2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım sen ovülasyon takip etmedin de mi? Belki geç yumurtlama vs olmuş olabilir mi? Bel ağrısı gebelikte de oluyor çünkü
etmedim canım. bel ağrım yoook, normalde her regl öncesi olur demek istemiştim sanki bişeyler var gibi yani demek istediğim oydu :)

Merhaba yumurta takibi için adetliyken gitmek mi gerek adet sonrası gidilse olmaz mı büyümüş mü diye

Bata 5 gün kaldııı bugun test aldım eczanede birtwk Artimed kalmış oda yalancı diyorlar yapasımda yok öyle kaldı elimde almış bulundum
Belirtilerde kayboldu bugun vıyyyss

Bata 5 gün kaldııı bugun test aldım eczanede birtwk Artimed kalmış oda yalancı diyorlar yapasımda yok öyle kaldı elimde almış bulundum
Benimde 5 gün kaldı bel ağrım hariç hiç belirti yok karnım normalde şiş olurdu hep bu ay oda yok

Ay artimedin pozitifi yok hükmünde yaaa almayaydin keşke bosubosuna neyse artık dur bakalım surda bir şey kalmadı

Predictor canım
Sagol canm oda 300 tl beee
Ay artimedin pozitifi yok hükmünde yaaa almayaydin keşke bosubosuna neyse artık dur bakalım surda bir şey kalmadı
Artimed erkeni kadın bana 18 tl den verdi şakamı öylesine aldm resmen. Bu fiyat ne dedm kucuk bi eczaneydi oda blemedi sistemde böyle dedi aldım gittii

Sagol canm oda 300 tl beee

Artimed erkeni kadın bana 18 tl den verdi şakamı öylesine aldm resmen. Bu fiyat ne dedm kucuk bi eczaneydi oda blemedi sistemde böyle dedi aldım gittii
Evet kuzum o biraz pahalı o maalesef kesin çıkartıyor ama yanıltmıyor seni

Ay ben regli bekliycem hiç o kadar para vermek istemiyom bı de negatif çıkarsa boşu boşuna para eninde olmayacagim iki gün sonra tekrar deneseydim çıkardı belki düşecek aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…