2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Hakkımızda hayırlısı olsun ben pes ettim olmuyorsa vardır yaradanın bir bildiği ..
Ama senin için yolun başı 1 yıla kadar normal üzülme lütfen yaşın daha genç
6 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz çok ümitsizliğe kapılıyorum böyle oldukça
Kendinizi üzmeyin kızlar hepinizin hakkında hayırlı olsun M minma1215 pes etme canım rabbim be zaman isterse olur ama sen pes edersen hep olumsuz gidecek
mmatmazellll canım seninde çok erken hem yaşın hem yeni evliliğin var bak kaç senedir bekleyenler var öyle hemen ümitsizlik yapma rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Eldorin ben regl oldum 4-5 gün erken geldi

moralim bozuk.

Sat 20.11 bat 18.12
Yaaa canım. Çok haklısın üzülmekte ama en azından geçen seferki gibi günlerce beklemedin. Bu ay ilaç falan da kullanmıştın ya. Bence bir sonraki döngün daha uğurlu gelecek sana

Çok sağolun Allah razı olsun

Kızlar ben daha bugün yumurtladım yumurtlama testlerine göre dün strip test yaptım sipariş ettim gölge çıkartıyor mu denemek için bi baktım çift çizgi bugün de yaptım çift çizgi inanmadım 2 tane daha yaptım arka arkaya 2 damla idrarla onlarda da var inanmadım tekrar yarım saat sonra erken gebelik yaptım çizgi var bu nasıl olur hepsi mi yanlış inanamıyorum şuan böyle bişey mümkün mü elin ayağım titriyor

Eklentiler

• IMG_0482.jpeg
    106,9 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_0489.jpeg
    107,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_0492.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 20
Çok sabırlısın Eldorin yap erken gebelik testini merak ettim bende inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Aaa cok ilginç ya

İçini ferah tut canım inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin

Eve gözüküyor gerçekten ama idrar testlerine hiç güven olmaz. Kan ver bence. Bizi de haberdar et

Sen daha yumurtlama görmedinmi canım. Ben 3 4 gun önce gördüm aslinda akıntı degilde feci bir
Benim niye böyle oldu acaba. Yumurtlama belirtisi olabilir mi diye düşünüyorum ama hiç yumurtlama akıntısı görmedim bu ay belki de yumurta olmadı
Kasık ağrısı oldu. Bende bu gun oldu galiba dedim. Benim normalde 26 na olmam gerekiyor ama geç yumurtlama olduğu için 30 na gecikti bat

İnşallah canım benim hamile kalana kadar bir stres hamile kalınca başka bir stres değişik bir haller Rabbım hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Annelik baştan sona kadar endişe duygusunu yaşatıyor gerçekten. Amin inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız

Ovulasyon testi yapmadım o yüzden emin olamıyorum belki benim de geç yumurtlama oldu ve 30dan sonrasına sarkacak regl. Dün kasık ağrısı ve meme ucu hassasiyeti başladı sanırım bu ara yumurtlama olacak ama akıntı görmeyince sanki olmamış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…