2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Belli belirsiz çook hafif bi şey gelmiş.. Benim yaşım 40 ancak tüp bebek ile olur dedi doktor ama
Rabbim nasip ettiyse olur imkansız diye bişi yok test varsa eğer yarın sabah ilk idrarla yapmalısın varsa çıkar bence bat a 2 gün varmış sonuçta sende emin olursun inşallah vardır

Rabbim nasip ettiyse olur imkansız diye bişi yok test varsa eğer yarın sabah ilk idrarla yapmalısın varsa çıkar bence bat a 2 gün varmış sonuçta sende emin olursun inşallah vardır
Hiç test yok elimde ümitlenmekte istemiyorum valla psikolojik olabilir çünkü birde süt rengi krem kıvamlı akıntı var adet olurum herhalde canım

Rica ederim yumurtlama hesabı yapma bence adetin bitince 1 gün arayla ilişki yaşa stres yapma kendine görev gibi
Kesinlikle öyle rabbim ne zaman nasip ederse artık çok istiyorum hayırlısıyla bakalım ama hesaplayamadim bı türlü regl 20 Ekim'de başladı 27 Ekim'de tamamen bitti iki türlü de regl günüm garip çıkıyo anlam veremedim sizce hangi gün hesaplarmisiniz benim için

Kaç günde bir adet görüyordun?

Kaç günde bir adet görüyordun?
Hiç düzenli değil ki korunurken her ay bı önceki aydan 10 gün sonra olurdum misal bu ay 1 ine olduysam öbür ay 11 iydi iki aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz düzenli değil uygulama 27 Kasım diyo ama bilmiyorum işte çok merak ediyorum bu ay oldu mu diye

Ovulasyon testi kullan o zaman canım

Kişiden kişiye değişiyor canım kimisi yerleşme kanaması bile görmüyor ben oğlumu geç döllenmeyle öğrendim adet günü lekelenme gördüm
Benim kızlarımda da olmadı.. İlk kızımda sanırım adet gününden sonra oldu ama düşük riski diye progestan kullanmıştım 13 sene geçti üstünden çokta hatırlamıyorum belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…