İğnesini bulmakta zor biseymis ben ilacı bile zor buldum femarada bitmişti her eczanede yoktu inşallah iğnesini bulurum daha doktora gitmedimbu arada ben çatlama iğnesi bulamadım o yüzden iğne yapamadım kendi kendine çatlamasını bekledik ama yumurta çok büyüdü o yüzden
siz şimdiden araştırın iğneyi malesef bulmak çok zorİğnesini bulmakta zor biseymis ben ilacı bile zor buldum femarada bitmişti her eczanede yoktu inşallah iğnesini bulurum daha doktora gitmedim
Sanki ince bir çizgi var gibi inşallah vardırKızlar ya days doctor markası nasıl güvenilirmi. Bata 3-4 gün kaldı. Yaptım ama bakan gözü kör edecek kadar zor bir silik birşey görüyorum gibi görmüyorum gibi
Ne taklalar attım görmek için. Galiba yok olsa çıkardı dmiEldorin
ben göremedim sanki canımKızlar ya days doctor markası nasıl güvenilirmi. Bata 3-4 gün kaldı. Yaptım ama bakan gözü kör edecek kadar zor bir silik birşey görüyorum gibi görmüyorum gibi
Yarın bakim bi eczanelere Çarşamba günü kontrolüm varsiz şimdiden araştırın iğneyi malesef bulmak çok zor
İnşallah hemen cıktı ama okadr zor görünüyor ki yalancı birşeyde olabilir başkada testim yokSanki ince bir çizgi var gibi inşallah vardırkaç dakikada çıktı
Yarın eczaneden bir test alın sabah ilk idrarla yapın daha net olurİnşallah hemen cıktı ama okadr zor görünüyor ki yalancı birşeyde olabilir başkada testim yok
Her zaman regl öncesi böyle ağrılarınız oluyor muben sanırım regl olucam belim dün gece çok felaket ağrıdı uyutmadı o derece bugünde ağrım var bel kasık ağrısı sökülecek sanki
Ümidini kırmak istemem ama bu marka yalancı pozitif gösteriyor bende bu marka test yapmıştım iki ay önce baya koyu çizgi çıktı ama hamile değildim testlerin gelince pazartesi yap istersen hem daha net sonuç alırsın.Kızlar ya days doctor markası nasıl güvenilirmi. Bata 3-4 gün kaldı. Yaptım ama bakan gözü kör edecek kadar zor bir silik birşey görüyorum gibi görmüyorum gibi
korunmayı bıraktığımdan beri genelde ağrılı oluyo adetlerim bide kürtajdan sonra daha bi çoğaldı sankiHer zaman regl öncesi böyle ağrılarınız oluyor mu
Seni uzmek istemem ama goremedim cankm ben ya. Nolur su reglin geciksin oyle yap diger testiniKızlar ya days doctor markası nasıl güvenilirmi. Bata 3-4 gün kaldı. Yaptım ama bakan gözü kör edecek kadar zor bir silik birşey görüyorum gibi görmüyorum gibi
Gölge gibi birşey var gibi ama fotoğraf net değil efeksiz net çekim yapıp atsrmsnz birde öyle bakalımKızlar ya days doctor markası nasıl güvenilirmi. Bata 3-4 gün kaldı. Yaptım ama bakan gözü kör edecek kadar zor bir silik birşey görüyorum gibi görmüyorum gibi
Resimde cok inceden görür gibiyim belkide golgelenmedirKızlar ya days doctor markası nasıl güvenilirmi. Bata 3-4 gün kaldı. Yaptım ama bakan gözü kör edecek kadar zor bir silik birşey görüyorum gibi görmüyorum gibi
Ümidini kırmak istemem ama bu marka yalancı pozitif gösteriyor bende bu marka test yapmıştım iki ay önce baya koyu çizgi çıktı ama hamile değildim testlerin gelince pazartesi yap istersen hem daha net sonuç alırsın.
Seni uzmek istemem ama goremedim cankm ben ya. Nolur su reglin geciksin oyle yap diger testini
Gölge gibi birşey var gibi ama fotoğraf net değil efeksiz net çekim yapıp atsrmsnz birde öyle bakalım
Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürlerResimde cok inceden görür gibiyim belkide golgelenmedir
İmkanınız varsa özelde yaptırabilirsinizİnanın aynısını düşünüyorum bu acıyı tekrar neden yaşamam beklensin ki önlem almak için. Ama kime sorduysam ayni cevabi alıyorum test için. Dolayısıyla yaptıramıyorum