2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar yaptım erken gebelik ama bozuk çıktı şansıma eşim ovula diye bir marka almış ilk defa denedim bende ayın 13 ünü bekliyim dedim

Benim çok güvendiğim bir marka. Hiç yanıltmadı. Pozitif duruyor hayırlı olsun diyelim

Eldorin merhaba canım, beni de listeye ekleyebilirsin. Sat 25 Ekim, Bat 22 Kasım.

Ovülasyonu anlayamadım, döngünün 12.günü 5 Kasım’da yumurtalığımda ovüsyon ağrısı gibi bir ağrı oldu. Uygulamaya göre de 7 Kasım’da yumurtlamam. Testlerimi de ekleyeyim ama pik göremedim. 12. (5 Kasım) ve 13. gün (6 Kasım) en koyu olanları, sizce pik kabul edilebilir mi?

Eklentiler

• IMG_8006.jpeg
    111,2 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_8007.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 20
Canım çok sağol iyiyim regl bitti pik gördük değerlendirdik artık bekleme aşamasındayım. İşte koşturmaca falan geçiyor günler

Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Oh maşallah canım hadi inşallah istediğimiz olur bu ay ben de şu an pik olmak üzere bakalım çalışmalara başladık

Canım bariz yükselmiş ama pik gibi gelmedi bana ya belki başka bunu yaşayan arkadaş vardır. Onlar daha sağlıklı değerlendirebilirler.

Ekliyorum seni listeye

Kızlar birşey soracağım normalde 14.gun veya 15.gun yumurtam çatlar bugün 14 gündü koyulaşma vardı ama pik yoktu şimdi 15 günü bekleyeceğim. Ama çok kasık ağrım var sıcak su torbası kullansam yumurtlama açısından sıkıntı olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…