2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Tabi LH vucutta hep var olan bi hormon bazen azalıp bazen artar önemli olan pik görmek
Anladım canım çok sağolasınızz :))
Tamam canım sağol ilk defa bu ay takip yapıyorum önceki aylarda tedavi gördüğüm için yapamıyordumm.
Ne zaman çıkacak kan sonucun pekiiii :)))

Canımm kan soncuunu paylaş. Kesin 600-900 birşey olmuştur.

Kasık ağrısı yerleşmeden dolayıda olur korkma inşallah sıkıntı yok .

İyi akşamlar kızlar size sorum olacaktı yarın hastane randevum var 5+2 deyim kese için gidicem sizce alttan muayene ister mi doktor yoksa karından mı bakar kendimi psikolojik olarak alttan muayene hazır hissetmiyorum ve istemiyorum

Bı sorun görmedikçe bakıcaklarini sanmiyorum.6+4te hiç bebek gorunmeyince bana alttan bakilmisti.cokta korkutucu bişey değil zaten kesin bişey söylemek adına daha iyi olabiliyor

Bı sorun görmedikçe bakıcaklarini sanmiyorum.6+4te hiç bebek gorunmeyince bana alttan bakilmisti.cokta korkutucu bişey değil zaten kesin bişey söylemek adına daha iyi olabiliyor
Beni çok rahatsız ediyo alttan muayene o yüzden smear testine bile anestezi istiyorum yarın da kese için doktorum çağırdı ama çok stres yapıyorum maalesef

Eldorin benim SAT 22 Ekim canım 27 yazılmış

Ovulasyon testiyle yumurtlama takip etmiş miydin

Miratech gebelik testlerini bilmiyorum ama ovulasyon testlerini kullanmıştım güzel çıkmıştı onlar
Miratech geç oturuyor ben tek çizgi diye çöpe attım meğer o zaman hamileymişim kimyasal oldu galiba bilmiyorum ama kaybettim. Şu an kucağıma almıştım belki o kadar oldu yapalı. 5 dk sonra çizgi belirmeye başlıyor onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…