2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bende sadece dudak çevresi kuruluğu var. Onun dışında diğer aylardaki belirtilerin hiçbiri yok mübarek senden öğrendiğim bilgiyle yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunursa çarşamba, geçen ay gibi adet olursam cuma, benim her zamanki döngüme göre olsaydı bugün olmam gerekiyor. Asla ama asla şaşmaz dediğim döngüm 3 aydır çalkalanıyor

16 ekim / 16 kasım

Son adet 22 ekim beklenen adet 19 kasım

Bende yeni üyeyim merhaba canim :) bende aynı şeyleri yaşadım 2 senelik evliyim temmuz ayında 9 hafta 2 günlük kalp atışı alamadığımız için zorunlu kurtaj olmak zorunda kaldım. Ekim gibi tekrardan denemeye başladık bakalım 5 gün var benimde adetime sabırsızlıkla bekliyorum . İnşallah bizimde yüzümüz güler

Canım bende de kist ver çikolata kisti mi benim bu yüzden gebeligim tutmuyor tedavi okuyorum

Son adet 24 Ekim beklenen 18 Kasım bakalım yeni gelen regl ile olmasını diliyorum eşim asker 4 5 ayda bir kere geliyor amh 0 69 çıktı klomen kullandım kontrol amaçlı yumurtam iyi oldu bu ay eşim gelicek inş olumlu olur

Canım ben 14. Gün doktora gittim kist gitti mi diye . 15 mm yumurtan var dedi 16 18 20. Günlerde hamile kalabilirsin dedi. Ama testim hala pik değil . Bugün yapmadım gerçi. Pik gördün mü sen
Çok canım 15.gün az daha koyuydu ama 16-17 silik baya ben pik göremedm yani. Devam edicem bi 4-5 gün daha bakalım
İlişkide 3 güüne bir falan oluyor yogun calısıyoruz eşimle bakalm nasip.

Bugun bi yapsana sen

Günaydın canım benimde öyle olurdu adet günü yaklaşınca başlardı ama bu gebelikte çok erken başladı ve çok ağrılı bir şekilde hala da öyle tabi umarım bu durum güzel sonuçlanır sizin için

Günaydın Kızçeler

Bugün nasılsınız? Haftanın ilk günü keyifli geçsin
Günaydınlar
Benim iki gündür hafif sancılarım oluyor sağ kasık tarafta bayadır da hafif bel ağrısı çeliyorum bugünden itibaren nasıl olur bilmiyorum daha kontrolüme 10 gün var

Ay benimde öyle 13 ünü bekliyorum olmazsam test yapıcam ama bir yandan da olmazsa üzülme diyorum kendime psikoloji nanay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…