2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

kittenlyy 94bassuk bana bu ay da tutmadı gibi geliyor. Bugün ovülasyondan sonra 10. gün. Hiç bir belirtim yok. Erken gebelik testi yapmak istemiyorum. Ama bir yandan da istiyorum. İki gün sonra yapsam mı ya ne dersiniz? 12. gün oluyor varsa çıkar herhalde di mi?

ay canımsın seninle aynı noktadayım. ben de pek olduğunu hissetmiyorum açıkçası daha önce de demiştim ya çok fırsat olmadı, denk gelmemiştir büyük ihtimalle diye. ama işte sürekli kasıklarımda batma hissedince bi acaba diyorum. yapalım mı erken gebelik bilmiyorum hiç eşim bence yapma demişti. yapalım derseniz yaparım birlikte

kittenlyy

ben iyice gerildim sen kist deyince
32. gün oldu bugün hala aynı

10 günde çıkar canım yumurtlama gününü kesin biliyorsan ben 7 günde öğrenmiştim erken gebelik testiyle kan verdim 5.96 çıkmıştı

Ay yapalım mı? Testim de yok almam lazım aslında 4 gün daha beklesem bat zaten işte negatif çıkarsa daha adet olmadı dur bakalım diycem umutlancam diye karar veremiyorum
10 günde çıkar canım yumurtlama gününü kesin biliyorsan ben 7 günde öğrenmiştim erken gebelik testiyle kan verdim 5.96 çıkmıştı
Canım çıkar muhtemelen ama negatif çıksa da emin olamayacağım diye yapmak istemiyorum ama bir yandan da işte içim kıpır diyor test yapmak istiyorum

Böyle de aynı anda iki fijrim var ve ikisi de çok hakli

Ben 40 yaşındayım baya zor benim ilk kızımı senin yasında doğurdum çok elverişli bir yaştasın sakın stres yapma
Bu eşimden 2 düşük 1 tane de erken doğumum var 24 haftalıktı kızım 1 saat yaşayabildi maalesef 1 sene geçti üzerinden 4 aydır deniyorum bu 5 ay ilk aylarda hamile kalıyordum ama bu sefer 5 aydır deniyoruz ultrason da pco görünümü var denildi tahlillerim temiz çıktı ama yine de taktiri ilahi bakıldımı senin hormon testlerine ?

bence yapmayalım. sıkalım dişimizi. negatif görüp hem demoralize olucaz hem de regle kadar içimiz içimizi yiyecek birbizimizi sakinleştirip bekleyelim şunun şurasında kaldı 6 gün. bişeylerle oyalanırız

Ben kızın doğum günü ile full doluyum bu ara mesela. 21 i evde kutlama yapacağız 22'si şehir dışına çıkıyoruz falan. bat zaten 24'ü, bi şekilde zaman geçer be

Ben 40 yaşındayım baya zor benim ilk kızımı senin yasında doğurdum çok elverişli bir yaştasın sakın stres yapma
Bu eşimden 2 düşük 1 tane de erken doğumum var 24 haftalıktı kızım 1 saat yaşayabildi maalesef 1 sene geçti üzerinden 4 aydır deniyorum bu 5 ay ilk aylarda hamile kalıyordum ama bu sefer 5 aydır deniyoruz ultrason da pco görünümü var denildi tahlillerim temiz çıktı ama yine de taktiri ilahi bakıldımı senin hormon testlerine ?

Eğer seni üzecekse çok fazla negatif görmek evet yapmaman mantıklı hatta adetini bekle derim sonra negatif görüp adeti beklemek çok zor oluyor ben geçen ay onu yaşadım. Ama bende şimdi yumurtlama dönemine giriyorum test doldurdum eve başlıcam 7 günden itibaren akıllanır mıyım asla

ay ben de yaşadım onu reglim başladı parlak kırmızı değil pembemsiydi belki üstüne görüyorumdur diye kan vermeye gittim o seviye bi ikna olmama sdjfds kanı verdim wc girdim normal kan kırmızısını gördüm o an fff hepimize bolca sabır diliyorum gerçekten

Başınız sağolsun düşükler için bi tetkik yapıldı mı benim de bir düşüğüm oldu 11.haftada

O durumu ben daha önce yaşadım bilirim nasıl bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…