2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

IMG_3115.png

Tahmini yumurtlama 8-10 tam bilmiyorum uygulama böyle kötü mü değerlendirmişim kızlar :KK43:

Eklentiler

• IMG_3114.png
    IMG_3114.png
    117,9 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_3113.png
    IMG_3113.png
    201,6 KB · Görüntüleme: 12
Canım ben düzenli değerlendiriyorum ilişkiyi bırakmadım çünkü testlere olan güvenim kalmadı 8 aralıkta bende uzayab bi akıntı oldu 7-8-9 aralıkta ilişki oldu 10 aralık olmadı bugünüde değerlendireceğim inşallah
Evet bugün de değerlendir ne zamandı senin adet günün ? Kaç günde bir oluyordun sen

Kızlar yani aralığın 3ü ile 10u arası ovülasyon gösteriyor uygulamalar ben 4-5-6-8-10 Aralık tarihlerini değerlendirdim iyi mi

Evet bugün de değerlendir ne zamandı senin adet günün ? Kaç günde bir oluyordun sen
Canım benim adet günüm normalde 9 aralık 2 gün gecikti ama ben gecen ay 20 gün geç adet oldum geç yumurtladım korunmayı bıraktığım aydı bu ayda öyle olacak gibi

Kızlar yani aralığın 3ü ile 10u arası ovülasyon gösteriyor uygulamalar ben 4-5-6-8-10 Aralık tarihlerini değerlendirdim iyi mi
Canım takvime göre gayet iyi ama bırakma benceen azından 12-14-16 yi da değerlendir ne olur ne olmaz. Ovülasyon tesiyi yapmiyorsan yumurtlama geç de olsa yakalamisnilursun

Canım ben geçen ay ilk denememizde telefon uygulamadaki takvime göre değerlendirme yaptım sonra bıraktım ama çok geç yumurtladım o ay yani kaçirdim yumurtlamamı bence bırakma iki güne bir devam et

Canım takvime göre gayet iyi ama bırakma benceen azından 12-14-16 yi da değerlendir ne olur ne olmaz. Ovülasyon tesiyi yapmiyorsan yumurtlama geç de olsa yakalamisnilursun
Tamam canım değerlendiririm ama mesela bugün akıntım bitti yani dün diğer günlere göre fazla gelmişti ben de çatlamış olabileceğini düşündüm kısmet bakalım teşekkür ederim cevap verdiğin için 😍 açıkçası ovülasyon testlerine hiç girişmek istemiyorum çünkü böyle bile stres oluyorum oldu mu olmadı mı diye zaten bu ay da olmazsa uygulamaları sileceğim reglden sonra bir dolu bir boş olarak akışına bırakacağım kişilik olarak da her şeyi kafaya takan bi yapım var bi de böyle önemli bi konuyu stres yapıp da kafamda büyütmek istemiyorum 🥰

Canım ben geçen ay ilk denememizde telefon uygulamadaki takvime göre değerlendirme yaptım sonra bıraktım ama çok geç yumurtladım o ay yani kaçirdim yumurtlamamı bence bırakma iki güne bir devam et
Hadi ya ovülasyon testi yapıyor musun canım tamam değerlendirmeye devam edeceğim teşekkür ederim cevap verdiğin için ❤️

İyi akşamlar kızlar 4 Aralık adet oldum 9 Aralık'ta bitti. Şuan 8 inci gündeyim
Hafif kasık ağrım başladı ve şeffaf uzayan akıntı geldi çok az ben yumurtlamayami girdim bukdar erken gelmesi normalmi acaba

Burda taze gebe bi arkadaşımız vardı adını unuttum ovülasyon zamanı her günü değerlendirmişti maşallah şimdi hamile🥰 ama bilemiyorum her gün yaparsak sperm kalitesi düşmez mi

Hadi ya ovülasyon testi yapıyor musun canım tamam değerlendirmeye devam edeceğim teşekkür ederim cevap verdiğin için ❤️
Bu ay yapıyorum ama güvenmiyorum testlere 8 aralıkta uzayan yumurtlama akıntım oldu 7/8/9 aralıkta ilişki oldu ondan öncede oluyordu bugünüde değerdireceğim inşallah tutar 🥹

