2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba kızlar geçen ay 11 nde olmam gerekirken 14. Oldum bu ay hangisine göre hesaplamalıyım 12 ai beklenen suan bu test bat tan 6 gün önce yapıldı mimea marka

Merhaba reglimin 3.günü regl başlangıç tarihi Kasım 8 beklenen regl tarihi Aralık 8 İnşallah güzel güzel haberler alırız

Hemde nasıl var mı yok mu diye stres daha çok bitiriyor bugün erken gebelik yapıcam bakal

Beni hatırladın mı canım bu ay kimyasal gebelik geçirdim hamile olduğumu öğrendim iki gün sonra kanamam başladı ve gitti ama ara vermiyorum.
Sat.01.11.2024
Bat:01.12.2024
Benı de ekler misiniz rica etsem
18.11.2024
16.12.2024

Ben 6 Kasım'da adet oldum canım, bebek olmamasına üzüldüm ovulex ilacı kullandım bu ay çok umudum vardı ama olmadı... Ama şükür adetlerim düzelmiş sanırım üç aydır tam vaktinde oluyorummm
Canım insan çok üzülüyor. Ama devam edecek gücü bulman bile bence müthiş lütfen beklenen adet tarihini de yaz listeyi güncelleyeyim.
22 Ekim 17 Kasım
Ovulasyon pik tarihi 7kasim

Eldorin senle ovulasyon pik tarihimiz aynı inşallah güzel haberleri beraber aliriz
Evet canim bakalım inşallah hayırlı haberler alırız
Sat 31.10.2024 bat 02.12.2024 ekler misin canım Eldorin

Kaybın için çok üzgünüm canım. Bu gruba his geldin umarım uğurlu gelir
Beni hatırladın mı canım bu ay kimyasal gebelik geçirdim hamile olduğumu öğrendim iki gün sonra kanamam başladı ve gitti ama ara vermiyorum.
Sat.01.11.2024
Bat:01.12.2024
Canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Hoşgeldin umarım bu sefer kavuşursun
Benı de ekler misiniz rica etsem
18.11.2024
16.12.2024
Canım senin daha yeni adet döngün başlamadı sanırım. İleri tarih vermişsin sat için. 8 Kasım mı demek istedin acaba?

Ay evet canim ya geçen sefer de bekledik bekledik pik olmamıştı. Bu sefer şöyle kıpkırmızı pikler gör inşallah

Ben fenomom ve omega kullanıyorum canım
Bana doktor regenesis (omega var onda da) ve inostrol önerdi. İkisinde de folik var toplam 600 mg yapıyor beraber kullansam bi şey olur mu acaba. Doktor bi şey olmaz 600 de çok değil dedi ama sorayım dedim ikisini beraber kullanan var mı diye

Kızlar bugün 15. Günüm ağrım var bir kaç gündür kasık ağrısı ama yumurtam çatlamamis gözüküyor dün biraz koyulaşma başlamıştı ama normalde 28 günde adet oluyorum klomende kullandım doktor yarın kontrole çağırdı çatlar muhtemelen dedi hafta sonu neden böyle oldu acaba

Eklentiler

• 17312292202706214928713851562414.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 22
Saat vermedim ben
Evet ya yalnıs yazmısım. 18. 10.2024 son adet tarıh
Beklenen adet tarihî
16.11.2024

Kızlar dün yazmıştım gebelik testi yaptım ama bozuk diye gerçi günüm gelmeden yapmaya da korkuyorum negatif olur diye kimyasal gebelik bile olsa gebe olanlar ne gibi belirtiler olmuştu merak ediyorum 3 günüm kaldı beklenen adet gününe

Ayak üşümen geçti mi? Buraya yazanlarda o belirti olmuş. Birde dudak kuruluğu okumuştum bildiklerimize ek olarak. Bu ay aramızdan temmuz annelerine transfer ol inşaallah N nazarsor

Bilemedim şimdi.. Ben onları hiç kullanmadım

Ben aletli pilatese başlicam hareketler ağır mı kızlar? Ağır olsa da gebeliği öğrenene kadar heralde sorun olmaz diye düşünüyorum 1 ay yapılır en azından 10 ders olacak zaten.

Sporun faydalı olduğunu, yumurtalıklardaki kan akışını vs artırdığını okmuştum ama daha önce hiç spor yapmayan biri birden ağır hareketlerle başlamamalı bence.
Ben aletli pilatese başlicam hareketler ağır mı kızlar? Ağır olsa da gebeliği öğrenene kadar heralde sorun olmaz diye düşünüyorum 1 ay yapılır en azından 10 ders olacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…