Yarın belli olur ozaman inşallah bebişin seninledir
inşallah kızlar, Allah isteyen hiç bir kadının kucağinş boş bırakmasınGüzel haber vericeksin inanıyorum ben inşallah bebişin seninledir
Belki ikinci yumurtlama oldu bak ateş düşüşünden 10 gün sonra bugün yine yerleşme düşüşü olabilir belki kuzum yani ben bu tabloya bakarak sana hamilesin dedim zaten ki testte de çıktı bakalım yarın nasıl olucak merakla bekliyorumbak böyle
Aynen bende guvenedim zaten var diye öylesine yaptım sadece dışarı çıktığımda alırım belki beklemdigim için buay hiç yapmiycaktim aslında var diye yapasım geldiKuzum hiç bu test ile kafanı yorma beş para etmez bu test canım başka test al onunla takip etmeni öneririm kaset de olur erken de olur ama innovata ovu olarak çok başarılı ama gebelik testi olarak başarılı değil bence. İhtimal vermiyorum filan deme allahın işi belli olmaz kuzum pik den önce ilişkiler bile tutabiliyor orası hiç belli olmaz
Hakkında hayırlısı yeni yıla bebişinle gir inşallah kuzumAynen bende guvenedim zaten var diye öylesine yaptım sadece dışarı çıktığımda alırım belki beklemdigim için buay hiç yapmiycaktim aslında var diye yapasım geldi
İnşallah canımHakkında hayırlısı yeni yıla bebişinle gir inşallah kuzum
Regline kaç gün var canım, belki pozitife dönerKızlar selam. Sabah prodoctor test yaptım ve negatif. Regl bekliyorum artık bi anlıgına ümitlenmiştim
Eldorin
Green girls
Ve diğerleri
Benimde asiri bi dis agrim var enfeksiyon olmus agrida. Duramiyom. Netlesse ilac yutacam yayoksa bir an önce regl olsak varsada öğrensek ya
Safak 3 26 aralik yada 27 aralik olacamRegline kaç gün var canım, belki pozitife döner
Geçikene kadar bekle belki ozaman pozitif çıkar. Benim bat 27-28'ım. Test yapmadım, geçikme olursa diye bekliyorumSafak 3 26 aralik yada 27 aralik olacam
elma sirken varsa az bi gargara yap. insallah bi nebze azaltırBenimde asiri bi dis agrim var enfeksiyon olmus agrida. Duramiyom. Netlesse ilac yutacam ya
Hemen deneyimelma sirken varsa az bi gargara yap. insallah bi nebze azaltır
Regline kaç gün var canım, belki pozitife döner
Benim regl başladıBenimde asiri bi dis agrim var enfeksiyon olmus agrida. Duramiyom. Netlesse ilac yutacam ya
canım benımm gecmıs olsun, inşAllah diğer aya hayırlı haberler verebılırsın fırsatlar tükenmez :) ben de bi garibim oldum olucam gibi çözemedimBenim regl başladı. Birdahada günüm geçmeden test yapmıcam ya umarım siz olumlu haberler alırsınız.
Eldorin canım listeden silebilirsin artık yazdırmıcam. Bir gün güzel haber alırsam yazarm sana
Üzüldüm cnmBenim regl başladı. Birdahada günüm geçmeden test yapmıcam ya umarım siz olumlu haberler alırsınız.
Eldorin canım listeden silebilirsin artık yazdırmıcam. Bir gün güzel haber alırsam yazarm sana
Canım benim evet umutlanip hayal kırıklığına uğramak daha da üzüyor insanı. Ben de özür dilerim valla golge gördüm gibi geldi ben de umutlandırdı seni boş yere. Nasıl iyi hissedeceksin kendini öyle devam et tabi kuzum. Bu ay pike ilk defa yakalstin ama onu da hatırlatayım ilk deneme gibi düşünBenim regl başladı. Birdahada günüm geçmeden test yapmıcam ya umarım siz olumlu haberler alırsınız.
Canım estagfurullah olurmu ne gördüysek o cidden hafif gölge vardı ki sen normalde hiç görmezsin gölgeCanım benim evet umutlanip hayal kırıklığına uğramak daha da üzüyor insanı. Ben de özür dilerim valla golge gördüm gibi geldi ben de umutlandırdı seni boş yere. Nasıl iyi hissedeceksin kendini öyle devam et tabi kuzum. Bu ay pike ilk defa yakalstin ama onu da hatırlatayım ilk deneme gibi düşün
Güzel haberlerini her zaman bekliyorum
Hayır direk randevu aldım çarşambaya kendi doktoruma. Sağ tarafımda belirgin bir batma ve ağrı var birde çok fazla şeffaf akıntı var su gibi.Yerleşme kanamasımı acaba cok garip geldi banada bi test yaptınızmı
Bence de takip et bakalım bana da ver haberlerini merak ederim seniCanım estagfurullah olurmu ne gördüysek o cidden hafif gölge vardı ki sen normalde hiç görmezsin gölge.
Bu ayı bende ilk gibi kabul edip devam edicem ovulasyon yapıcam gene bakalım hayırlısıdua et hamilelerin duası kabul olurmuş. Hayırlı zamanda olsun banada ve burda bekleyenlere