2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Günaydınn sat 22 Ekim bat 17 Kasımdı üç gün geciktim fakat iki gün önce test yaptığımda negatifti o yüzden test yapmak da istemiyorum ama çok da merak ediyorum. Normalde hiç gecikmem günü gününe gelir, bu ay çok umutluyum sizce yapmalı mıyım

kan testi imkanın varsa kan testi mi yaptırsan acaba? daha kesin sonuç

Ağustos ayında 4 gün gecikme yaşamıştım, 6 tane test yaptım hepsi pozitifti kan testinde çıkmadı. Şimdi de beş altı gün önce hafif pembe bir akıntım geldi, sonrasında da onu takip eden kahverengi akıntılar. Ama reglinin bir kokusu vardır ya hani o şekilde değil. O kadar yoruldum ki ha oldu ha olacak oluyor mu diye, insan test yapmaya korkar mı hiç

Gebelik testleri her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor. Normal test miydi erken gebelik testi mi? Kan ver canım sen en güvenilir sonuç

Erken gebelik testiydi ama markasına göre bile değişiyormuş sonuçlar burda okudukça o kadar çok şey öğrendim ki

Günaydın kızlarr nasılsınızzz ben dün akşam hacamat yaptırdım özellikle bebek düşündügümü söyledim rahim noktalarınada yaptı sırtta rahim noktası varmış. Bugun akşam ezanına kadar yılın altın günü şifalanmak isteyenlere tavsiyee etrafınızda güzel klinik veya güvendiginz yapan varsa yaptırın

Erken gebelik testiydi ama markasına göre bile değişiyormuş sonuçlar burda okudukça o kadar çok şey öğrendim ki
Kan tahlili en iyisi, imkanın varsa git kan ver. Boşuna kendini üzmezsin. Benim adetine 6 gün var. Eğer çatlatma iğnesi olmasaydım çoktan hastane yolunu tutmuştum 1 hafta kala gebe olduğumu öğrenmiştim bir sefer. Kucagıma almak nasip olmadı ama kanda çıkmıştı adete bir hafta kala.

Rabim hayırlısi ilen kucağına almayı nasip etsin inşallah

Seninle aynı.. Adet olacak gibi ağrı meme hassasiyeti ve krem gibi beyaz akıntı var. Bende test yapmadım almadım bile. Zaten olursa mucize olur

Kızlar femara kullanan varmı ?
Ben geçtiğimiz ay femara kullanmıştım
Neden doktorlar tüp bebek dediler. AMH değerin mi düşüktü ?

WC ye gittim günlük pedimde kahverengi silik kirlilik gördüm bata 2 gün var 21-22 si adet olucam.. Erken mi geliyor kafam allak bullakyaşım 40 tüp bebek ile olur ancak dedi doktor
Yerleşme kanaması olabilir ümidinizi kaybetmeyin olur inşallah 40 dan sonra çok hamilelik haberi duydum ilk gebeliğiniz mi olcak ben de testi sabah tekrarladım negatif maalesef hiç silik de yok

Bulamadım gittikçe silikleşiyor artması gerekirken ama akıntım da yumurta akı gibi kramplarım da var. Sen ne yaptın pik gördün mü?
Benimde hala pik değil canım ne zaman olur bende bilmiyorum bazen pik olacakmış gibi olup silikleşebiliyor

Eklentiler

• IMG_0435.jpeg
    141,9 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…