5 ocak benimde9 Ocak senin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 ocak benimde9 Ocak senin?
Senin. Az kalmisBenim 21 daha test yapmadım
Erken test yapıp negatif i görünce moralim bozuluyor bu ay sabrettim inşallah hepimiz pozitifleri görürüzSenin. Az kalmis
Hadi ins bende markete girmisdim bugun gebelik testini de gorunce kayitsiz kalamadim aldimErken test yapıp negatif i görünce moralim bozuluyor bu ay sabrettim inşallah hepimiz pozitifleri görürüz
İyi yaptınız gününüz yaklaşınca yaparsınız sizin nezaman regl ?Hadi ins bende markete girmisdim bugun gebelik testini de gorunce kayitsiz kalamadim aldim
Bat 27 aralikİyi yaptınız gününüz yaklaşınca yaparsınız sizin nezaman regl ?
Omega d vitamini mag ve b12 kullanıyorum teşekkürlerOmega3 d vit magnezyum
Kuru İncir yiyebilirsin bolca
Eğer kilon varsa fazla onu vermeye çalışabilirsin
Çok pahalı mı mfk ürünleri acabaMfk nin da rezerv annh sini kullanıyorum bende bu ay bakalım istersen deneyebilirsin
Ben bi asgari ücret verdim cok uzun zamandır istiyodumÇok pahalı mı mfk ürünleri acaba
Rabbim geciktirmeden nasip etsinBat 27 aralik
Siz regl oldunuz muOmega d vitamini mag ve b12 kullanıyorum teşekkürler
Bende Pazar günü 12.gunde pik gördüm değerlendirdim 13.hafif silik çıktı 14.gun tam silik çıktı ama Pazar gününden sonrada hiç değerlendiremedik esim rahatsızlandı bakalım 11 günüm kaldı bu şekilde tutsrmi tutmazmi bilemiyorum 1 defalık ilişkiyle biraz zor gibi benimki sanki oyuzden çok umutlu değilim bu aydanEldorin ben kendimi gene burda buldum
kittenlyy pik görmene o kadar sevindim ki masaj işe yarıyor demiştimmm, inşaallah harkn pozitfide görürsün
Kızlar pikten 2 gün önce ve 2 sonra değerlendirip gebe kalan var mı
Pazar değerlendirdim. Salı pik oldu. Bugün değerlendirdim.
Pazar ve perşembe arasında hiç değerlendirme olmadı maalesef.
Evet canım gerçekten masaj işe yaradı bencede .Eldorin ben kendimi gene burda buldum
kittenlyy pik görmene o kadar sevindim ki masaj işe yarıyor demiştimmm, inşaallah harkn pozitfide görürsün
Pik günü değerlendirdiysen hiç umudunu kaybetme, ben pikten 2 gün öncesine bile acaba diyorumBende Pazar günü 12.gunde pik gördüm değerlendirdim 13.hafif silik çıktı 14.gun tam silik çıktı ama Pazar gününden sonrada hiç değerlendiremedik esim rahatsızlandı bakalım 11 günüm kaldı bu şekilde tutsrmi tutmazmi bilemiyorum 1 defalık ilişkiyle biraz zor gibi benimki sanki oyuzden çok umutlu değilim bu aydan
Çatlamaya göre 29 yada 30 Aralık olcak sanırımPik günü değerlendirdiysen hiç umudunu kaybetme, ben pikten 2 gün öncesine bile acaba diyorum
Bat 30 ocak mı sizin?
Nebilim öyle umutsuzluğa kapıldım biranda tabi ne olcak bilemeyiz yinede 10 sonra belli olcak inşallah olumlu sonuçlanır hayırlısı olsun hakkımızdaPik günü değerlendirdiysen hiç umudunu kaybetme, ben pikten 2 gün öncesine bile acaba diyorum
Bat 30 ocak mı sizin?
Canım hoşgeldin tekrar pikten değil de catlamadan iki gün önceki ilişki tuttu bizim. Belki bu içini rahatlatırEldorin ben kendimi gene burda buldum
Ay gerçekten mi benimki catlamadan 2 gün öncesi pike denk geliyor olabilir mi acaba pazar pik oldu pazartesi hafif silik salı tam silik oldu ama Pazar günü dışında ilişki hiç olmadıCanım hoşgeldin tekrar pikten değil de catlamadan iki gün önceki ilişki tuttu bizim. Belki bu içini rahatlatır