2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

E everyone herkese günaydın adetime son 4 gün 7 gün önce yaptığım test negatifti yumurtlamamdan 2 3 gün sonra başlayan göğüs ağrısı hala devam etmekte bunun yanı sıra beyaz akıntı mevcut ara ara kasık ağrım oluyordu ama şuan adet olacak mışım hissiyatı var çok afedersiniz rahmim hep ıslak gibi bakalım hayır ve kolaylıkla nasip olur umarım

Günaydınn canım
Geçen ayda benm 17 gün gecikti. Doktora gittiğimde yumurta çatlayamamıs kiste dönüşmüş dedi sonradan söküldü ilaç ile. Bikaç gün daha olmazsan ni doktora görün

Yok canım en ufak bir şey hissetmiyorum. Oğlum var onda ben kesin hamielyim demiştim hamileydim şu an o duygu yok çocuğun var mı ilk mi olacak
2 kızım var canım ama şimdiki eşimle ortak olsun istiyoruz inşallah ilginç bir şekilde belirti de var ama umutlanmak istemiyorum psikolojik olabilir diye

1 buçuk yıldır istiyorum sebebsiz olmuyor adet olursam son kez çatlama deniycez bilmiyorum belki bi umut yazmak istedim şans getirirsiniz belki bana 31 Ekim son adet tarihi
27 Kasım felan beklenen adet tarihim

Günaydınn canım
Geçen ayda benm 17 gün gecikti. Doktora gittiğimde yumurta çatlayamamıs kiste dönüşmüş dedi sonradan söküldü ilaç ile. Bikaç gün daha olmazsan ni doktora görün
hayatımda bir ilk iyice gerildim, kist mist olmaz umarım kendiliğinden olur , max 32 günlük döngüm olmuştu kürtajdan sonra 2. reglimde onun dışında hiç bilmem regl geciktiğimi , test te bu strip olanlardan yaptım negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…