2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Birde çok fazla gaz sorunu ki bende olmaz (belki de üşüttüm) karında şişkinlik ve kabızlık var. 2 gündür de artan beyaz akıntı
Beyaz akıntı ve kasık ağrısı bende de var dünden beri kasıklarım sizlıyor testim negatif çıktı ama bugün sabah 4.cü iğne yoruldum artık.

Benide eklermisiin? Sat 3 kasım, bat 30 kasım

Henüz erken değilmi? Benimde tam 11 günüm var. Yumurtlama yeni geçmiş oluyor. Yapsak hemen çıkarmı?

Bende katılmak isterim . Bu ay gene pek umudun yok belki aralıkta olur inşallah . 22 Ekim son adet günüm , 20 Kasım beklenen regl tarihim

Eldorin beklenen adet tarihimi 30 kasım olarak güncelleyebilir misin

Benide eklermisiin? Sat 3 kasım, bat 30 kasım
Hoşgeldiniz
Henüz erken değilmi? Benimde tam 11 günüm var. Yumurtlama yeni geçmiş oluyor. Yapsak hemen çıkarmı?
Çıkmaz canım. Yumurtlamadan sonra en az 10 gün beklemek lazım. Ki o bile erken aslında. Acele etmeye gerek yok eğer başka bir sorun yoksa

bat 5 gün sonra. hiç heyecanlanmak heveslenmek istemiyorum da, normalde bat a 1 hafta kala bel ağrılarım başlar. hiç yok, göğüs hassasiyetim var onun yerine. neyse heycanlanmicam pazara kadar bekliyorummm

Evet yumurtlama sonrası 11. güne geldik. Memelerde hassasiyet, çok hafif kasık ağrısı ve rahimde doluluk hissi, sürekli uyuklama. Hepsi de hem gebelik hem regl belirtisi 3 gün kaldı regl olmama bakalım kirmizilar görünecek mi, yoksa gebelik var mı

Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum test de almadım bilerek ki dayanamayıp yapmaya kalkmayayim

bat 5 gün sonra. hiç heyecanlanmak heveslenmek istemiyorum da, normalde bat a 1 hafta kala bel ağrılarım başlar. hiç yok, göğüs hassasiyetim var onun yerine. neyse heycanlanmicam pazara kadar bekliyorummm
Canım sen ovülasyon takip etmedin de mi? Belki geç yumurtlama vs olmuş olabilir mi? Bel ağrısı gebelikte de oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…