Benım gecıkmem hıc olmazdı garında hıc olmazdı ilk defa bu ay oldu yarın kan vercemCanım diğer konu hakkın da hiçbir bilgim yok ama bata kaç gün var
İnşallah hamişsindir ben oğlumu da geçen ay öğrendiğim gebeliğimi de 5 gün gecikmeyle öğrenmiştim kan daBugün olmam gerekiyordu olmadım kaset test negatif dün yaptım kaşığım ve belim ağrıyor
Canım bence önce testte emin ol öyle ver ama gene de sen bilirsin çünkü bazen geç döllenme de olabiliyorBenım gecıkmem hıc olmazdı garında hıc olmazdı ilk defa bu ay oldu yarın kan vercem
Ama aşılama yapılacaktı bu ay doktor pazartesine randevu verdi suan çok kafam karıştıİnşallah hamişsindir ben oğlumu da geçen ay öğrendiğim gebeliğimi de 5 gün gecikmeyle öğrenmiştim kan da
Sanki kasetse hep negatıfi görecek gbiyimCanım bence önce testte emin ol öyle ver ama gene de sen bilirsin çünkü bazen geç döllenme de olabiliyor
Canım o zaman kan ver için rahat etsinAma aşılama yapılacaktı bu ay doktor pazartesine randevu verdi suan çok kafam karıştı
Yarın kan vereyim eğer regl olmazsam cuma vereyımCanım o zaman kan ver için rahat etsin
İnşallah hamişsindir canımYarın kan vereyim eğer regl olmazsam cuma vereyım
Canm benm göğüs uçlarım çok feci acımaya başladı sütyen değince bile sızlıyor bide etrafında sivilce gibi kabarcıklar oluşmuş kıpkırmızı olmuş ucu ne bu anlamadımİnşallah canım
Yok anam bize göre değil gene beceremedik daha yumurtlama olmadı o zaman sıkabilsem yeterlide bakalımHahaha ay çok değişik zaten benceaşkım jelin hepsi içine girsin ucunu yarısına kadar sok yavaş yavaş sık içinee
Yaa Allah bağışlasınBen iki kez kullandım ikinci ay kaldım 2 aylık olduk nerdeyse