2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar yumurta kalitesini arttırmak için ekstra takviye vs kullanan varmı neler yapıyorsunuz
Canım ben 7 tane inciri ikiye bölüp 1 lt suda 15 dk 2 adet havucu 20 dk 1 lt suda kaynatıyorum soğuyunca ikisini karıştırıp sabah akşam içiyorum hem yumurta büyütüyo hem de çatlatıyo ayrıca ceviz badem kuru incir ekstra da tüket

Kizlar 13 Kasım'da adet oldum
Ayın 5 i gibi kahvarengi lekelenme yaşadım ara ara hala da yaşıyorum ama çok açık renkli su gibi afedersiniz böyle sümüksü gibi adetim henüz gelmedi gecikmenin 4.uncu günü bugün iki gün önce test yapmıştım negatif ti ara ara kasik ağrısı geliyor başka bir belirtim de yok sizce gebelik olabilir mi yeni den test yapsam mı böyle belirtiler yaşayan oldu mu

Cnm bu çift çizgi yazan yer bazıları artı gabe kalanlar mi onlar

Ben geçen gün onu denedim 3 sefer içtim baş dönmesi yaptı günlerce benim prolaktinim yükseliyor sanırım yükselttiği için oldu incir halen daha bile dönüyor bazen

Ben geçen gün onu denedim 3 sefer içtim baş dönmesi yaptı günlerce benim prolaktinim yükseliyor sanırım yükselttiği için oldu incir halen daha bile dönüyor bazen
Anladım cnm Bi doktoruna danış ona ggörseniz yönlendirir

Anladım cnm Bi doktoruna danış ona ggörseniz yönlendirir
2 aydır yumurta takibi yapıyoruz yakalayamadık ilkinde iğne için geç kaldık erken çatladı geçen ay femara kullandım yumurtalar çok büyümedi bu ay kendim denemek istiyorum doktorsuz doktorda sanki stres yaptırdı bana

Anladım canım hakkında en hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin inşallah nar ye ananas ceviz kuru incir badem yeşil yapraklı sebzeler tüket ekstra omg3 falan desteği al folik asit mutlaka kullan

Peki aşılamadan sonra 16. Ya da 18. Günde çıkma ihtimali yok mu? Erken değil mi şu an tamamen negatif düşünmek için?
Beni günceller misin Ekim ayında yine buradaydım bu sefer gecikme yaşıyorum bakalım
13 Kasım - 11 Aralık

Kızlar merhaba 21 kasım aşılamam yapılmıstı 14 gün adet olsun adet bitimi şehir değişikliği nedeniyle kendi doktoruma gidemedim baska bir dr gittim kontrol etti ultrasyon kagıdı verdi hiçbirşey dememe fırsat vermedi herşey normal dedi gönderdi ama benim aklıma takıldı bu yumurtamaıdır kist midir anlayan varsa yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_3952.jpeg
    132,4 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…