2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Tamam ben yanlış anladım kısura bakmayın

Merhabalar acaba çatlama olduğu nasıl anlaşılır
Bende bilmiyorum ki canım ovulasyon testi henüz yapmadım kargoda şuan ilk kez deyecegim bende yumurta akı gibi uzayan akıntı gelmeye başladı bendede kasıklarımda sancı var o akıntı gelince yumurtlamami oluyor bitincemi oluyor benimde kafam karıştı açıkçası

Benimde öyle de ben daha adet olmadım bilmiyorum bir tuhaflık var

Valla benim hiç yumurta akı gibi olmuyor yani sadece az veya çok renksiz biraz da yapışkan bu yumurta akı mı demek

Valla benim hiç yumurta akı gibi olmuyor yani sadece az veya çok renksiz biraz da yapışkan bu yumurta akı mı demek
Kıvamı daha iyi anlamak için canım bak böyle bir görsel var

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-11-21-54-08-623_com.bm.android.thermometer.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 31
Evet ağrım oluyor ama ilişkim de oluyor vajinismus hiç girememe değil mi?
Bilmem ki canım ben de bi kere kardeşimle gitmiştim kardeşim için yani doktora alttan muayene olamadı çok acıyo falan dedi doktor da vajinismus mu var böyle acıması normal değil dedi yani doktor bişey sokuyo ya açmak için onu sokamadı

Ya ben daha çok yeniyim bir de çok baskıcı bir ailede büyüdüm ve bu bana hep bir yanlış büyük acılara yol açacak bir şey gibi aks ettirildi. Bu şekilde büyüyünce bir süre bunu kafadan atamıyorsun aslında benimki oluşan baskıdan kendimi kasmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…