2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım içini ferah tut belku geç döllenme olmuştur

Kızlar akşam bu saatlerde, sağ kasığımda ağrı başlıyor ama gün içinde yok ya da hareketli olduğumdan hissetmiyorum, anlayamadım açıkçası sabahki testim erken olduğu için negatifti normalde regl sancısı yaşayan biri değilimdir hatta hafif ağrım olur ilk regl olduğum dakika sonra geçer. Bilemiyorum altan bunlar neyin belirtisiüşütme?,regl? (çok erken), hamilelik (o da erken)

Canım hepsinin belirtisi olabilir bekleyip görmek lazım o yüzden

Kızlar benim bu ay 18 inde yumurtlamam oldu ama 20 sinde ilişkim oldu sonra da 22 sinde yükseldi 23 ünde ilişki oldu onun dışında ayın başında fazla oldy sizce şansım var mı bir de ovü testimi atsam bana yardımcı olur musunjz

Awox canım.bugune kadar çok awox yaptım hiç yaniltmadi
Benide canım bak testini atıyorum Böyle çıktı değerim 30 du bunu yapmadan iki yada uxgun önce yaptığım awox test bembeyazdi bu da direk çıktı zaten

Eklentiler

• Screenshot_20241125-093448~2.png
    1.011,1 KB · Görüntüleme: 12
Benide canım bak testini atıyorum Böyle çıktı değerim 30 du bunu yapmadan iki yada uxgun önce yaptığım awox test bembeyazdi bu da direk çıktı zaten
Adetten kaç gün oncesiydi bu resim?aslinda şuan hamile olduğuma eminim.digeride aynı şekilde koyulasti.ancak sağlıksız olabilir mi diye düşünüyorum adetime 1gun var daha koyu cikmaliydi ya.ovulasyon gününden de eminim geç döllenme olduğunu sanmam.kizimda adetten 6gun önce yerleşme kanaması yaşamıştım 44cikmisti benimde aynı gün degerim

Adete 4 gün kala ovulasyonun 10 günü bu şekilde çıktı

Selamlar, bir soru sorabilir miyim ? Ben 12 sinde ovitrelle oldum. Bugün 27 di bitiyor yani 15 gün geçmiş oluyor. uygulamada 29 u bat tarihimi gösteriyor. Sizce çatlatma iğnesi sonrası 13-14 gün sonra regl olunması mı gerekir ? Biri öyle dedi emin olamadım.

Canım hiç düşürme moralini şuan belli olmaz sıkma canını 30unu bekle
Vallahi canım pek umudum yok hekimde çünkü olsaydı kanda çıkardı dedi. Geç döllenme de olma ihtimali düşük yumurtlama günümü biliyorum sadece o zamanlar ilişki oldu. Biliyorsun genelde kanda reglden önce dahi düşük değerlede olsa öğreniliyor. Benim direk <1.2 çıktı yani şüphe duyulacak bir değer bile değil bence

Gebelik testi yapabilirsiniz artık iğnenin etkisi kalmamıştır gebe isinez idrarda çıkar suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…