2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

bakalım kız mı olacak erkek mi :) hani çatlamadan önce tutarsa kız olur diyorlar ya :)
Ahahah evet ya ben geçen oglumdaki ilsikimize baktım onda da catlamadan iki gün önce olmuş yoksa ben de kız mı olacak diye heyecanlanıyordum

Ama içime kız doğuyor sanki ya. Oğlumda da kız istiyordum ama içime oğlan doğmuştu bakalım sağlıkla olsun gerisi teferruat

Kesinlikle öyle saglikli gelsin minikler

Evet sağlıkla gelsin. banada sanki kızın olacak gibi geliyor. bakalım sağlıklı olsun, sağlıkla doğsun inşallah :)

Merhabalar sizce var mi? Ovulasyon testine göre bugün adet olmam gerekiyor pikden sonra 16. Günüm sabah ilk 3 dk da böyle çıktı awox erken gebelik testi.
Ben görüyorum çok çok silik ama emin olamadım.

Eklentiler

• IMG20241220071324.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG20241220071158.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 14
Merhabalar sizce var mi? Ovulasyon testine göre bugün adet olmam gerekiyor pikden sonra 16. Günüm sabah ilk 3 dk da böyle çıktı awox erken gebelik testi.
Bende gördüm incecik bir çizgi ya. Bu test güvenilirmi bilmiyorum ama

Bende gördüm incecik bir çizgi ya. Bu test güvenilirmi bilmiyorum ama
Dimi bende görüyorum ama iste adet günü erken gebelik testi bu kadar zor görünür şekilde çıkarmı gebelik olsa daha belirgin olmaz mıydı cok karıştığım .s

Ya benim sanki regl olcam gibi ağrılar başladı .
Erken gebelik testimde gelmedi kargoda galiba regl mi olcam pf Eldorin kızlarr

Dimi bende görüyorum ama iste adet günü erken gebelik testi bu kadar zor görünür şekilde çıkarmı gebelik olsa daha belirgin olmaz mıydı cok karıştığım .s
Geç döllenmede olur. Yumurtlama takibi yapmışmıydın. Ya bekle tekrar test yap akşama baska marka ile veya sabaha. Yada kan vericeksşn

Geç döllenmede olur. Yumurtlama takibi yapmışmıydın. Ya bekle tekrar test yap akşama baska marka ile veya sabaha. Yada kan vericeksşn
Evet ovulasyon takibi yaptim inşallah tutmuştur pik 4 silik 5 ayin 16. Gun oluyor sanırım bugun pazartesi kaset test yapıyım diyorum estrofem içiyorum gebelik oluşsun bebek tutunsun diye doktor tavsiyesi uzerine inşallah güzel şeyler olur artık 7 yıl olcak

Ya benim sanki regl olcam gibi ağrılar başladı .
Erken gebelik testimde gelmedi kargoda galiba regl mi olcam pf Eldorin kızlarr
Canım hiç belli olmaz benim de regl olcam gibi ağrılarım vardı bir aydır olmadım testlerin gelsin yarın başlarsın yapmaya. Ay hadi İnşallah güzel haberler alırız ya

Canım hiç belli olmaz benim de regl olcam gibi ağrılarım vardı bir aydır olmadım testlerin gelsin yarın başlarsın yapmaya. Ay hadi İnşallah güzel haberler alırız ya
Testlerim gelemicek ya pztesye kaldı. Bugun iş çıkışı bitane alıp yapabilirim ilk idrar cokmu önemli ya

Silik var gibi yarın sabah başka testiniz varsa tekrar yapın bence

Evet 16 gün olmuş sanırım gününüzde geçmiş oluyor kaset yapın varsa direk çıkar ondada

Kızlar ya bat 22si ama sol kasığım Ağrıyo sancı vuruyo neden olabilir başka hiç belirti yok ama gerçi bu da belirti mi onu da bilmiyorum göğüslerim falan hiç ağrımıyor normalde regl olmadan önce hiç ağrı sızı olmaz regl başladıktan sonra ağrır karnım kist mist olmuş mudur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…