2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar ya days doctor markası nasıl güvenilirmi. Bata 3-4 gün kaldı. Yaptım ama bakan gözü kör edecek kadar zor bir silik birşey görüyorum gibi görmüyorum gibi
Ne taklalar attım görmek için. Galiba yok olsa çıkardı dmi Eldorin

Eklentiler

• IMG_8866.jpeg
    72,6 KB · Görüntüleme: 24
bu arada ben çatlama iğnesi bulamadım o yüzden iğne yapamadım kendi kendine çatlamasını bekledik ama yumurta çok büyüdü o yüzden
İğnesini bulmakta zor biseymis ben ilacı bile zor buldum femarada bitmişti her eczanede yoktu inşallah iğnesini bulurum daha doktora gitmedim

Sanki ince bir çizgi var gibi inşallah vardır kaç dakikada çıktı

ben göremedim sanki canım ama erkende olabilir daha varmış regline

ben sanırım regl olucam belim dün gece çok felaket ağrıdı uyutmadı o derece bugünde ağrım var bel kasık ağrısı sökülecek sanki

Ümidini kırmak istemem ama bu marka yalancı pozitif gösteriyor bende bu marka test yapmıştım iki ay önce baya koyu çizgi çıktı ama hamile değildim testlerin gelince pazartesi yap istersen hem daha net sonuç alırsın.

Seni uzmek istemem ama goremedim cankm ben ya. Nolur su reglin geciksin oyle yap diger testini

Gölge gibi birşey var gibi ama fotoğraf net değil efeksiz net çekim yapıp atsrmsnz birde öyle bakalım

Resimde cok inceden görür gibiyim belkide golgelenmedir

Seni uzmek istemem ama goremedim cankm ben ya. Nolur su reglin geciksin oyle yap diger testini

Gölge gibi birşey var gibi ama fotoğraf net değil efeksiz net çekim yapıp atsrmsnz birde öyle bakalım

Resimde cok inceden görür gibiyim belkide golgelenmedir
Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler . İnternetten prodoctor test almıştım Pazartesi gelir artık onunla yaparım. Banada yok gibi geldi çünkü .

Kizlar selamlar iyi geceler. Bisey sormak istiyorum. Geçen ay doğum kontrol hapını bitirmedim 4 gun onceden biraktim. O zamandan beri de korunmuyoruz haliyle. Son 3-4 gündür belim alt kismi asiri derecede agriyor sanki adet olcakmisim da olamiyomusum gibi. Karnim da agiriyor ayni zamanda. 4 gün var adetime daha. Acaba hapı bırakmanin yan etkisi midir yoksa bu kadar erken biseyler olmus olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…