- 2 Ağustos 2024
- 579
- 174
Aminn bugün gittim kontrole ultrasyonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış çok iyi dedi değerinde güzel yükseldi tam istediğim gibi dedi haftaya çağırdı inşallah keseyi görürüz dediRabim hayırlısi ilen kucağına almayı nasip etsin inşallah
etmedim canım. bel ağrım yoook, normalde her regl öncesi olur demek istemiştimCanım sen ovülasyon takip etmedin de mi? Belki geç yumurtlama vs olmuş olabilir mi? Bel ağrısı gebelikte de oluyor çünkü
Ay inşallah öyledir kuzum. İnşallah vardıretmedim canım. bel ağrım yoook, normalde her regl öncesi olur demek istemiştimsanki bişeyler var gibi yani demek istediğim oydu :)
Bence beklemelisin adetin geciksin 2-3 gün geçsin öyle yap. Belirti var mı?Hayır gebelik testi kan testi ni daha vermedim kanda da negatif görürsem daha çok üzülürüm.
Hayırlı olsun maşallah çok sevindimAminn bugün gittim kontrole ultrasyonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış çok iyi dedi değerinde güzel yükseldi tam istediğim gibi dedi haftaya çağırdı inşallah keseyi görürüz dedi
Kasık ağrısı göğüs ağrısı beyaz akıntı kasık ağrım dünden beri var regl gelmeden öncede oluyordu bu belirtiler hayırlısı artık.Bence beklemelisin adetin geciksin 2-3 gün geçsin öyle yap. Belirti var mı?
Benimde aynı bekleyip göreceğiz artıkKasık ağrısı göğüs ağrısı beyaz akıntı kasık ağrım dünden beri var regl gelmeden öncede oluyordu bu belirtiler hayırlısı artık.
Benimde 5 gün kaldı bel ağrım hariç hiç belirti yok karnım normalde şiş olurdu hep bu ay oda yokBata 5 gün kaldııı bugun test aldım eczanede birtwk Artimed kalmış oda yalancı diyorlar yapasımda yok öyle kaldı elimde almış bulundum
Belirtilerde kayboldu bugun vıyyyss
Cuma günü bitti, kullandım 5 günKızlar femara kullanan varmı ?
Ayyy hadi hayırlısı inşallah bir mucize olur da şaşırırızSeninle aynı.. Adet olacak gibi ağrı meme hassasiyeti ve krem gibi beyaz akıntı var. Bende test yapmadım almadım bile. Zaten olursa mucize olur
Ay artimedin pozitifi yok hükmünde yaaaBata 5 gün kaldııı bugun test aldım eczanede birtwk Artimed kalmış oda yalancı diyorlar yapasımda yok öyle kaldı elimde almış bulundum
Belirtilerde kayboldu bugun vıyyyss
Bende emin olabiliyorum acaba sıvı alımına dikkat ettim mi acaba çişimi yeterli tuttum mu diyeay aman yaa bu test işne benim kafam basmıyor sıkıldım gerçekten
Teşekkür ederim canım bel sırt ağrısı kasık ağrısı vardı tatlım bendeHayırlı olsun maşallah çok sevindimbelirtilerin nelerdir?
Sagol canm oda 300 tl beeePredictor canım
Artimed erkeni kadın bana 18 tl den verdi şakamı öylesine aldm resmen. Bu fiyat ne dedm kucuk bi eczaneydi oda blemedi sistemde böyle dedi aldım gittiiAy artimedin pozitifi yok hükmünde yaaaalmayaydin keşke bosubosuna neyse artık dur bakalım surda bir şey kalmadı
Evet kuzum o biraz pahalı o maalesef kesin çıkartıyor ama yanıltmıyor seniSagol canm oda 300 tl beee
Artimed erkeni kadın bana 18 tl den verdi şakamı öylesine aldm resmen. Bu fiyat ne dedm kucuk bi eczaneydi oda blemedi sistemde böyle dedi aldım gittii
Peki kasık ağrısı ne zaman başladı? Benim tahmini yumurtlama gününden 4 gün sonra falan başladıTeşekkür ederim canım bel sırt ağrısı kasık ağrısı vardı tatlım bende
Bencede mantıklıAy ben regli bekliycem hiç o kadar para vermek istemiyom bı de negatif çıkarsa boşu boşuna paraeninde olmayacagim iki gün sonra tekrar deneseydim çıkardı belki düşecek aklıma