Yarın öğlen yapın pik olur
UmarımYarın öğlen yapın pik olur
Benimde böyleydi bakın 18. Gün öğlen 11 de yaptım sizinki gibiydi akşam 9 da pik oldu görsel bırakıyorumUmarım
Sabah ve akşam bu kadar fark ediyor demekkiBak canım az önce bir daha yaptım ben sabah farklı akşam farklı oldu sanırım pik görürüm yarın yada öbür gün baya koyulaştı
40 yaşındayımKaç yaşındasınız
Sabah ve akşam bu kadar fark ediyor demekkihadi hayırlısı olsun bakalım
40 yaşındayım
Valla bende anlamadım amh testi yaptırmadım hiç sadece hormonlara bakıldı normal çıktı.. Ultrasonla baktı sağda yumurta bitmiş solda var dedi. bu ay bir değişik hissediyorum Rabbim ol derse olur elbet ümit kesilmez.. Senin bat ne zaman?Canım yumurtaların varsa neden olmasın her şey Allahtan mucize oluverir birden, ama doktorların ne dediğide önemli inşallah hemen bebeğinize kavuşursunuz
Valla bende anlamadım amh testi yaptırmadım hiç sadece hormonlara bakıldı normal çıktı.. Ultrasonla baktı sağda yumurta bitmiş solda var dedi. bu ay bir değişik hissediyorum Rabbim ol derse olur elbet ümit kesilmez.. Senin bat ne zaman?
Yarın olur o zaman benimde inşallahBenimde böyleydi bakın 18. Gün öğlen 11 de yaptım sizinki gibiydi akşam 9 da pik oldu görsel bırakıyorum
Evet ediyor belli olmuyor yani yarina tam koyu görürüm diye düşünüyorum devam et sende canımSabah ve akşam bu kadar fark ediyor demekkihadi hayırlısı olsun bakalım
Şüphesiz ümit kesilmez benim bat 21-22 bakalım ne Olacak.. Sende belirti var mı?Allahtan ümit kesilmez canım tek bir yumurta bile yeterlibenim 8 9 gün var daha