- 29 Temmuz 2024
- 247
- 96
Bende çok yaptırmak istiyorum en son doktora gittiğimde söyliycektim ama utancımdan söylemedim hdhshdhhdbu yumurta takibi için dr a gidip ilk ne deniliyorben bu konularda neden ne yapacağımı bilemiyorum bu kadar utangacım ya
Ben de erken yapıp negatif görmek istemediğim için kendimi tutuyorumAynen canım belirti içinde erken. Bende oğlumda çatlamadan 9 gün sonra silik görmüştüm kanda 31 çıkmıştı değer. Ama sabırsızım işte hemen test yapıyorum
ay canımsın seninle aynı noktadayım. ben de pek olduğunu hissetmiyorum açıkçası daha önce de demiştim ya çok fırsat olmadı, denk gelmemiştir büyük ihtimalle diye. ama işte sürekli kasıklarımda batma hissedince bi acaba diyorum. yapalım mı erken gebelik bilmiyorum hiç
Evet perşembe akşam 6buçuk vurduk ctesi sabah 6buçuk ilişki dedi doktorumuz tam 36 saat36 saat sonra çatlıyor iğne vurulduktan 36 saat sonra ilişki lazım
Kızlar selam ben bu döngü süresi konusunda kafayı yemek üzereyim şu kırmızılı alanda gebelik kürtaj vs olayları oldu , kürtajdan sonra ilk reglimi 24. gün oldum sonra 32 diye görseldeki gibi devam etti
benim döngülerim düzensiz mi oluyur batım ne zaman kafamda onlarca soru
bugün son döngünün 27. günüdeyim batıma kaç gün kaldı 3 mü 5 mi , batım geçti mi sizce ciddi bir karmaşadayım
Eki Görüntüle 3502832
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Ekledim canım hoşgeldin
10 günde çıkar canım yumurtlama gününü kesin biliyorsan ben 7 günde öğrenmiştim erken gebelik testiyle kan verdim 5.96 çıkmıştı
Ben 40 yaşındayım baya zor benim28 yaşındayım bat 6 Aralık senin yaş kaç ?
Ay yapalım mı? Testim de yok almam lazımay canımsın seninle aynı noktadayım. ben de pek olduğunu hissetmiyorum açıkçası daha önce de demiştim ya çok fırsat olmadı, denk gelmemiştir büyük ihtimalle diye. ama işte sürekli kasıklarımda batma hissedince bi acaba diyorum. yapalım mı erken gebelik bilmiyorum hiçeşim bence yapma demişti. yapalım derseniz yaparım birlikte
Canım çıkar muhtemelen ama negatif çıksa da emin olamayacağım diye yapmak istemiyorum10 günde çıkar canım yumurtlama gününü kesin biliyorsan ben 7 günde öğrenmiştim erken gebelik testiyle kan verdim 5.96 çıkmıştı
Bu eşimden 2 düşük 1 tane de erken doğumum var 24 haftalıktı kızım 1 saat yaşayabildi maalesef 1 sene geçti üzerinden 4 aydır deniyorum bu 5 ay ilk aylarda hamile kalıyordum ama bu sefer 5 aydır deniyoruz ultrason da pco görünümü var denildi tahlillerim temiz çıktı ama yine de taktiri ilahi bakıldımı senin hormon testlerine ?Ben 40 yaşındayım baya zor benimilk kızımı senin yasında doğurdum çok elverişli bir yaştasın sakın stres yapma
bence yapmayalım. sıkalım dişimizi. negatif görüp hem demoralize olucaz hem de regle kadar içimiz içimizi yiyecekAy yapalım mı? Testim de yok almam lazımaslında 4 gün daha beklesem bat zaten işte negatif çıkarsa daha adet olmadı dur bakalım diycem umutlancam diye karar veremiyorum
Canım çıkar muhtemelen ama negatif çıksa da emin olamayacağım diye yapmak istemiyorumama bir yandan da işte içim kıpır diyor test yapmak istiyorum
Böyle de aynı anda iki fijrim var ve ikisi de çok hakli
Bu eşimden 2 düşük 1 tane de erken doğumum var 24 haftalıktı kızım 1 saat yaşayabildi maalesef 1 sene geçti üzerinden 4 aydır deniyorum bu 5 ay ilk aylarda hamile kalıyordum ama bu sefer 5 aydır deniyoruz ultrason da pco görünümü var denildi tahlillerim temiz çıktı ama yine de taktiri ilahi bakıldımı senin hormon testlerine ?Ben 40 yaşındayım baya zor benimilk kızımı senin yasında doğurdum çok elverişli bir yaştasın sakın stres yapma
Eğer seni üzecekse çok fazla negatif görmek evet yapmaman mantıklı hatta adetini bekle derim sonra negatif görüp adeti beklemek çok zor oluyor ben geçen ay onu yaşadım. Ama bende şimdi yumurtlama dönemine giriyorum test doldurdum eve başlıcam 7 günden itibaren akıllanır mıyım aslaAy yapalım mı? Testim de yok almam lazımaslında 4 gün daha beklesem bat zaten işte negatif çıkarsa daha adet olmadı dur bakalım diycem umutlancam diye karar veremiyorum
Canım çıkar muhtemelen ama negatif çıksa da emin olamayacağım diye yapmak istemiyorumama bir yandan da işte içim kıpır diyor test yapmak istiyorum
Böyle de aynı anda iki fijrim var ve ikisi de çok hakli
Belirtiniz varmı benim de 6 7 gün de yumurtlamam olduEvet 22 Kasım 6 sında yumurtlamam olmuştu
Hangi marka test kullanmıştınız10 günde çıkar canım yumurtlama gününü kesin biliyorsan ben 7 günde öğrenmiştim erken gebelik testiyle kan verdim 5.96 çıkmıştı
ay ben de yaşadım onu reglim başladı parlak kırmızı değil pembemsiydi belki üstüne görüyorumdur diye kan vermeye gittim o seviye bi ikna olmama sdjfds kanı verdim wc girdim normal kan kırmızısını gördüm o anEğer seni üzecekse çok fazla negatif görmek evet yapmaman mantıklı hatta adetini bekle derim sonra negatif görüp adeti beklemek çok zor oluyor ben geçen ay onu yaşadım. Ama bende şimdi yumurtlama dönemine giriyorum test doldurdum eve başlıcam 7 günden itibaren akıllanır mıyım asla
Başınız sağolsun düşükler için bi tetkik yapıldı mı benim de bir düşüğüm oldu 11.haftadaBu eşimden 2 düşük 1 tane de erken doğumum var 24 haftalıktı kızım 1 saat yaşayabildi maalesef 1 sene geçti üzerinden 4 aydır deniyorum bu 5 ay ilk aylarda hamile kalıyordum ama bu sefer 5 aydır deniyoruz ultrason da pco görünümü var denildi tahlillerim temiz çıktı ama yine de taktiri ilahi bakıldımı senin hormon testlerine ?
Prodictor kullanmıştımHangi marka test kullanmıştınız
O durumu ben daha önce yaşadım bilirim nasıl bir hisay ben de yaşadım onu reglim başladı parlak kırmızı değil pembemsiydi belki üstüne görüyorumdur diye kan vermeye gittim o seviye bi ikna olmama sdjfds kanı verdim wc girdim normal kan kırmızısını gördüm o anfff hepimize bolca sabır diliyorum gerçekten