Hayırlısı inşallahGerçekten sende bir tuhaflık var bakalım doktor ne diycek
Benimki sulu yazan görsel gibi demekki ovulasyon başlamış daha yumurtlama çatlama.filan değil miş daha çok erkendi zatenKıvamı daha iyi anlamak için canım bak böyle bir görsel var
İnşallah canım doktora gidince hiç kasılma lütfen aklına takılan herşeyi sor bunlar senin hakkın doktor da cevap lamak zorunda aklındaki tüm soru işaretlerini mutlaka anlat şuan çok strese girdin sen byle uzadığı için ve ilk deneyim daha bunları yaşaman gayet normal zaman geçtikçe herşey oturacak kendini rahatlat sana ne iyi geliyorsa onu yapmaya çalışHayırlısı inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsunİnşallah canım doktora gidince hiç kasılma lütfen aklına takılan herşeyi sor bunlar senin hakkın doktor da cevap lamak zorunda aklındaki tüm soru işaretlerini mutlaka anlat şuan çok strese girdin sen byle uzadığı için ve ilk deneyim daha bunları yaşaman gayet normal zaman geçtikçe herşey oturacak kendini rahatlat sana ne iyi geliyorsa onu yapmaya çalış
Ne kadarlık evlisin bide severekmi yani sevgilimiydinizEvet ağrım oluyor ama ilişkim de oluyor vajinismus hiç girememe değil mi?
Evet 7 yıllık sevgiliyiz 3 ay olduNe kadarlık evlisin bide severekmi yani sevgilimiydiniz
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... buradaki birçok kişi aslında aynı bizim durumda. Yaşın kaç, ne kadar süredir deniyorsunuz, testler yaptırtınızmı, çocuğunuz varmı bilmiyorum ama ben mesela ara verdim çocuk konusuna bir süreliğine. Oluruna bıraktım. Çünkü bünyem kaldırmıyor artık. Sende bir dinlenme molası ver istersen psikolojikBen pek umutlu değilim psikolojim bozuldu gerçekten. Okadar uğraş sonucu hüsran
Anladım canım bunu bir iki seansla çözebilirsin aslında ama eşin de sana yardımcı ve anlayışlı olmalı internetten araştırma yaparak ve parmak egzersizleri ile kendin de yenebilirsin inşallah yenersin canım kasma rahat ol artık evlisinYa ben daha çok yeniyim bir de çok baskıcı bir ailede büyüdüm ve bu bana hep bir yanlış büyük acılara yol açacak bir şey gibi aks ettirildi. Bu şekilde büyüyünce bir süre bunu kafadan atamıyorsun aslında benimki oluşan baskıdan kendimi kasmak
Yok zaten fark ettim rahat olunca ağrım oluyorAnladım canım bunu bir iki seansla çözebilirsin aslında ama eşin de sana yardımcı ve anlayışlı olmalı internetten araştırma yaparak ve parmak egzersizleri ile kendin de yenebilirsin inşallah yenersin canım kasma rahat ol artık evlisin
Temmuzda kurtaj oldum maalesef kalp atışı olmadığı için 9 haftalik. Sonra 2 ay korunun dedi doktorumuz sonra devam edebilirsiniz dedi. Ama olmadı. 26 yaşındayım. Bu ay ovu testiyle çok güvenmiştim ama madi işte.Seni o kadar iyi anlıyorum ki... buradaki birçok kişi aslında aynı bizim durumda. Yaşın kaç, ne kadar süredir deniyorsunuz, testler yaptırtınızmı, çocuğunuz varmı bilmiyorum ama ben mesela ara verdim çocuk konusuna bir süreliğine. Oluruna bıraktım. Çünkü bünyem kaldırmıyor artık. Sende bir dinlenme molası ver istersen psikolojik
Ben Çatlama gününü 1 kabul ettim 12. Gün test yaptım silik çizgi ama pembe renkti, pozitif çıkmıştı erken gebelik testiyle ogrendim kaybettiğim bebegimdekızlar pozitifi siz ne zaman gördünüz ?
bat günü mü ? vey akaç gün öncesi ? sonrası ?
Görünüyor vallaSence şimdi yaptım
Canım senin durumunu okudum diğer arkadaşlarıma katılıyorum bence bir an önce doktora gitmelisin.Evet 7 yıllık sevgiliyiz 3 ay oldu
Ay bu ay sanki çoğu kişi sağdan yumurtluyor bende dahil bu ayı çok merak ediyorum benKızlarcımm selamlarr yazışmaları hep okuyorum herkes çok heyecanlı bende dahil umarım hepimiz kalbimizdekine ulaşırızzBugün döngümün 11.günüydü. Doktor kontrolüne gittim, her şey yolunda rahim temiz görünüyor kan testleri de çok iyi çıkmış dedi çok sevindimm sağ tarafta 15 mm yumurtam varmış doktor 2-3 güne çatlar gün aşırı ilişki olsun dedi bunu şu yüzden yazıyorum; hepimizin kafası karışıyor yumurtlama mı çatlama mı testler akıntılar derken. Şöyle ki ben bu öğlen ovu testi yaptım ikinci çizgi neredeyse görülmedi ayrıca yumurta akı gibi de akıntım oldu bugün. Yani teste göre ovulasyona yakın bile değilim akıntıya göre de yumurtlamış olmam gerekiyor yaağğniii demem o kiiiii bence testlere filan çok takılmadan gün aşırı birliktelik olmalı en sağlıklısı bu. Biraz uzun yazdımm okuyanlara teşekkür ediyorum
Teşekkür ederim randevu aldım zatenCanım senin durumunu okudum diğer arkadaşlarıma katılıyorum bence bir an önce doktora gitmelisin.Hem böyle strese giriyorsun olacağı varsa bile olmaz canım benim biraz rahatlaman lazımm
Bu ayı bende çok merak ediyorum yaAy bu ay sanki çoğu kişi sağdan yumurtluyor bende dahil bu ayı çok merak ediyorum ben
Ay deme ben de hep soldan ağrır bu ay da sol taraf ağrıdı acaba sağ tüpüm tıkalı mı kızAy bu ay sanki çoğu kişi sağdan yumurtluyor bende dahil bu ayı çok merak ediyorum ben
Senin bat ne zaman canımBu ayı bende çok merak ediyorum yasizin bat ne zamandı
Takvim 31 aralık gösteriyor ama sanki benBu ayı bende çok merak ediyorum yasizin bat ne zamandı