2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Hayırlısı inşallah
İnşallah canım doktora gidince hiç kasılma lütfen aklına takılan herşeyi sor bunlar senin hakkın doktor da cevap lamak zorunda aklındaki tüm soru işaretlerini mutlaka anlat şuan çok strese girdin sen byle uzadığı için ve ilk deneyim daha bunları yaşaman gayet normal zaman geçtikçe herşey oturacak kendini rahatlat sana ne iyi geliyorsa onu yapmaya çalış

Teşekkür ederim Allah razı olsun

Ben pek umutlu değilim psikolojim bozuldu gerçekten. Okadar uğraş sonucu hüsran
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... buradaki birçok kişi aslında aynı bizim durumda. Yaşın kaç, ne kadar süredir deniyorsunuz, testler yaptırtınızmı, çocuğunuz varmı bilmiyorum ama ben mesela ara verdim çocuk konusuna bir süreliğine. Oluruna bıraktım. Çünkü bünyem kaldırmıyor artık. Sende bir dinlenme molası ver istersen psikolojik

Anladım canım bunu bir iki seansla çözebilirsin aslında ama eşin de sana yardımcı ve anlayışlı olmalı internetten araştırma yaparak ve parmak egzersizleri ile kendin de yenebilirsin inşallah yenersin canım kasma rahat ol artık evlisin

Yok zaten fark ettim rahat olunca ağrım oluyor

Temmuzda kurtaj oldum maalesef kalp atışı olmadığı için 9 haftalik. Sonra 2 ay korunun dedi doktorumuz sonra devam edebilirsiniz dedi. Ama olmadı. 26 yaşındayım. Bu ay ovu testiyle çok güvenmiştim ama madi işte.

kızlar pozitifi siz ne zaman gördünüz ?

bat günü mü ? vey akaç gün öncesi ? sonrası ?
Ben Çatlama gününü 1 kabul ettim 12. Gün test yaptım silik çizgi ama pembe renkti, pozitif çıkmıştı erken gebelik testiyle ogrendim kaybettiğim bebegimde

Kızlarcımm selamlarr yazışmaları hep okuyorum herkes çok heyecanlı bende dahil umarım hepimiz kalbimizdekine ulaşırızz Bugün döngümün 11.günüydü. Doktor kontrolüne gittim, her şey yolunda rahim temiz görünüyor kan testleri de çok iyi çıkmış dedi çok sevindimm sağ tarafta 15 mm yumurtam varmış doktor 2-3 güne çatlar gün aşırı ilişki olsun dedi bunu şu yüzden yazıyorum; hepimizin kafası karışıyor yumurtlama mı çatlama mı testler akıntılar derken. Şöyle ki ben bu öğlen ovu testi yaptım ikinci çizgi neredeyse görülmedi ayrıca yumurta akı gibi de akıntım oldu bugün. Yani teste göre ovulasyona yakın bile değilim akıntıya göre de yumurtlamış olmam gerekiyor yaağğniii demem o kiiiii bence testlere filan çok takılmadan gün aşırı birliktelik olmalı en sağlıklısı bu. Biraz uzun yazdımm okuyanlara teşekkür ediyorum

Evet 7 yıllık sevgiliyiz 3 ay oldu
Canım senin durumunu okudum diğer arkadaşlarıma katılıyorum bence bir an önce doktora gitmelisin.Hem böyle strese giriyorsun olacağı varsa bile olmaz canım benim biraz rahatlaman lazımm

Ay bu ay sanki çoğu kişi sağdan yumurtluyor bende dahil bu ayı çok merak ediyorum ben

Bu ayı bende çok merak ediyorum ya sizin bat ne zamandı
Takvim 31 aralık gösteriyor ama sanki ben
28 yada 29 Aralık'ta olur gibime geliyor inşaallah olmazda geçen ay 3gun erken olmuştum 27 günde birdi normalde döngüm 2 defadır 25 günde oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…