- 25 Nisan 2021
- 2.676
- 4.248
- 83
Ayyy inşallah göreceğiz cift cizgiyiiii heyecanla bekliyorumBugun ilk defa kasıgım agrıyor braz braz. sizler nasılsınız kızlar. Ben erken gebelik testi sipariş ettim. 20 si yapacagım bata 3-4 gün kalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah göreceğiz cift cizgiyiiii heyecanla bekliyorumBugun ilk defa kasıgım agrıyor braz braz. sizler nasılsınız kızlar. Ben erken gebelik testi sipariş ettim. 20 si yapacagım bata 3-4 gün kalıyor
Geçmiş olsun çokİnşallah isteyen herkes hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda görür ben de bir kere gördüm ama maalesef düşük yaptım
Benim akıntılar başladı ama şeffaf değil bildiğin sarı renkteBugun ilk defa kasıgım agrıyor braz braz. sizler nasılsınız kızlar. Ben erken gebelik testi sipariş ettim. 20 si yapacagım bata 3-4 gün kalıyor
Benim gebelik belirtimin aynısı kuzum hadi inşallah bebiştendirYa regl olmaktan cok tirsiyorum ciddi bir sol kasik oradan da belime bacagima hatta popoma vuran bi agri var. Benim gibi olan var mi
Amin insAllah canim ağzin bal yesin :)Benim gebelik belirtimin aynısı kuzum hadi inşallah bebiştendir
Hiç belirti yok sivilce var bazen kasık ağrısı ama var gibi yok gibi sanki regl olcam bilmiyorımAyyy inşallah göreceğiz cift cizgiyiiii heyecanla bekliyorum
Benim regl önceside oluyor öyle akıntı ya bilmiyorm bazısındada hamilelik öncesi oluyormus.inş seninki öyledirBenim akıntılar başladı ama şeffaf değil bildiğin sarı renkte
İnşallahBenim regl önceside oluyor öyle akıntı ya bilmiyorm bazısındada hamilelik öncesi oluyormus.inş seninki öyledir
Yaa erken olduğunu düşünerek uzulmeBen dayanamadım bu sabah 11. Gün erken gebelik testi yaptım ve negatif
İçinde bir yerde üzülüyor yinede insan işte ama keşke öyle olsa takmasak hiçSafak 7 kaldi benimde rahatim cok merak icinde degilim bu ay olmasada uzulmicem diger aya artik
Erken mi ki 11. Gün onada emin değilimYaa erken olduğunu düşünerek uzulme
Neyden sonra 11 çatlamamı yumurtlamamı neyle takip ettinErken mi ki 11. Gün onada emin değilim
Bir gebenin günlüğü ovülasyon testleri ile takip ettim canımNeyden sonra 11 çatlamamı yumurtlamamı neyle takip ettin
Oyle tabi ama ben seyden rahatim ilk ay olmazsaa aldim viteminler anca etki eder diye dusundumden. Amh rezervi biraz yuksekik yukselmese bile saglikli yumurtalar yapmaya anca baslar niyetinde. Doktor 3 ay kullan 3 sy bekle o bekledin 3 ay da bile hamile kalma sansin var dediİçinde bir yerde üzülüyor yinede insan işte ama keşke öyle olsa takmasak hiç
ben de dün 11. günün akşamı olarak prodoctor yaptım silik bile çıkmadı ama erken davrandık gıbı gozukuyor. ya prodoctor erken gebelık testı aldım sandım normal testmıs adetınız gecıktıkten sonra yapılması onerılır yazıyordu. hala hamıle olduguma ınanmak ıstıyorum asfjfhjh dün çok ağrım oldu sol kasık bölgemde belimde bu sabah dipçik gibiyim akıntım var şeffaf bazen beyaz renkteBen dayanamadım bu sabah 11. Gün erken gebelik testi yaptım ve negatif
Adet olana kadar hergun erken. Bnm arkadasim 10 gun gecti adeti kaset test negatif di dusun bi 10 daha bekledi kanda ciktiErken mi ki 11. Gün onada emin değilim