- 1 Mayıs 2024
- 307
- 143
- 30
İnşallah canımBu ay yapıyorum ama güvenmiyorum testlere 8 aralıkta uzayan yumurtlama akıntım oldu 7/8/9 aralıkta ilişki oldu ondan öncede oluyordu bugünüde değerdireceğim inşallah tutar
Tamam ben yanlış anladım kısura bakmayınCanım ben sana demedim ki niye üstüne alındınbiri vardı ovu testleri silik çıkmışta bilmem neymiş ama yine de hamile kalmış eldorini suçlar gibi konuşmuş ona sinir oldum canım benim senlik bişey yok
Yok canım önemli değil keşke sana yardımcı olabilsem görüyorum sıkıntıdasın inşallah tez vakitte rahatlarsın hamile kalırsın sen deTamam ben yanlış anladım kısura bakmayın
Amin Allah razı olsunYok canım önemli değil keşke sana yardımcı olabilsem görüyorum sıkıntıdasın inşallah tez vakitte rahatlarsın hamile kalırsın sen de
Peki test yaptinizmi hangi günde çatlama oldu sizdeCanım ben de regl bitiminden üç gün sonra akıntım başladı bir hafta devam etti dün çok yoğundu bugün de bitti
Merhabalar acaba çatlama olduğu nasıl anlaşılırPeki test yaptinizmi hangi günde çatlama oldu sizde
Bende bilmiyorum ki canım ovulasyon testi henüz yapmadım kargoda şuan ilk kez deyecegim bende yumurta akı gibi uzayan akıntı gelmeye başladı bendede kasıklarımda sancı var o akıntı gelince yumurtlamami oluyor bitincemi oluyor benimde kafam karıştı açıkçasıMerhabalar acaba çatlama olduğu nasıl anlaşılır
Benimde öyle de ben daha adet olmadım bilmiyorum bir tuhaflık varBende bilmiyorum ki canım ovulasyon testi henüz yapmadım kargoda şuan ilk kez deyecegim bende yumurta akı gibi uzayan akıntı gelmeye başladı bendede kasıklarımda sancı var o akıntı gelince yumurtlamami oluyor bitincemi oluyor benimde kafam karıştı açıkçası
Sence şimdi yaptımBenim hala devam ediyor
Hayır hiç ovülasyon testi kullanmadım canım ama işte geçen çarşambadan beri akıntım var sadece dün arttı siz yaptınız mıPeki test yaptinizmi hangi günde çatlama oldu sizde
Valla benim hiç yumurta akı gibi olmuyor yani sadece az veya çok renksiz biraz da yapışkan bu yumurta akı mı demekBende bilmiyorum ki canım ovulasyon testi henüz yapmadım kargoda şuan ilk kez deyecegim bende yumurta akı gibi uzayan akıntı gelmeye başladı bendede kasıklarımda sancı var o akıntı gelince yumurtlamami oluyor bitincemi oluyor benimde kafam karıştı açıkçası
Doktor alttan muayene yaparken canım acıdı demişsin canım ilişkiye girerken de zorlanıyor musun yani vajinismus gibi bişey miBenimde öyle de ben daha adet olmadım bilmiyorum bir tuhaflık var
Kıvamı daha iyi anlamak için canım bak böyle bir görsel varValla benim hiç yumurta akı gibi olmuyor yani sadece az veya çok renksiz biraz da yapışkan bu yumurta akı mı demek
Evet ağrım oluyor ama ilişkim de oluyor vajinismus hiç girememe değil mi?Doktor alttan muayene yaparken canım acıdı demişsin canım ilişkiye girerken de zorlanıyor musun yani vajinismus gibi bişey mi
Ay sağol canım evet dün böyleydi ay allahım hadi inşallahKıvamı daha iyi anlamak için canım bak böyle bir görsel var
Bat ıAy sağol canım evet dün böyleydi ay allahım hadi inşallahşimdi bekle Allah bekle bar ı
Bilmem ki canım ben de bi kere kardeşimle gitmiştim kardeşim için yani doktora alttan muayene olamadı çok acıyo falan dedi doktor da vajinismus mu var böyle acıması normal değil dedi yani doktor bişey sokuyo ya açmak için onu sokamadıEvet ağrım oluyor ama ilişkim de oluyor vajinismus hiç girememe değil mi?
Gerçekten sende bir tuhaflık var bakalım doktor ne diycekBenimde öyle de ben daha adet olmadım bilmiyorum bir tuhaflık var
Ya ben daha çok yeniyim bir de çok baskıcı bir ailede büyüdüm ve bu bana hep bir yanlış büyük acılara yol açacak bir şey gibi aks ettirildi. Bu şekilde büyüyünce bir süre bunu kafadan atamıyorsun aslında benimki oluşan baskıdan kendimi kasmakBilmem ki canım ben de bi kere kardeşimle gitmiştim kardeşim için yani doktora alttan muayene olamadı çok acıyo falan dedi doktor da vajinismus mu var böyle acıması normal değil dedi yani doktor bişey sokuyo ya açmak için onu sokamadı