Tamam canım değerlendiririm ama mesela bugün akıntım bitti yani dün diğer günlere göre fazla gelmişti ben de çatlamış olabileceğini düşündüm kısmet bakalım teşekkür ederim cevap verdiğin için 😍 açıkçası ovülasyon testlerine hiç girişmek istemiyorum çünkü böyle bile stres oluyorum oldu mu olmadı mı diye zaten bu ay da olmazsa uygulamaları sileceğim reglden sonra bir dolu bir boş olarak akışına bırakacağım kişilik olarak da her şeyi kafaya takan bi yapım var bi de böyle önemli bi konuyu stres yapıp da kafamda büyütmek istemiyorum 🥰
Sana en iyi geleni en iyi sen bilirsin kuzumm şöyle ki akıntı da bazen yumurtlamadan 3 gün önce geliyor mesela o yüzden mümkün olduğunca çok değerlendirmek lazım 🥰 iki gün değil de belki üç gün arayla degerlendirirsin hani o da garantiye almak için ❤️

İyi akşamlar kızlar 4 Aralık adet oldum 9 Aralık'ta bitti. Şuan 8 inci gündeyim
Hafif kasık ağrım başladı ve şeffaf uzayan akıntı geldi çok az ben yumurtlamayami girdim bukdar erken gelmesi normalmi acaba
Canım ben de regl bitiminden üç gün sonra akıntım başladı bir hafta devam etti dün çok yoğundu bugün de bitti

Sana en iyi geleni en iyi sen bilirsin kuzumm şöyle ki akıntı da bazen yumurtlamadan 3 gün önce geliyor mesela o yüzden mümkün olduğunca çok değerlendirmek lazım 🥰 iki gün değil de belki üç gün arayla degerlendirirsin hani o da garantiye almak için ❤️
Tamam canım sağolasın 🥰 şimdi bugünü pas geç 12-14ü değerlendir diyosun yani ay hadi bakalım heyecan yaptım 😅 bu ay olmazsa üç günde bir mi yani canım

Burda taze gebe bi arkadaşımız vardı adını unuttum ovülasyon zamanı her günü değerlendirmişti maşallah şimdi hamile🥰 ama bilemiyorum her gün yaparsak sperm kalitesi düşmez mi
Ben bi doktoru dinlemiştim aslında düşmez diyordu ama tabi kesin mi bilmiyorum bende nerdeyse her günü değerlendiriyorum mesela bazen 1 gün ara veriyoruz sen gün aşırı değerlendir tutar canım inşallah seninde testlere uygulamaya vs çok odaklanmamak lazım

Canım estağfurullah daelanma degil. Biz sana bir şeyler yazıyoruz, söylüyoruz tamam diyorsun sonra yarım saat geçiyor test fotoğrafı atiyirsun. Tekrar yorum yspiyoruz çünkü aslında değişen bir şey de yok attığın test ile. İkna olmuş gibi yapıyorsun başka birini etiketleyerek başka bir test fotoğrafı atıyorsun. Herkes de haliyle seninle ilgili geçmiş detayları bilmediği için farklı yorumluyor testleri. Öyle olunca da muhtemelen umutlaniyorsun ve kısır döngüye giriyorsun

Gerçekten senin sağlığın ve iyiliğin için burada artık yapmamız gereken şey testlerine yorum yapmamak gibi geliyor. Bir yandan da çok yalnızsin bikiyorum buradan uzaklasmani da istemem o yüzden. hepimiz bir çok kişiyle rahatça konusamadigimiz bir sürü şeyi burada paylasiyoruz dertlesiyoruz burası dana da iyi geliyor eminim ki... Ama bu şekilde ısrarla sadece test fotoğrafları atarak birbirimize yardimci olamayız ❤️

Umarım anlatabilmisimdir.

