13 Kasım regl tarihi beklenen 13 AralıkCanlarım çok üzgünüm. Keşke bu ay o ay olsaydı. Üzülüyoruz ama her yeni döngünün yeni bir şans olduğunu unutmamak lazımbana son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsanız listeyi yenileyeyim eğer listeden çıkmak isterseniz de söyleyebilirsiniz
Kocaman sarılıyorum size
Benim BAT da bugün ama iki gün önce yaptığım test negatif çıkmıştıGünaydıınn. Benim BAT 19'u yani yarın. çatlatma olmuştum 5'inde. Sabah test yaptım maalesef kocaman bir tek çizgi.
regl sancılarınız inşallah gebeliktendirİnşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimize pek umudum yok bu ay regl sancım var çünkü
Daha var zaten regle güzel haberlerle gelin inşallah ben çatlatma iğnesi olduğum için test yaptım negatif kaset test yaptım ama erken gebelik de mi alsam regl Perşembe günü.Yok test yapmadım daha
Evet 22 Kasım 6 sında yumurtlamam olmuştuErken yapmışsınız baya bat 22 kasım mı
ben burda takıldıkça artık her şeyin mümkün olduğunu düşünüyorum. regl gelene kadar umutlanmaya devammmBenim BAT da bugün ama iki gün önce yaptığım test negatif çıkmıştıbekliyorum… bir iki gün kala testte negatif çıktıktan sonra pozitif olabilir mi acaba
Hangi günler gitmem gerekiyoCanım doktora gidersen ultrasondan bakıyor yumurta var mı yok mu diye
Hangi günler gitmem gerekiyo
bu yumurta takibi için dr a gidip ilk ne deniliyorCanım ilaç versin diye gitmiyorsun . Ben 14. Gün gitmiştim yumurtan olgunlaşmış demişti 15 mm dedi ilişki günleri önerdi. 11 12 13 14 gibi gidersen yumurtan büyüyormu görebilir.
Anladm teşekkür ederim ben reglm son günü rahim duvarı inceliği için gitmiştim doktora doktor gayet iyi dedi yumurtaların da çok iyi dedi şuan düşünüyorum regl son günü yumurta gözükür mü sonrasında oluşması gerekmiyo mu bilmediğim için soruyorum bı bilginiz var miCanım ilaç versin diye gitmiyorsun . Ben 14. Gün gitmiştim yumurtan olgunlaşmış demişti 15 mm dedi ilişki günleri önerdi. 11 12 13 14 gibi gidersen yumurtan büyüyormu görebilir.
28 yaşındayım bat 6 Aralık senin yaş kaç ?Senin yaş kaç canım? Bat ne zaman?
bu yumurta takibi için dr a gidip ilk ne deniliyorben bu konularda neden ne yapacağımı bilemiyorum bu kadar utangacım ya
Yani büyümeye başlar ama genelde 10. Günden sonra belli boyuta ulaşıyor yumurtalarAnladm teşekkür ederim ben reglm son günü rahim duvarı inceliği için gitmiştim doktora doktor gayet iyi dedi yumurtaların da çok iyi dedi şuan düşünüyorum regl son günü yumurta gözükür mü sonrasında oluşması gerekmiyo mu bilmediğim için soruyorum bı bilginiz var mi
Önceki denemelerde hiç test yapmayıp hep regl gecikmesi beklemiştim sadece önceki hamileliğimde rüyamda bebeğim olduğunu görüp dayanamayıp erken test yapıp pozitif görmüştüm bu ay ben de sabırsız hissediyorum ilk defa kendimde belirti arıyorum daha ilişkiden 3 gün geçti sadeceBekleyebilirsen en güzeli ben çok sabırsız biriyim
Anladm teşekkür ederimYani büyümeye başlar ama genelde 10. Günden sonra belli boyuta ulaşıyor yumurtalar
Önceki denemelerde hiç test yapmayıp hep regl gecikmesi beklemiştim sadece önceki hamileliğimde rüyamda bebeğim olduğunu görüp dayanamayıp erken test yapıp pozitif görmüştüm bu ay ben de sabırsız hissediyorum ilk defa kendimde belirti arıyorum daha ilişkiden 3 gün geçti sadecememe ucu hassasiyeti var ama belirti için aşırı erken galiba
36 saat sonra çatlıyor iğne vurulduktan 36 saat sonra ilişki lazımBen de çok bilmiyorum ilk kez iğne verdi doktorum.ama ertesi gün çatlıyor sanırım bi 15 gün beklemeyi düşünüyorum test için
Hoşgeldin canım1 buçuk yıldır istiyorum sebebsiz olmuyor adet olursam son kez çatlama deniycez bilmiyorum belki bi umut yazmak istedim şans getirirsiniz belki bana31 Ekim son adet tarihi
27 Kasım felan beklenen adet tarihim