2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Benimde öyle akıntım ama pek ümidim yok kendimden yinede siz söyleyince acaba dedim hakkımızda hayırlısı olsun insallah en güzel vakitte sağlıklı bebislerimiz olsun
Adet gününüz ne zaman? Adetten 4-5 gün önce gelen kahverengi akıntıya yerleşme kanaması diyorlar ama ben kızıma hamileliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım

Aynı benim de öyleydi hatta pazar günü adet oldum zannedip ped taktım ama hhiç bir şey gelmedi. O günden beri günlük ped kullanıyorum, gün sonunda hafif silik kahverengi oluyor pedim
Sabah ortadakini yaptım yok diye kenara koymuştum silikleşmiş alttakini de şimdi yaptım çook çook silik

Eklentiler

• image.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 32
Adet gününüz ne zaman? Adetten 4-5 gün önce gelen kahverengi akıntıya yerleşme kanaması diyorlar ama ben kızıma hamileliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım
Dün üç gün varken geldi ama yinede bilemedim sancımda var gibi eylüldeki gebeliğimde sadece sancı yaşamıştım böyle bir şey olmamıştı

Sabah ortadakini yaptım yok diye kenara koymuştum silikleşmiş alttakini de şimdi yaptım çook çook silik
İlk 5 dk dan sonra çıkanı hiç sayma ama en alttaki çok silik olanı ben de gördüm. İnşallah vardır ya hcg daha düşük olduğu iÇin böyledir diye umut etmek istiyorum

Dün üç gün varken geldi ama yinede bilemedim sancımda var gibi eylüldeki gebeliğimde sadece sancı yaşamıştım böyle bir şey olmamıştı
Benim de aynı adet olacakmışım gibi sancım var hala. Beklemekten başka çare yok inşallah bebişin seninledir

Bir daha ki ayda regl olmazsam doktora gideceğiö ama şuan içimde bu korkuyla gitmek istemiyorum
Erteleme.
Canım sen daha öncesinde yumurtlama ve çatlama gördün mü bu ay ? Acaba dedim yumurtlama oldu da kiste mi dönüştü böyle çıkıyor gebelik testlerinde negatifti sanırım
Kist oluncada ovu testi garipleşiyor cidden
Aralık ayı içinde görmedim 18 kasımda gördüm 30 unda pembe akıntım oldu 2 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmadım ayın 9 unda da ovü testleri yapmaya başladım
Canım pembe akıntı adet degildir. Ayrıca bukadar gecikip regl olamamak kist olabilir bende yaşadım 2 ay önce. Doktora gittim söktürücü verdi yeni döngüm basladı. Doktordan korkma ilişkiden bile kolay bence nazik bir doktora rica et korkum var de üstten bile bakabilir. İhmal etme artık durmadan ovu testi yapıp psikolojinle oynama Allah korusun belki herşey normaldir ama belkide degildir sabret doktora gidene kadar ama muhakkak git
Sabırla cevap verişini izliyorum dünden beri gerçekten maşallah.
Bende bunlardan farklı birşey demicemde seni tebrik etmek istedim herkesle ne güzel ilgileniyorsun

Ben evhamla biraz fazla darladım heralde herkesi kusura bakmayın Eldorin Eneaciz

Merhaba kızlar iyi akşamlar testim pik mi bakabilir misiniz kamerada çıktığından daha koyu sanki kamera biraz rengini değişmiş

Eklentiler

• IMG_1660.jpeg
    216,3 KB · Görüntüleme: 26
Sat 18 Kasım bat 18 Aralık yumurtlama takibi yaptırdım doktorun söylemesine göre 1 aralıkta yumurtan çatlar dedi inşallah hepimiz hamile kalırız

Pik değil canım çatlamış artık yumurtan değerlendirdin mi
Canım ben düzenli değerlendiriyorum ilişkiyi bırakmadım çünkü testlere olan güvenim kalmadı 8 aralıkta bende uzayab bi akıntı oldu 7-8-9 aralıkta ilişki oldu 10 aralık olmadı bugünüde değerlendireceğim inşallah

Ben evhamla biraz fazla darladım heralde herkesi kusura bakmayın Eldorin Eneaciz
Canım estağfurullah daelanma degil. Biz sana bir şeyler yazıyoruz, söylüyoruz tamam diyorsun sonra yarım saat geçiyor test fotoğrafı atiyirsun. Tekrar yorum yspiyoruz çünkü aslında değişen bir şey de yok attığın test ile. İkna olmuş gibi yapıyorsun başka birini etiketleyerek başka bir test fotoğrafı atıyorsun. Herkes de haliyle seninle ilgili geçmiş detayları bilmediği için farklı yorumluyor testleri. Öyle olunca da muhtemelen umutlaniyorsun ve kısır döngüye giriyorsun

Gerçekten senin sağlığın ve iyiliğin için burada artık yapmamız gereken şey testlerine yorum yapmamak gibi geliyor. Bir yandan da çok yalnızsin bikiyorum buradan uzaklasmani da istemem o yüzden. hepimiz bir çok kişiyle rahatça konusamadigimiz bir sürü şeyi burada paylasiyoruz dertlesiyoruz burası dana da iyi geliyor eminim ki... Ama bu şekilde ısrarla sadece test fotoğrafları atarak birbirimize yardimci olamayız

Umarım anlatabilmisimdir.

Umarım en kısa zamanda hamile kalacaksın ama bunun için vücudunu tanıman, işleyişini anlaman lazım. Doktora da bu nedenle bı gitsen iyi olur diyoruz aslında

Kızlar iyi akşamlar öncelikle hamile olanları yürekten tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah hamile olmaya çalışan bizlere de en kısa sürede bu mutlu haberi vermek nasip olsun
Ben gün içinde arada girsem de pek yazamıyorum malum iş güç ve daha önce hiç yapmadığım ovülasyon testleri ile ilgili daha çok sorularınız ve bilmediğim için bişey yazamıyorum çünkü daha önce kullanmadım. O yüzden konulara pek dahil olamıyorum sadece okuyorum. Son iki gündür anca baktım bu topiğe ve Eldorin sen gerçekten harika bi insansın. Hepiniz harikasınız kızlar. Sabrına hayran kaldım eldorincimm ben burda okurken sinir oldum kadın kadının yurdu olmalı her zaman hep birbirimize destek olmalıyız böyle. Keşke ben de ağustos annelerine yetişseydim de orda da olsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…