen hep olumsuz gidecek6 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz çok ümitsizliğe kapılıyorum böyle oldukça
Yaaa canım. Çok haklısın üzülmekte
Çok sağolun Allah razı olsunKendinizi üzmeyin kızlar hepinizin hakkında hayırlı olsun M minma1215 pes etme canım rabbim be zaman isterse olur ama sen pes edersen hep olumsuz gidecek
mmatmazellll canım seninde çok erken hem yaşın hem yeni evliliğin var bak kaç senedir bekleyenler var öyle hemen ümitsizlik yapma rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Çok sabırlısınOvülasyondan sonra 12. gün. Dünden beri regl olacakmış gibi kramplarim başladı. Akıntım varmış gibi sürekli ıslaklık hissediyorum ama akıntım da yok öyle yoğun. Hala test yapmadım, direniyorumbugün alayım dedim aklımdan sonra vazgecirdim kendimi yine iki gün sonra adet olmam lazım bakalım kırmızılar gelecek mi?
Duygularım çok yoğun, uykum çok ağırlaştı ve uyku ihtiyacım arttı.
Bu ay olucak gibi hissetmiştim yaYaaa canım. Çok haklısın üzülmekteama en azından geçen seferki gibi günlerce beklemedin. Bu ay ilaç falan da kullanmıştın ya. Bence bir sonraki döngün daha uğurlu gelecek sana
Aaa cok ilginç yaKızlar ben daha bugün yumurtladım yumurtlama testlerine göre dün strip test yaptım sipariş ettim gölge çıkartıyor mu denemek için bi baktım çift çizgi bugün de yaptım çift çizgi inanmadım 2 tane daha yaptım arka arkaya 2 damla idrarla onlarda da var inanmadım tekrar yarım saat sonra erken gebelik yaptım çizgi var bu nasıl olur hepsi mi yanlış inanamıyorum şuan böyle bişey mümkün mü elin ayağım titriyor
Kan vericem aklım almadı resmenAaa cok ilginç ya
Bence adetin ilk gününü bekle, gelmezse erken gebelik testi yaparsın. Ben öyle yapmayı düşünüyorumCanım cikarmiki hemen yoksa adetimin gecmesinimi bekliyim
Siz geçen ay da iğne yapmıştınız değil mi ben bu ay ne iğne ne ilaç bir şey kullanmadım rahim filmi çektiğim için
Benim doktorum bu ay bir şey yapmayalım dedi belki başka doktorlar yapıyordur bilmiyorumRahim filmi çekilince o ay bi tedavi yapılmıyor mu
İçini ferah tut canım inşallah sağlıklı ilerler gebeliğinKızlar 3 kez düşük yaşadım 1 tüp bebek tedavisi gördüm o da olmamıştı, başka bir doktora gittim rahim yapışıklığından ameliyat oldum Eylül ayında, normal yolla denememi söyledi, şimdi hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni ama bugün doktora gittim keseyi gördük ama benim hep kalp atışı duymaya gittiğimiz hafta da kalbi duruyordu o yüzden çok korkuyorum gene.
Eve gözüküyor gerçekten ama idrar testlerine hiç güven olmaz. Kan ver bence. Bizi de haberdar etKızlar ben daha bugün yumurtladım yumurtlama testlerine göre dün strip test yaptım sipariş ettim gölge çıkartıyor mu denemek için bi baktım çift çizgi bugün de yaptım çift çizgi inanmadım 2 tane daha yaptım arka arkaya 2 damla idrarla onlarda da var inanmadım tekrar yarım saat sonra erken gebelik yaptım çizgi var bu nasıl olur hepsi mi yanlış inanamıyorum şuan böyle bişey mümkün mü elin ayağım titriyor
Benim niye böyle oldu acaba. Yumurtlama belirtisi olabilir mi diye düşünüyorum ama hiç yumurtlama akıntısı görmedim bu ay belki de yumurta olmadıYOK hiç bir belirti yok. Olsada daha erken ki daha 10 gün var
Ayyy hadi inşallahKan vericem aklım almadı resmen
İnşallah canım benimİçini ferah tut canım inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin
Kasık ağrısı oldu. Bende bu gun oldu galiba dedim. Benim normalde 26 na olmam gerekiyor ama geç yumurtlama olduğu için 30 na gecikti batBenim niye böyle oldu acaba. Yumurtlama belirtisi olabilir mi diye düşünüyorum ama hiç yumurtlama akıntısı görmedim bu ay belki de yumurta olmadı
Annelik baştan sona kadar endişe duygusunu yaşatıyor gerçekten. Amin inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırızİnşallah canım benimhamile kalana kadar bir stres hamile kalınca başka bir stres değişik bir haller Rabbım hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Ovulasyon testi yapmadım o yüzden emin olamıyorum belki benim de geç yumurtlama oldu ve 30dan sonrasına sarkacak regl. Dün kasık ağrısı ve meme ucu hassasiyeti başladı sanırım bu ara yumurtlama olacak ama akıntı görmeyince sanki olmamış gibi hissediyorumSen daha yumurtlama görmedinmi canım. Ben 3 4 gun önce gördüm aslinda akıntı degilde feci bir
Kasık ağrısı oldu. Bende bu gun oldu galiba dedim. Benim normalde 26 na olmam gerekiyor ama geç yumurtlama olduğu için 30 na gecikti bat