Umarım en kısa zamanda hamile kalacaksın ama bunun için vücudunu tanıman, işleyişini anlaman lazım. Doktora da bu nedenle bı gitsen iyi olur diyoruz aslında ❤️

Kızlar iyi akşamlar öncelikle hamile olanları yürekten tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah😍❤️😘 hamile olmaya çalışan bizlere de en kısa sürede bu mutlu haberi vermek nasip olsun🙏🏻
Ben gün içinde arada girsem de pek yazamıyorum malum iş güç ve daha önce hiç yapmadığım ovülasyon testleri ile ilgili daha çok sorularınız ve bilmediğim için bişey yazamıyorum çünkü daha önce kullanmadım. O yüzden konulara pek dahil olamıyorum sadece okuyorum. Son iki gündür anca baktım bu topiğe ve Eldorin Eldorin sen gerçekten harika bi insansın. Hepiniz harikasınız kızlar. Sabrına hayran kaldım eldorincimm ben burda okurken sinir oldum😇 kadın kadının yurdu olmalı her zaman hep birbirimize destek olmalıyız böyle. Keşke ben de ağustos annelerine yetişseydim de orda da olsaydım❤️
Pardon ama hangi konuşmaya sinir oldınız? Ben şuan bilinçsizim ve daha yeni vücudumu tanıyorum şayet benim yazdıklarıma sinir olduysanız görmezden gelebilirsiniz. Kullandığınız cümle yanlış bir cümle. Zira bende oturup aaa gidip şunu yazayım diye uyanmıyorum aklım takılıyor soruyorum bulmaya çalışıyprım. Öğrenmeye çalışıyorum burda binlerce kişi doktora git falan diyecek sıra aldım iki hafta öncede gittim zaten. Lütfen konuşma şeklinize dikkat edin . Dediğiniz gibi kadın kadının kurdu değil yurdu olmalı. Fazla yada saçma yada salakça sorular soruyor olabilirim bilinçsizim çünkü daha önce bir tecrübem olmadı vücudumda ki her değişim bana korkunç geliyor bu yüzden buraya yazıyotım ama kimsenin sinit olabileceği bir üslup yada saygısızlıkla yazmıyorum🙏🏻

Ben bi doktoru dinlemiştim aslında düşmez diyordu ama tabi kesin mi bilmiyorum bende nerdeyse her günü değerlendiriyorum mesela bazen 1 gün ara veriyoruz sen gün aşırı değerlendir tutar canım inşallah seninde testlere uygulamaya vs çok odaklanmamak lazım
Tamam canım ben de öyle yapayım ama ayıptır söylemesi insanın her gün de canı çıkıyo be🤭🤣

Tamam canım sağolasın 🥰 şimdi bugünü pas geç 12-14ü değerlendir diyosun yani ay hadi bakalım heyecan yaptım 😅 bu ay olmazsa üç günde bir mi yani canım
Ha yok bu ay bundan sonrası için eğer çok yorulduysaniz ve basen çiftler ilişkiye girmekten de soğuyor çok üst üste olunca yani 13/16/19 gibi de yapabilirsin yani ❤️

Pardon ama hangi konuşmaya sinir oldınız? Ben şuan bilinçsizim ve daha yeni vücudumu tanıyorum şayet benim yazdıklarıma sinir olduysanız görmezden gelebilirsiniz. Kullandığınız cümle yanlış bir cümle. Zira bende oturup aaa gidip şunu yazayım diye uyanmıyorum aklım takılıyor soruyorum bulmaya çalışıyprım. Öğrenmeye çalışıyorum burda binlerce kişi doktora git falan diyecek sıra aldım iki hafta öncede gittim zaten. Lütfen konuşma şeklinize dikkat edin . Dediğiniz gibi kadın kadının kurdu değil yurdu olmalı. Fazla yada saçma yada salakça sorular soruyor olabilirim bilinçsizim çünkü daha önce bir tecrübem olmadı vücudumda ki her değişim bana korkunç geliyor bu yüzden buraya yazıyotım ama kimsenin sinit olabileceği bir üslup yada saygısızlıkla yazmıyorum🙏🏻
Canım ben sana demedim ki niye üstüne alındın 🥰 biri vardı ovu testleri silik çıkmışta bilmem neymiş ama yine de hamile kalmış eldorini suçlar gibi konuşmuş ona sinir oldum canım benim senlik bişey yok😍❤️

Ha yok bu ay bundan sonrası için eğer çok yorulduysaniz ve basen çiftler ilişkiye girmekten de soğuyor çok üst üste olunca yani 13/16/19 gibi de yapabilirsin yani ❤️
Tamamdır canım çok sağol valla❤️😍 ababbabsa da beni yanlış anladı ben ona demedim ki bişey 🤭

X