2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

sla44
[/QUOTE]
Tamam cnm öyle yapayım moral bozmaya gerek yok bencede

Bende yaşadım canm 2 ay önce. İlaçla regl oldum. Sonraki döngüm çok kısa sürdü normalde 29-30 ise o 24-25 di ve o adetim gene ağrılıydı. Sonrası düzene girdi çok şükür

Bende yaşadım canm 2 ay önce. İlaçla regl oldum. Sonraki döngüm çok kısa sürdü normalde 29-30 ise o 24-25 di ve o adetim gene ağrılıydı. Sonrası düzene girdi çok şükür
Ay çok şükür, inşallah benimki de saçma bir döngüye girmeden toparlar bakalım bitince de doktora kontrole gideyim inşallah sökülüp gitmiş olur tamamen sabahtan beri sıcak su torbasıyla yatıyorum inanılmaz ağrı yaptı kasıklarda falan değil de alt karnım sızlıyor resmen.

canım geçmiş olsun 8 cm kistinmi vardı bi dönem benimde olmuştu umarım adetle sökülür gider benimde bu ay yumurtam kiste dönüştü bence ben öyle hissediyorum yumurta olan tarafımda hafif aptı var ve pelvik ağrım oluyo aşşağı baskı yani senin şikayetin varmıydı

Canım maalesef bende bugün kırmızları gördüm artık yeni döngü yeni umutlar diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…