2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Yaa inşallah regl olmazsın canım Yarın kaset testi bi dene istersen

Kızlar selam, bende 2 gündür inanılmaz bir iştahsızlık var hiç ne yemek yiyesim var ne bi şey. Öyle midem falan bulanmıyor da galiba regl olcam aslında regl olduğumda genelde iştahsızlaşırım çünkü.

Sat 30 Ekim
Bat 27 Kasım
Aşılama yok canım
Ekledim canım seni hayurli olsun tekrar ağustos annesi olacaksın sanırım Ağustos anneleri grubuna bekleriz

Canikom beni hatirliyorsun demi? Belirtilerimi falan hepsini regl'e bağlamamı kaç gün kaldı bata?

Ekledim canım seni hayurli olsun tekrar ağustos annesi olacaksın sanırım Ağustos anneleri grubuna bekleriz

Canikom beni hatirliyorsun demi? Belirtilerimi falan hepsini regl'e bağlamamı kaç gün kaldı bata?
Unutmam mümkün mü sonlarımız benzesin inşallah 4 aralık bat daha çooook var, 30 unda erken gebelik testi patlatsam mı diyorum bi tane

Unutmam mümkün mü sonlarımız benzesin inşallah 4 aralık bat daha çooook var, 30 unda erken gebelik testi patlatsam mı diyorum bi tane
Amin inşallah

Bence dayan kız biraz daha 30 erken 2 Aralıkta yap en erken çizgi çıktı mı çıkmadı mı kurudu mu ıslak mı insan delircek gibi oluyor sen beni dinle

hayırlı akşamlar kızlar benimde bat 6 Aralık ovulasyon 21 Kasım ilişkinin üzerinden 7 gün geçti normalde adete 2-3 gün kala göğüs hassasiyetim olur şimdi ise yumurtalamadan sonra başladı hala devam ediyor artarak, akıntım var ve afedersiniz akıntıya pembemsi birşeyler eşlik ediyor bi fikri olan var mı

dayanamadim yine yaptım çok az belli belirsiz bir çizgi çıktı şimdide.attaki şimdi yaptigim

İnşallah canım gelecek ay da değerlendiremiyorum ben zaten, eşim uzakta. Yarın adet başlamazsa belki denerim öylesine. Ama çok başlayacak gibi hissettiriyor yine bir iki saattir maalesef
Ama hamilelik belirtileri de regliyim aynı olduğu için insan ne düşüneceğini şaşırıyor. Ben de regl olacak gibiyim çok akıntım var. Bakalım yarın belli olur herhalde ikimizin de durumu

Evet canım sabah yapcam kesin.1bucuk saatte yaptığından belirsizdir belkide sabah kesin sonuç çıkar diye dusunuyorum

Kesin diye düşünmeyeim bence çünkü negatif bile çıksa daha var bat tarihine ama daha belirgin çıkar büyük ihtimalle

Kesin diye düşünmeyeim bence çünkü negatif bile çıksa daha var bat tarihine ama daha belirgin çıkar büyük ihtimalle
Yarın adet günüm.adet olcakmisim gibi 2gundur ağrım var.bugun hatta ölüyorum sandım ama gelmedi.adet günü daha belirgin çıkardı diye düşünüyorum.boyle silik çıkmaya devam ederse sağlıksız olma ihtimali de yüksek.2 düşük sonrası bu psikolojiden çıkamıyorum.kizim da ilişkiden 8gun sonra pozitifi görmüştüm.kanda 44cikmisti.bu baya geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…