Ya düzenli olarak yapmıyorum evet ama bi yerden de başlamak istiyorum. Eğitmene söyliyim zaten başlangıç seviyesinde ağır hareketlerle başlamaz diye düşünüyorumSporun faydalı olduğunu, yumurtalıklardaki kan akışını vs artırdığını okmuştum ama daha önce hiç spor yapmayan biri birden ağır hareketlerle başlamamalı bence.
Pozitif gözüküyor inşallah doğrudur yarın kan verin benceAdetime 4 gün falan var test yaptım bu şekilde çıktı
Yarın başka bir markayla da deneyeceğim sonra kan verrim galiba şaşkınım şuan pozitif olmasına o yüzden çok umutlanmak ta istemiyorum şuanPozitif gözüküyor inşallah doğrudur yarın kan verin bence
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başınaArkadaşlar ben bugün test yaptırdım reglimi 4 gün geçti. Betahcg 236 çıktı hamileyim. Darısı bu sayfadaki tüm anne adaylarının başına. Umarım artış olur Betahcg günden güne. Dualarınızı bekliyorum
Amin canım aminnnnÇok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına
aletli pilates ben 1 ay yaptım, ilk ay genelde hafif esneme hareketleri yaptırıyorlar. çok zorlandığını hissettiğin şeyleri ne olur ne olmaz yapma, gebelik ihtimali olduğunu bence yine de belirt. kolay gelsinBen aletli pilatese başlicam hareketler ağır mı kızlar? Ağır olsa da gebeliği öğrenene kadar heralde sorun olmaz diye düşünüyorum 1 ay yapılır en azından 10 ders olacak zaten.
Canım yeni döngü yeni şansRegl oldum ben. Sat 10 kasım bat 13 aralık
Kız çift çizgi ben pozitif koydum listeyeAdetime 4 gün falan var test yaptım bu şekilde çıktı
Canım ilaç kullandım ya belki şaşmıştır düzenin. Normalde kaç günde bir olurdu adetin? Göğüs hassasiyeti yumurtlama yakınken de olabiliyor bazen. Ama bırakma testleri sen yine de görene kadar devam.Kızlar döngüde 16.gün hala pik yok gene pf
Ama dün akşam başlayan aşırı bi göğüs hassasiyrti var regl olcak gibi ne alaka olabilir
Ay inşallah yarın da aynı sonucu alırımCanım yeni döngü yeni şansgüncelledim listeui
Kız çift çizgi ben pozitif koydum listeyeyarın tekrar yap bakalım başka markayla
Yok canım o masajı ilk defa duyuyorum neymiş ki.Canım ilaç kullandım ya belki şaşmıştır düzenin. Normalde kaç günde bir olurdu adetin? Göğüs hassasiyeti yumurtlama yakınken de olabiliyor bazen. Ama bırakma testleri sen yine de görene kadar devam.Bir de yumurtlama masajı denedin mi?
Canım benim geçen ay 7. Günde iğne etkisi geçmişti sonrasında twst yaparak artış olacak mı bakmıştım. Bugün iğne hariç 5. Gündeyimİğne etkisi ne zaman geçer bilgisi olan var mı
Maşallah Allah'ım kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar ben bugün test yaptırdım reglimi 4 gün geçti. Betahcg 236 çıktı hamileyim. Darısı bu sayfadaki tüm anne adaylarının başına. Umarım artış olur Betahcg günden güne. Dualarınızı bekliyorum
Ay maşallah pozitif gözüküyorAdetime 4 gün falan var test yaptım bu şekilde çıktı
Ben yapıyorum canım 3 aydır. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama doktora danışmakta fayda var tabiBen aletli pilatese başlicam hareketler ağır mı kızlar? Ağır olsa da gebeliği öğrenene kadar heralde sorun olmaz diye düşünüyorum 1 ay yapılır en azından 10 ders olacak zaten.
Pozitif görünüyor canım ama bence bir kan testi de ver inşallah güzel sonuçlanırAdetime 4 gün falan var test yaptım bu şekilde çıktı