17 gündür ısı yüksek seyrediyor Bence gebelik var ısıya göre
bu gün düşmüş ateş, ama bazen düşüp yeniden yüksele bilir diye okumuştum bilemiyorum zaten bu gün yarın belli olur, ama muhtemelen benim yumurtlamam bir az geç oldu, çünki 17 gün önce olsaydı daha koyu çıkması lazımdıCanım merhaba senin yumurtlaman olduğu 17 gün olmuş ısına göre artı eksi takvimler yanılabiliyor tabii ki ama bence hamilesin 17 gün yüksek seyreden ısı gebeliği gösterir
Bu testleri görmeden ateşine göre gebe olduğunu anlamıştım düştü derken ne kadar düştü ateşin umarım kimyasal değildir Ben de çizgiyi çok net görüyorumböyle çiktı gözle daha net, muhtemelen benim yumurtlamam farklı bir günde oldu bilemiyorum yarın bakıcam koyullaçma var mı diye, ama bu gün ateşim düşdü, adet ağrım var normalden daha çok ya da tutunmadı bilemiyorum yarın ki koyuluktan belli olucak
Vücut ısısına göre yumurtlamanın 8 Aralık'ta olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam:) Sen LH testimi girdim bilmiyorum ama orada yumurtlama görünüyor diye demedim ısı dip olup daha sonrasında 3 gün art arda yüksek seyredilmiş yani kapak çizgisi altına ıstıkrarlı dusmemıs bu yüzden öyle görünüyor ısına göre çizgi rengini de anlam veremedim belki testtendirbu gün düşmüş ateş, ama bazen düşüp yeniden yüksele bilir diye okumuştum bilemiyorum zaten bu gün yarın belli olur, ama muhtemelen benim yumurtlamam bir az geç oldu, çünki 17 gün önce olsaydı daha koyu çıkması lazımdı
ovu da pik gördüm 8 aralıkVücut ısısına göre yumurtlamanın 8 Aralık'ta olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam:) Sen LH testimi girdim bilmiyorum ama orada yumurtlama görünüyor diye demedim ısı dip olup daha sonrasında 3 gün art arda yüksek seyredilmiş yani kapak çizgisi altına ıstıkrarlı dusmemıs bu yüzden öyle görünüyor ısına göre çizgi rengini de anlam veremedim belki testtendir
Benim de ayni sekilde. Vallahi oldurmuyor surunduruyor yainşallah yarın bi testim kaldı onu da yaparım koyulaşma varsa bekleyip kan veririm, ama her an adet olucam gibi ağrım var
Cuma akşam yaptıgımda çok çok hayalet birşey görmüştüm artık bugun braz çizgi görmeyi beklerdim demekki cuma ki yanlıstı diye düşündm bendeProdoctor düşük hcg yi algılamıyor ondanda cıkmamış olabilir
yoksa bir an önce regl olsak varsada öğrensek yaBenim de ayni sekilde. Vallahi oldurmuyor surunduruyor ya
Sorma bana bi regl sancisi gibi sanci geldi yine yayoksa bir an önce regl olsak varsada öğrensek ya
aynen öyle süründürüyor ))Benim de ayni sekilde. Vallahi oldurmuyor surunduruyor ya
Canım bence kan ver kanda takip et ama bu testlere göre gebelik var gözüküyor belki de geç tutundu canım tablonu bi daha atar mısın ateşine göre tutunma gününü yorumlayabilirim belkiböyle çiktı gözle daha net, muhtemelen benim yumurtlamam farklı bir günde oldu bilemiyorum yarın bakıcam koyullaçma var mı diye, ama bu gün ateşim düşdü, adet ağrım var normalden daha çok ya da tutunmadı bilemiyorum yarın ki koyuluktan belli olucak
atıyım ama bu gün ateşim düşdüCanım bence kan ver kanda takip et ama bu testlere göre gebelik var gözüküyor belki de geç tutundu canım tablonu bi daha atar mısın ateşine göre tutunma gününü yorumlayabilirim belki
