2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Beni listeden güncelleyebilir misiniz geçen ay kimyasal gebelik yaşadım sat 14 Aralık Bat 6 Ocak bu ay doktor kontrolünde ilerliyorum

Bende ters rahimliyim yeni öğrendim doktorum gebeliğe engel değil dedi ama aklıma bir soru takıldı cinsel ilişki pozisyonu farklılık gerektiriyormu bu durumda bu soruyu doktora soramadım ama bu kontrolüm de sorcam doktorunuz bu konuda size herhangi bir bilgi verdi mi

Yok ya.. Ben ters rahimli olduğumu hiç bilmeden ilk denemede kızıma hamile kaldım pozisyon olayı hiç olmadı. Düşük yaptığım gebeliğimde de öyle.

Kızlar bat daha 25 Aralık ara ara kasıklarıma adet sancısı giriyo normal mi göğüslerimde karıncalanma war we iki üç gün önceye kadar iştahım çok yerindeydi dünden beri hiç bişe yemek istemiyorum adetime 10 gün war sizce test yapmalı mıyım erken davranıp üzülmekte istemiyorum ama benim regl yakın yüzüm sivilcelenirdi hiç öyle bişe yok göğüs uçlarım yanıyo sanki

Bu grupta neden kimse yazılanlara destek olmuyo ben anlamıyorum Fikir alışverişi yapmak için Birbirimize destek olmak için burada toplanmıyor muyuz

Bence erken birazdaha bekleyip test yapın yumurtlama gününüz nezamandı

Regle 10 gün varken spermle yumurta döllenmişse bile fallop tüplerinden yeni rahme yolculuğa çıkıyor yaşadığınız belirtiler muhtemelen psikolojik 10-12 gün sonra döllenmişse idrarda çıkar

Kızlar bat daha 25 Aralık ara ara kasıklarıma adet sancısı giriyo normal mi göğüslerimde karıncalanma war we iki üç gün önceye kadar iştahım çok yerindeydi dünden beri hiç bişe yemek istemiyorum adetime 10 gün war sizce test yapmalı mıyım erken davranıp üzülmekte istemiyorum ama benim regl yakın yüzüm sivilcelenirdi hiç öyle bişe yok göğüs uçlarım yanıyo sanki
[/QUOTE]
En erken ve sağlamı regli 4 gün kala bence. Testlerin üzerinde 6 gün 5 gün önce felan yazıyor ama benim hamileliğimde çıkmamıştı. Boşuna moral bozmayın. 10 gün zaten imkansız çıkması. 4 gün kala varsa çok silik çıkar. Yani bende öyle oldu

En erken ve sağlamı regli 4 gün kala bence. Testlerin üzerinde 6 gün 5 gün önce felan yazıyor ama benim hamileliğimde çıkmamıştı. Boşuna moral bozmayın. 10 gün zaten imkansız çıkması. 4 gün kala varsa çok silik çıkar. Yani bende öyle oldu
[/QUOTE]
sla44

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…