2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

13 Kasım regl tarihi beklenen 13 Aralık

Benim de bata 6 gun kaldi zaman gecmiyorr bugun erken gebelik testi yaptım negatifti. Ama pcos old icin gec dollenme de olabilir diye pazara kadar beklicem Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsinn guzel haberler aldığımız bir hafta olsun

Günaydıınn. Benim BAT 19'u yani yarın. çatlatma olmuştum 5'inde. Sabah test yaptım maalesef kocaman bir tek çizgi.
Benim BAT da bugün ama iki gün önce yaptığım test negatif çıkmıştı bekliyorum… bir iki gün kala testte negatif çıktıktan sonra pozitif olabilir mi acaba

Benim BAT da bugün ama iki gün önce yaptığım test negatif çıkmıştı bekliyorum… bir iki gün kala testte negatif çıktıktan sonra pozitif olabilir mi acaba
ben burda takıldıkça artık her şeyin mümkün olduğunu düşünüyorum. regl gelene kadar umutlanmaya devammm

Kızlar adet gecikmesi 1- 2 gün e rağmen test negatifse negatiftir heralde dimi ?

Canım ilaç versin diye gitmiyorsun . Ben 14. Gün gitmiştim yumurtan olgunlaşmış demişti 15 mm dedi ilişki günleri önerdi. 11 12 13 14 gibi gidersen yumurtan büyüyormu görebilir.
bu yumurta takibi için dr a gidip ilk ne deniliyor ben bu konularda neden ne yapacağımı bilemiyorum bu kadar utangacım ya

Canım ilaç versin diye gitmiyorsun . Ben 14. Gün gitmiştim yumurtan olgunlaşmış demişti 15 mm dedi ilişki günleri önerdi. 11 12 13 14 gibi gidersen yumurtan büyüyormu görebilir.
Anladm teşekkür ederim ben reglm son günü rahim duvarı inceliği için gitmiştim doktora doktor gayet iyi dedi yumurtaların da çok iyi dedi şuan düşünüyorum regl son günü yumurta gözükür mü sonrasında oluşması gerekmiyo mu bilmediğim için soruyorum bı bilginiz var mi

bu yumurta takibi için dr a gidip ilk ne deniliyor ben bu konularda neden ne yapacağımı bilemiyorum bu kadar utangacım ya

Ben yumurta takibi yaptırmadım canım rastgele 14. Gün gittim vajinal muayene yaptı o ara söyledi 1 hafta içinde çatlar dedi. Ama takip yaptırmak isteyen adetin 2. 3. Günü gidiyor o ay sık sık gidip takip ettiriyor

Yani büyümeye başlar ama genelde 10. Günden sonra belli boyuta ulaşıyor yumurtalar

Bekleyebilirsen en güzeli ben çok sabırsız biriyim
Önceki denemelerde hiç test yapmayıp hep regl gecikmesi beklemiştim sadece önceki hamileliğimde rüyamda bebeğim olduğunu görüp dayanamayıp erken test yapıp pozitif görmüştüm bu ay ben de sabırsız hissediyorum ilk defa kendimde belirti arıyorum daha ilişkiden 3 gün geçti sadece meme ucu hassasiyeti var ama belirti için aşırı erken galiba

Aynen canım belirti içinde erken. Bende oğlumda çatlamadan 9 gün sonra silik görmüştüm kanda 31 çıkmıştı değer. Ama sabırsızım işte hemen test yapıyorum

1 buçuk yıldır istiyorum sebebsiz olmuyor adet olursam son kez çatlama deniycez bilmiyorum belki bi umut yazmak istedim şans getirirsiniz belki bana 31 Ekim son adet tarihi
27 Kasım felan beklenen adet tarihim
Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…