Tamam buldum tabloyu ateşine göre 10 gün yerleşme olmuş canım normalde 7-10 gün arası yerleşme olur zaten benimkisi 7 günde yerleşme oldu adetimden 3 gün önce öğrendim aynı bu sabah yaptığın test gibiydi seninkisi de 10 günde yerleşmiş ve adet gecikmenin 6 gününde bu şekilde çıktı bende bebek var canım geç yerleşme olduğu için bu şekilde adet sancılarını kafana takma benimde öyleydi umarım içini rahatlatmıştır yazdıklarım bunu anlamanın en iyi yani yarın sabah bi test daha yap baktın koyulaşmaya başladı kan ver 2 günde bir takip et. Seni geçen sene afranın topiğinden tanıyorum umarım güzel haberler alırsınkızlar bakarmısınız ovulasyon testi yaptım saniyesinde böyle koyu oldu ateşimde bu şekilde anlayan birileri var mı yardımcı olsa, yumurtalama mı oluyor yeniden acaba, yoksa hamilelikten dolayımı lh yüksek çıkmış bilemiyorum, evde testde yok bakamıyorum
ateşi böyle düşüp yükselenler var o yüzden bilemiyorum yarın belli olur benceCanım bence kan ver kanda takip et ama bu testlere göre gebelik var gözüküyor belki de geç tutundu canım tablonu bi daha atar mısın ateşine göre tutunma gününü yorumlayabilirim belki
evet ya içime azıcık su serpti sabahtan ateş tablolarına bakıyorum kızların))) kaç aydır ateş takibi yapıyorum bu ay tablom değişik olduğu için çözemedim, evet geçen sene aktif katılıyordum foruma sonra bıraktım psikolojim bozuluyordu)))Tamam buldum tabloyu ateşine göre 10 gün yerleşme olmuş canım normalde 7-10 gün arası yerleşme olur zaten benimkisi 7 günde yerleşme oldu adetimden 3 gün önce öğrendim aynı bu sabah yaptığın test gibiydi seninkisi de 10 günde yerleşmiş ve adet gecikmenin 6 gününde bu şekilde çıktı bende bebek var canım geç yerleşme olduğu için bu şekilde adet sancılarını kafana takma benimde öyleydi umarım içini rahatlatmıştır yazdıklarım bunu anlamanın en iyi yani yarın sabah bi test daha yap baktın koyulaşmaya başladı kan ver 2 günde bir takip et. Seni geçen sene afranın topiğinden tanıyorum umarım güzel haberler alırsın
Bence var sizde ozman kacken kaça düştü ateş pekiböyle çiktı gözle daha net, muhtemelen benim yumurtlamam farklı bir günde oldu bilemiyorum yarın bakıcam koyullaçma var mı diye, ama bu gün ateşim düşdü, adet ağrım var normalden daha çok ya da tutunmadı bilemiyorum yarın ki koyuluktan belli olucak
bak böyleBence var sizde ozman kacken kaça düştü ateş peki
Yarın belli olur ozaman inşallah bebişin seninledirbak böyle
Güzel haber vericeksin inanıyorum ben inşallah bebişin seninledirevet ya içime azıcık su serpti sabahtan ateş tablolarına bakıyorum kızların))) kaç aydır ateş takibi yapıyorum bu ay tablom değişik olduğu için çözemedim, evet geçen sene aktif katılıyordum foruma sonra bıraktım psikolojim bozuluyordu)))
Kuzum hiç bu test ile kafanı yorma beş para etmez bu test canım başka test al onunla takip etmeni öneririm kaset de olur erken de olur ama innovata ovu olarak çok başarılı ama gebelik testi olarak başarılı değil bence. İhtimal vermiyorum filan deme allahın işi belli olmaz kuzum pik den önce ilişkiler bile tutabiliyor orası hiç belli olmazMerve3553 canım bende test yaptım bugün öylesine bilyorum cok erken ama 6gün var adete innovıtanin gebelik testi böyle çıktı gölge gbi zor görünüyor ihtimal vermiyorum ama zaten sadece pik günü oldu ilişki