Olabilir ama regl öncesi de aynı belirtiler oluyorHanımlar merhaba reglime iki gün var kuyruk sokumu ağrısı var ve gelip giden kaşık ağrısı sizce olabilir mi
Çatlama olmuş canım. Çatlama olmasa pik seyretmeye devam ediyorKizlar bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim pik gordum ama hemen ertesi gun silik cizgi oldu bu catlamis oldugunu mu gosteriyor? Catlama olmasaydi nasil olurdu
Bir gebenin günlüğü sayfasında anlatıyor yumurtlamayi destekliyormus kanakisini hizlandiriyor. Yumurtalıklarda dairesel masaj yapıyorsun aslında özü o. Bence bir dene sanah akşam ve aklına her geldiğinde. Yumurtlama görünce bırakıyorsunYok canım o masajı ilk defa duyuyorum neymiş ki.
Düzenim şaşmış olabilir bu ay belirsizim. Normalde 29 günde bir olurdum.teste devam edicem bakalım bu testleride begenmedim bitireym böyle adete kadar yapaymda bidaha laboquick demicem
Geçmiş olsun canım. Can sıkıcı oluyor ama bir sonraki ay umarım şansın yaver giderBende elendimsat 10:Kasım - bat : 6 Aralık
Ben erken adet oldum canım Sat 10 kasım bat 4 Aralık@Melek3419
@Azimliiii
@ozgeanne
@melis7171
@hello06
K kizilsaclikiz1313
@asiliris
Kızlar sizlerden ne haberbat tarihleriniz geçmiş. Bizi güncelleyin tabloyu güncelleyelim
Yok hiç olmadı yürüyemiyorum geçen ay da ilk defa 10 gün gecikti heves etmiştim ama değilmiş inşallah bu sefer öyledir ama yürürken kuyruk şokumun o kadar acıyor ki penguen gibi yürüyorumOlabilir ama regl öncesi de aynı belirtiler oluyordiier regl öncelerinizde bu tarz durumlar oluyor muydu inşaallah bu sefer hamileliktendir
Merhaba ben 3.aşılamamı 4 Kasımda oldum. Normalde bugün regl olmalıydım fakat olmadım felaket kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var 4 gündür. Biliyorum bu aşılama iğneleri ileri tarihe atıyormuş regliyi ama 2.aşılamamda doğru zamanında regl oldum o yüzden hiç güvenmiyorum:)Ay canım inşallahhoşgeldin
Yarın da tekrarlayın inşallah gebesinizdirAdetime 4 gün falan var test yaptım bu şekilde çıktı
Bende öldü bugün 8 gündeyim halla kaşık ağarım devam ediyor benimKızlar çatlatma iğnesi hariç 5. Gündeyim kasıklarımında kendini hissettiren sancılar hala devam ediyor. Sizde de böyle birşey olmuş muydu
Hayrlısı inş pozitif sonuç alırsınız ben 14 gün test yapıcam beklemeye karar verdım net sonuç için önceden yapılan testleri pek güven olmaz dedi doktorumCanım benim geçen ay 7. Günde iğne etkisi geçmişti sonrasında twst yaparak artış olacak mı bakmıştım. Bugün iğne hariç 5. Gündeyim
Yumurtlama masajı nedir canımCanım ilaç kullandım ya belki şaşmıştır düzenin. Normalde kaç günde bir olurdu adetin? Göğüs hassasiyeti yumurtlama yakınken de olabiliyor bazen. Ama bırakma testleri sen yine de görene kadar devam.Bir de yumurtlama masajı denedin mi?
Tamam cevabı gördüm canım sağolÇatlama olmuş canım. Çatlama olmasa pik seyretmeye devam ediyor
Bir gebenin günlüğü sayfasında anlatıyor yumurtlamayi destekliyormus kanakisini hizlandiriyor. Yumurtalıklarda dairesel masaj yapıyorsun aslında özü o. Bence bir dene sanah akşam ve aklına her geldiğinde. Yumurtlama görünce bırakıyorsun
Geçmiş olsun canım. Can sıkıcı oluyor ama bir sonraki ay umarım şansın yaver giderlisteyi güncelledim
Ben bu sabah iğne etkisi geçti mi diye yaptım çok çok silik çift çıktı. Muhtemelen yarına iğne etkisi geçer geçen ay da 7. Günde iğne etkisi geçmişti :)Hayrlısı inş pozitif sonuç alırsınız ben 14 gün test yapıcam beklemeye karar verdım net sonuç için önceden yapılan testleri pek güven olmaz dedi doktorum
Canım hayırlısı olsunBen erken adet oldum canım Sat 10 kasım bat 4 Aralık
Sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi canım. Eğer 4 Kasım'da aşılama olduysan beklenen adet tarihin muhtemelen 18'i falan olması lazımMerhaba ben 3.aşılamamı 4 Kasımda oldum. Normalde bugün regl olmalıydım fakat olmadım felaket kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var 4 gündür. Biliyorum bu aşılama iğneleri ileri tarihe atıyormuş regliyi ama 2.aşılamamda doğru zamanında regl oldum o yüzden hiç güvenmiyorum:)
Bu işleri de pek bilemiyorum da Bat ne Sat ne onu da bilmiyorum beni aydınlatın nolur bu takip konularında
Geçen ay 17Ekim de regl oldum. 4 Kasımda aşılama oldum. bu ay 10Kasım yani bugün regl olmam gerekiyordu. Takip için listeye mi ekleniyoruz nasıl oluyor :)
pEkledim canım hoşgeldinEldorin canım hayırlı olsun topik benide eklermisin sat 20 Ekim Bat 16-17-18 hangisi bilmiyorum bu ay yumurtlama takibide yaptık
Hoşgeldin canım eklendiEldorin iyi geceler herkese bu topic hepimize uğur getirsin inşallah beni de ekler misin sat 7 Kasım bat 6 Aralık
Günaydın canım bugün ovülasyondan sonra 4. GünGünaydın tatlışlar. Göğüs hassasiyeti devam baya yogun ilk defa böyle birşey yaşıyorm normalde hep regle 5-6 gün kala başlardı. Bakalım nolucak.
Sen nasılsın canm kaç kaldı şafakEldorin
Diğer kızlar hoşgeldiniz
Benım bugün 9 gün yarın sabah yaparım bakalım iğne etkisi gecmiştir belkiBen bu sabah iğne etkisi geçti mi diye yaptım çok çok silik çift çıktı. Muhtemelen yarına iğne etkisi geçer geçen ay da 7. Günde iğne etkisi geçmişti :)