2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Çok şükür 16 gün gecikmeyle adet oldum. Şükür diyorum çünkü adet olmakta çok güzel ben onu anladım. Biliyorsun hamile değilsin adet gelmiyor o nedenle birşeylere baştan baslayamiyorsunm

İnşallah döner vallahi canım sıkıldı cok belirtide yok zaten bikac gun kasık ağrısı oldu geçti
Dayanamadım yaptım hiç bişey çıkmadı daha dönmez bundan sonra ki ayları Rabbim zorlaştırmasın

Eklentiler

• IMG_20241216_191928.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 32
Bende aşılama yaptimda bende bekleyemedim 11.gun falan yaptim igneden dolayo pozitif çıkıyor ama negatifdim

Kızlar sat 24 kasım sadece adetimin 20. Günü değerlendirdim yani 4 gün önce az önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı adetime 4 gün var neden böyle çıktı ne anlama geliyor
Normalde boyle gozukunce hamilelik derler ama 1 gun degerlendirme oda 20.gun pek hamilelik sansi yuksek gibi durmuyo

Selam, ben 5 gün klomen kullandım yeniden.
Bugün kontrole gittim ve Duphaston başladık..
10 gün kullanacağım, 26sinda test yapacağım.
Şans dileyin

İyi akşamlar kızlar testime bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1770.jpeg
    140,4 KB · Görüntüleme: 21
İnşallah 5 aydır deniyoruz inşallah bu ay çok ümitliyim
Umud'u kayıp etme zaten allah nasip eder sabır işi biraz stres yapma stres çok etkiliyor.Ben de 4 aydır klomen kullanıyorum ilk 3 ay olmadı. Çatlama iğnesi vermedi doktor yomurtan çatlıyor dedi bakalım artık hayrlısı

Normalde boyle gozukunce hamilelik derler ama 1 gun degerlendirme oda 20.gun pek hamilelik sansi yuksek gibi durmuyo
Bende öyle düşünüyorum ama şöyle bişey de var eşimle istiyorduk 12 günü de değerlendirdik fakat son anda vaz geçti o günden de şüpheleniyorum belki son anda vaz geçtiği için kaza olmuş orada bilir diye düşünüyorum

Olabilir cok merak ediyorum sonucunuzu yazarsaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…