2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Aynen bende guvenedim zaten var diye öylesine yaptım sadece dışarı çıktığımda alırım belki beklemdigim için buay hiç yapmiycaktim aslında var diye yapasım geldi

canım benımm gecmıs olsun, inşAllah diğer aya hayırlı haberler verebılırsın fırsatlar tükenmez :) ben de bi garibim oldum olucam gibi çözemedim

Canım benim evet umutlanip hayal kırıklığına uğramak daha da üzüyor insanı. Ben de özür dilerim valla golge gördüm gibi geldi ben de umutlandırdı seni boş yere. Nasıl iyi hissedeceksin kendini öyle devam et tabi kuzum. Bu ay pike ilk defa yakalstin ama onu da hatırlatayım ilk deneme gibi düşün

Güzel haberlerini her zaman bekliyorum

Canım estagfurullah olurmu ne gördüysek o cidden hafif gölge vardı ki sen normalde hiç görmezsin gölge.
Bu ayı bende ilk gibi kabul edip devam edicem ovulasyon yapıcam gene bakalım hayırlısı dua et hamilelerin duası kabul olurmuş. Hayırlı zamanda olsun banada ve burda bekleyenlere

Kızlar dün bat idi hala olmadım ama hiç belirtim yok öbür hamileliğimde göğüs ağrısı yaşamıştım o yüzden kesin yok diyorum olmayı bekliyorum yeni yıla regl ağrısıyla vs ile girmek istemiyorum

Bence de takip et bakalım bana da ver haberlerini merak ederim seni dua etmez olur muyum hep ediyorum Allah'ım isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin diye sana biraz torpil geçerim

Bir de bu topik şansımı deneyeyim sat: 18 Kasım bat:28 aralık (düzensiz ama böyle bekleyelim) Eldorin

Merhaba kızlar nasılsınız?? Kızlar son üç gündür bir regl ağrısı var gelip kayboluyor kasık batmam ve kasık ve yumurtalık yanmam var. Sabah test yaptım ama pek bir şey çıkmadı. Göğüs hassasiyetim yok regl olurken oluyordu. Sadece Bir yumurtalıkta pcos görünümü var, tekrar yumurtluyor olabilir miyim? Değerlendireyim mi?
Testimi de bırakayım, yorumlarınıza ihtiyacım var. :) erken gebelik yapmadım acaba onu mı yapsam

Eklentiler

• IMG_3964.jpeg
    161,3 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…