2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Yaaaaaaa bir gebelik haberi dahaaaa hemen güncelliyorum

Canım 6-10 arası olur diye biliyrum ben de

Canım 13-14 Kasım'da pik gorduysen erken değil mi regl için? Bence yerleşme kanaması olabilir hemen moralini bozma
evet canım 13-14 pikti geçen ayda erken oldun ben kürtajdan dolayı dengem bozuldu galiba anlam veremiyorum

Benim son adet tarihim 5 Kasım beklenen adet tarihim 2 Aralık beni de ekler misiniz

Canım ben femometer da bu döngümde yaptığımı tüm LH Testlerinini toplu görüntülemeyi beceremedim ya gün gün bakınca altta gözüküyor toplu olarak nasıl görüntüleyeceğizz?

Takvime gir, artıya baş, hızlı kayıtta lh testi kısmına gel artıya değil yanında liste simgesi var ona baş canım.

Hızlı kayıtta lh testi yoksa günlük kayıtta vardır.

Daydi

kan veren bebeksilerr yazın mutlaka çok merak ediyorum Betalarınız güzel güzel artsın inşallah

kızlar dün akşam lekelenmem oldu bugün sökülür dedim ama şu an gelen giden yok bende test yapayım dedim üstteki nimo erken gebelik ilk 10 dakikada silik belirdi resimde görünmüyo net ama gri değil pembe alttaki ovulasyon testi bu arada kaset test yaptım o negatif ben erken gebelik testi çok yapmadım güvenilirmidir bu ?

Eklentiler

• IMG_8752.jpeg
    180,5 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…