Yap tabi erken gebelik testi sonuçtaAy kızlar bat 15 Kasım benim, erken gebeliği beklenen adet günü adet olmazsam hemen yapayım mı yoksa bir kaç gün geçsin mi heyecanlandım
Erken gebelik testi yap benimde 14ü çok silik ama bakalım hakkımızda hayırlısıAy kızlar bat 15 Kasım benim, erken gebeliği beklenen adet günü adet olmazsam hemen yapayım mı yoksa bir kaç gün geçsin mi heyecanlandım
Moral bozmak yok hakkımızda hayırlısı olmazsa Aralık topiğindeyizErken gebelik testi yap benimde 14ü çok silik ama bakalım hakkımızda hayırlısı
Canım çok sağol iyiyim regl bitti pik gördük değerlendirdik artık bekleme aşamasındayım. İşte koşturmaca falan geçiyor günlerHoş buldum canım nasılsın özledim seni
Anladım kuzumRegl oldum zaten progesteron kullanıyordum bitince kasim 3unde başladı
Benim çok güvendiğim bir marka. Hiç yanıltmadı. Pozitif duruyor hayırlı olsun diyelimÇok erken ama dayanamayıp yaptım şimdi normalde döngüm 25 ama ikidir 30 oldu ya bat 14 kasım yada 21 kasım hangisini baz almalıyım 14 düşünerek prodoctor erken gebelik testi yaptım silik çıktı bu markada sorun varmı çıkarı mı
Hep frelly kasettete laboquick kullandım hep yalancı silik çizgi gösterdiBenim çok güvendiğim bir marka. Hiç yanıltmadı. Pozitif duruyor hayırlı olsun diyelim
Canım ben son 2 senede aklına hangi marka geliyorsa kullanmış olabilirimHep frelly kasettete laboquick kullandım hep yalancı silik çizgi gösterdi
Mevlam hepimize nasip etsin İnşAllah insan çok ümitleniyorCanım ben son 2 senede aklına hangi marka geliyorsa kullanmış olabilirimçok güzel marka .. marka Prof. Oldum anne olma hayalinden.
Oh maşallah canım hadi inşallah istediğimiz olur bu ayCanım çok sağol iyiyim regl bitti pik gördük değerlendirdik artık bekleme aşamasındayım. İşte koşturmaca falan geçiyor günler
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Canım bariz yükselmiş ama pik gibi gelmedi bana ya belki başka bunu yaşayan arkadaş vardır. Onlar daha sağlıklı değerlendirebilirler.Eldorin merhaba canım, beni de listeye ekleyebilirsin. Sat 25 Ekim, Bat 22 Kasım.
Ovülasyonu anlayamadım, döngünün 12.günü 5 Kasım’da yumurtalığımda ovüsyon ağrısı gibi bir ağrı oldu. Uygulamaya göre de 7 Kasım’da yumurtlamam. Testlerimi de ekleyeyim ama pik göremedim. 12. (5 Kasım) ve 13. gün (6 Kasım) en koyu olanları, sizce pik kabul edilebilir mi?
Amin canımMevlam hepimize nasip etsin İnşAllah insan çok ümitleniyor
Beni de ekler misin bir UmutAy canım inşallahhoşgeldin
Ekledim canım hoşgeldinBeni de ekler misin bir Umut
16 Ekim 15 kasim
Teşekür ederimmmEkledim canım.hisgeldin
Teşekkür ederim canımCanım bariz yükselmiş ama pik gibi gelmedi bana ya belki başka bunu yaşayan arkadaş vardır. Onlar daha sağlıklı değerlendirebilirler.
Ekliyorum seni listeye
Malesef adete 4 gün kala adet oldumTamam canım hayırlısı olsun hakkımızda amin